iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 11 mai 2011

NOI SUNTEM AICI


7 May 2011 - ZenGaian Channeler: Mark Kimmel

Salutări, ne întoarcem în această zi pentru a furniza informaţii suplimentare referitoare la situaţia actuală de pe planeta voastră. Aşa cum am spus înainte, şi după cum au prezentat şi alţii, există un număr mare de fraţi şi surori din alte sisteme stelare care trăiesc printre voi. Vă rugăm să reţineţi utilizarea cuvântului 'noi'; în următorul mesaj - o demonstraţie suplimentară a modului în care surorile şi fraţii voştri stelari experiementează Unitatea tuturor
Prezenţa noastră printre voi apare în mai multe moduri: in primul rând, o înlocuire de suflet poate avea loc în cazul în care unul dintre noi schimbă sufletul lui cu sufletul existent al unui om de pe Pamant. Îl puteţi numi pe acesta un “walk in”. Sunt mulţi dintre noi din civilizaţii stelare diferite, care funcţionează pe planeta voastră în acest mod. Cel mai adesea umanul pământean recunoaşte că acest lucru a avut loc, şi urmează o perioadă de adaptare ca sufletul recent implantat să se adapteze la noul său corp, noua familie terestră, şi la noile împrejurimi. Când apare acest lucru noi lucrăm adesea ca Lucrători întru Lumină, iar alţii dintre noi ocupă poziţii de influenţă.

În al doilea rând, la momentul naşterii umanului Pământean, unii dintre noi din stele - care nu suntem întrupaţi- putem intra în corpul copilului uman. Există mulţi dintre noi care au avut mult timp cariere pe alte sisteme stelare care s-au oferit să vină pe planeta voastră în acest fel. Când suntem născuţi rămânem fără amintirile încarnărilor din trecutul nostru din alte sisteme stelare, cu toate acestea de-a lungul timpului ne amintim de originile noastre non-pământeşti.

O a treia metodă, în care se întâmplă acest lucru este faptul că anumiţi membri ai rasei noastre stelare seamănă atât de apropiat cu oamenii de pe Pământ încât putem trăi printre voi fără preaviz justificat. La o inspecţie mai atentă, puteţi observa diferenţele în ochii noştri şi alte caracteristici. Personajele din cărţile tale, Mark, sunt unii dintre noi.

Unii dintre cei care sunt descendenţii societăţilor din Atlantida şi Lemuria sunt pe Pământ. Ei trăiesc în subteran în enclavele protejate din mai multe locaţii de pe planeta voastră. Deşi ei se aseamană mult cu oamenii prezenţi pe Pământ, ei aparţin unei frecvenţe mai înalte şi au, în general, puţină interacţiune cu locuitorii de pe suprafaţa planetei.

Apoi mai sunt cei dintre noi care seamănă puţin cu oamenii de pe Pământ. Noi suntem fiinţe simţitoare, dar aspectul nostru fizic este destul de diferit. Suntem din mai multe sisteme stelare, şi, deşi reprezentaţi în număr mare la bordul navelor spaţiale din jurul planetei voastre, noi, în general, nu trăim printre voi.

În plus, mulţi dintre noi mergem alături de voi în fiecare zi in viaţa voastră obişnuită. Suntem la o frecvenţă mai înaltă, astfel încât să nu ne detectaţi cu cele cinci simţuri. Dacă sunteţi sensibili şi / sau foarte conştienti, ne puteti 'simţi', în timp ce vă însoţim. Pământenii cu vibraţii similare (înalte) ne pot 'vedea'.

Rezumând aceste multe moduri ale fiinţării noastre printre voi, există milioane ca noi, surorile şi fraţii voştri stelari pe planeta voastră. Există milioane de oameni care împreună cu 'serviciul pentru ceilalţii' vă ajută în Transformarea voastră. Există, de asemenea, alţii cu vibraţii mai dense (joase), care, în aliniere cu energia întunecată şi cu 'serviciul pentru sine' sunt aliaţi cu Illuminati şi acţionează împotriva tranziţiei oamenilor de de Pământ.
Devotamentul faţă de lumină, sau servirea întunericului, nu este caracteristic unei anumite rase sau civilizaţii, toţi indivizii din toate civilizaţiile universale posedă liber arbitru şi aleg calea lor particulară de a fi. Astfel, veţi găsi indivizi ai raselor sau grupuri ale noastre care sunt în general considerate a fi in serviciul altora sau care acţionează în serviciul de sine în moduri opuse pentru majoritatea.

În timpul aşa-numitelor 'evoluţii' a acestei planete, bacteriile, plantele, animalele, peştii, păsările, insectele, au fost toate importate din alte sisteme stelare. Aceasta explică bogata diversitate a vieţii pe Pământ. Cel mai recent aduse aici au fost patru rase de bărbaţi şi femei

Mulţi dintre fraţii si surorile din stele au fost pe această planetă mii de ani, în una sau mai multe dintre formele discutate anterior. Am interferat, şi influenţat în diverse momente, şi am susţinut viaţa umană pe Pământ. Construirea piramidelor din Egipt şi din altă parte au fost efectuate în conformitate cu instrucţiunile noastre şi cu ajutorul nostru. Totul, de la proiectarea piramidelor la tăierea şi deplasarea pietrelor a fost facut cu ajutorul surorilor si fraţilor voştri din afara planetei. Fraţii şi surorile voastre stelare, au importat cea mai mare parte din tehnologia voastră. Acest lucru a avut loc fie prin interfaţa fizică directă cu oamenii pământeni, prin sugestii în vise, sau 'intuiţii' sau prin tehnologii de inginerie inversă de la farfuriile (zburătoare - saucers N.T) recuperate.

Pe de altă parte, începuturile religiei voastre majore au fost la insistenţa unora dintre surorile şi fraţii din sistemele stelare îndepărtate, ei au pretins sa fie veneraţi ca fiinţe de ordin superior. Din acele zile aceia dintre fraţii şi surorile care nu au fost infuzaţi cu lumină au fost implicaţi în numeroase scheme pentru a controla şi subjuga oamenii pământeni.

Aşa cum stau lucrurile astăzi, religiile voastre, în general, nu recunosc influenţele din afara planetei care au dat naştere la ele, mai degrabă ei aleg un traseu de dezinformare a urmaşiilor lor. Sistemul vostru monetar este sub controlul agenţilor de origini extraterestre. Fiinţe din afara planetei controlează guvernele voastre fie direct sau indirect, prin influenţa lor. Ştiinţa voastră, educaţia, sistemul medical, şi sistemul juridic, sunt toate în foarte mare măsură influenţate de cei care ar controla pe ceilalţi pentru propriile scopuri.

Cu toate acestea există mai mult la poveste, decât adunarea unei armate vaste de nave spaţiale, care luminează planeta ca răspuns la strigătul Pământului pentru ajutor. Toate naţiunile stelare au contribuit, de asemenea, fiinţe de lumină care acum umblă printre voi, care sunt complet în serviciu pentru ceilalţi, şi care vă iubesc foarte mult. Noi suntem fiinţe care încearcă să lumineze întunericul de pe planeta voastră. Noi suntem aici printre voi, atât în formă fizică cât şi in formă non-fizică în vibraţii mai înalte.

Aceia dintre noi în formă umană se plimbă prin sălile guvernelor voastre, sunt membrii voştri militari, care lucrează în poziţii critice în bănci şi corporaţii, şi sunt profesorii copiilor voştri. Toţi sunt aici ajutând pentru a transforma civilizaţia de la predominant bazată pe frică la predominant bazată pe iubire.

Aceia dintre noi în forme non-fizice comunică cu oameni ca tine, Mark. Există mulţi de la bordul navelor spaţiale care comunică cu oamenii de pe Pământ. Sunt cei dintre noi care trăiesc în gospodăriile lucrătorilor în lumină ca suporteri şi consilieri. Noi oferim o legătură continuă colectivului care înconjoară planeta voastră. Lucrătorii în Lumină umani, împreună cu cei dintre noi din alte sisteme stelare, ancorăm lumina din cosmos, şi o retransmitem asemeni luminii coerente a laserelor, celor cu care vine în contact.

Planeta voastră se Luminează într-adevăr, acest lucru se datoreaza unui efort comun între aceia dintre noi care trăiesc printre voi şi a propriilor voastre eforturi individuale, cuplate cu lumina mare din tărâmurile celeste şi din univers. Este o simfonie minunată de lumină, este irezistibilă pentru oricine este deschis(receptiv) la acesta; este copleşitoare pentru cei care se agaţă de întuneric. Într-un timp foarte scurt, toţi cei care sunt din lumină se vor afla într-o lume de iubire. Mulţi dintre cei care nu au cunoştinţa de Lucrători întru Lumină se trezesc. Mulţi se vor trezi în ultimul moment.

Acum aveţi o multitudine de poze a felului în care lumina se apropie de Pământ prin surorile şi fraţii voştri din stele. Pământul se luminează ca un pom de Crăciun gigant cu milioane de puncte de lumină printre oameni lui. Fiecare dintre aceste puncte de lumină infuzează alţi oameni aşa cum face lumina lumânărilor cu întunericul. Aceste puncte de lumină sunt încurajatoare, conştient sau inconştient, mulţi care acum pun sub semnul întrebării căile tradiţionale de a se comporta, structurile din vieţile lor şi motivele ce stau in spatele acestora, ridicându-se pentru adevăr şi iubire către o cale mai bună de trai.

Suma totală a tuturor acestor eforturi, a fraţiilor şi surorilor voastre stelare este această infuzie masivă de lumină care depăşeste vestigiile finale de energie întunecată. Nu există nici o îndoială în mintea noastră că Noul Pământ, cu o preponderenţă de lumină, va apărea în următoarele câteva luni. Vă iubim foarte mult şi aşteptăm ziua, când vă veţi alătura nouă în calitate de cetăţeni ai cosmosului.


Încă o dată, avem plăcerea de a comunica cu voi şi asteptăm cu nerăbdare mai multe oportunităţi. Noi vă ţinem în iubire necondiţionată. Până data viitoare, eu sunt Adrial, un celest al acestui univers, eu sunt Bren-Ton, eu sunt Justine, şi eu sunt Moraine, toţi din Andromeda, şi eu sunt Zepher din Pleiade.


Sursa: http://www.cosmicparadigm.com/Marks_Corse

Un comentariu:

Anonim spunea...

lumina,lumina,lumina,iubire,iubire,iubire.va multiumim din toata fiinta noastra