iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 28 septembrie 2011

MESAJUL ARHANGHELULUI URIEL - SUNTETI MEREU IN IUBIRE


Iubirea vă înconjoară, ea este peste tot în jurul vostru, pătrunzând totul în Univers. Voi sunteţi iubire, iubirea este voi şi sunteți întotdeauna în iubire. Aceasta nu este iubirea emoțională pe care ego-ul o caută,care are nevoie de o reamintire constantă că este vrednic de iubire. Aceasta este octava cea mai înaltă a iubirii, iubirea care este şi poate fi simţită doar în chakra cea mai înaltă, inima, iubirea care vindeca si nu are nevoie de vindecare, iubirea care iubeşte şi care nu are nevoie de iubire, iubirea care este veselă, dar care nu are nevoie de veselie. Este iubirea în care că aflați întotdeauna,indiferent care sunt situațiile sau circumstanțele voastre, vă înconjoară în fiecare moment deoarece este structura Universului.

Această iubire nu implică parteneri, relaţii sau emoţii ce le înconjoară. Ceea ce experientați ca iubire în aceste situaţii este o reflectare a nevoii voastre de validare a iubirii spirituale în planul material. Căutaţi iubirea din ego și ignorați iubirea care este în jurul vostru, deoarece nu aveţi o altă persoană în viaţa voastră, care să vă reflecte iubirea. În călătoria umană pentru iubire, ştiţi că aveţi iubire și sunteți iubiți atunci când altcineva vă iubeşte. În călătoria spirituală a iubirii, ştiţi că sunteţi iubit,pentru ca voi sunteți iubire,iubirea este peste tot în jurul vostru și voi sunteți mereu în energia iubirii.

A fi iubit şi a fi în iubire sunt diferite aspecte ale acestui principiu. Stare de a fi în iubire este modul în care recunoaşteţi că sunteţi mereu în energia iubirii. Există două aspecte de a fi în iubire, unul este spiritual şi are la bază energia, celălalt este material şi este emoţional. A fi în iubirea din spiritul vostru cere pur şi simplu să recunoaşteţi iubirea care este în jurul vostru, din aceasta iubire proveniți voi, si este în voi, ca lumina voastră divină. A fi în iubirea din ego înseamnă că lumea trebuie să dovedească că sunteți iubit, fie că asta înseamnă a avea o relaţie de iubire, a fi iubit de prieteni şi de familie, sau de a fi evaluat şi apreciat pentru cine sunteți și pentru ceea ce faceți. Toate acestea împărtăşesc o singură caracteristică, ele fac parte din lumea voastră exterioară şi tot ce pot face este să oglindească starea voastră interioară de a fi în iubire înapoi la voi.

Când vă uitaţi la lumea exterioară pentru a valida nevoile voastre interioare,sunteți adesea nemultumiți de rezultate, deoarece realitatea exterioară nu poate fi mai mult decât fiinţa lăuntrică. Ceea ce sunteţi pe interior, este întotdeauna reflectat în realitatea voastră, în oameni şi situaţii care fac parte din calatoria voastră interioară. A înfrunta lumea în fiecare zi, ştiind că sunteți iubire şi a fi întotdeauna în iubire , creează rezonanţă, care va permite iubirii să se desfașoare pentru voi, în fiecare relatie, cu fiecare etapă a călătoriei. A fi iubire înseamnă a cunoaște iubirea; a fi în iubire înseamnă a avea iubire şi a trăi în prezenţa şi confortul iubirii necondiționate înseamnă a cunoaște raiul pe pământ.

www.urielheals.com


http://lumina-lumii.blogspot.com/2011/09/mesajul-arhanghelului-uriel-sunteti.html

Niciun comentariu: