iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 12 august 2014

10 INTREBARI CU PRIVIRE LA GLANDA PINEALA

Avand forma unui con de brad si dimensiunea unui bob de mazare, glanda pineala este situata in centrul creierului uman, fiind un organ destul de interesant. Pentru multi oameni spirituali reprezinta "sediul sufletului" si "al treilea ochi", partea anatomica a corpului uman care actioneaza ca antenele noastre spirituale, ne conecteaza la planurile non-fizice si spirituale ale existentei. Cu toate acestea, pentru oamenii de stiinta, aceasta este strict o glanda endocrina responsabila pentru secretia melatoninei, o substanta care, printre altele, ajuta la reglarea ritmului circadian. 

De departe, acest mic, dar interesant organ uman, este sursa discutiilor fara sfarsit, luand in considerare, cat mai multi oameni cred ca, curatarea, detoxifierea sau decalcifierea ei, poate determina stari spirituale de constiinta care se pot experimenta cu o mai mare profunzime si claritate, prin intermediul gladei pineale. 


Desigur, scepticii care nu tin seama de posibilitatea existentei oricarei dimensiuni spirituale, subliniaza faptul ca nu exista dovezi stiintifice care sa dovedeasca faptul ca glanda pineala este, de fapt, organul responsabil de experientele spirituale. Cu toate acestea, multi oameni care au dezvoltat constiinta subtila si reflectarea interioara necesara pentru a se conecta la calitatile spirituale ale omenirii, pot simti in mod clar ca are loc ceva profund in zona a creierului, in zona glandei, acestea incluzand viziunile, gandurile intuitive, vibratiile , rezonanta armonica cu anumite sunete, si alte fenomene mistice. 

In urma unor dezbateri dintre stiinta si spiritualitate, s-a ajuns la concluzia ca, glanda pineala se afla in centrul creierului atat de catre adepti cat si de catre sceptici, insa in urma analizei mai atente asupra misterelor prin care fiintele umane, creaturi spirituale, sunt capabile sa aiba experiente psihologice, acestea se sustrag de validarea moderna a metodelor de cercetare stiintifica si a modalitatilor de gandire. 

Aici sunt 10 intrebari cu privire la glanda pineala, care se adauga la misterul de spiritualitate: 

1. Este glanda pineala ramasita evolutiva a unui al treilea ochi, care sa mutat in centrul creierului, si i-a schimbat functiile, de la colectarea de lumina la antrenarea ritmurilor, in conformitate cu informatiile colectate de la nivelul retinei? 

2. De ce pare sa fie localizata in acea zona a creierului in care se afla statele vizionare de constiinta induse de practicile meditatiei? 

3. In cazul in care nu exista nicio legatura intre spiritualitate si glanda pineala, cum se face ca a 6-a Chakra (Ajna Chakra), conform traditiei hinduse vechi, este situata exact in locul in care glanda pineala se afla, si a fost timp de secole asociata cu „ochiul mintii” sau cu „ochiul intelectual sau al intuitiei”? 

4. Exista o legatura intre promisiunea spirituala a glandei pineale, care are forma unui con de brad si Pigna, colosul de bronz, statuia din Roma Antica, care se afla in prezent intr-o curte a Vaticanului? 

5. Are glanda pineala capacitatea de a realiza aprovizionarea organismului cu suplimentele de DMT ( molecule spirituale), dimethyltriptamine, un compus chimic care produce efecte vizionare incredibile atunci cand sunt consumate sub forma concentrata sau in medicina amazoniana ayahuasca? 

6. Are capacitatea de eliberare a unor doze masive de DMT, atunci cand o persoana moare, sau atunci cand o persoana este foarte aproape de moarte, ceea ce face ca mintea sa aiba experiente inimaginabile in preajma mortii, sau face ca sufletul sa se intoarca la sursa? 

7. Care este semnificatia faptului ca simbolul egiptean antic, Ochiul lui Horus, se aseamana puternic cu sectiunea din mijloc a creierului si a cortexul superior, centrat pe talamus si pe glanda pineala? 

8. De ce este glanda pineala singurul organ din corpul uman care se calcifiaza si se solidifica in acelasi timp cu varsta? 

9. In cazul in care glanda pineala are un efect redus asupra constiintei, de ce oamenii care sufera de boala Alzheimer si dementa, boli care ii determina pe acestia sa fie deconectati grav din punct de vedere psihologic de la "lumea reala," au glanda pineala, mult mai calcifiata decat a oamenilor de rand, sanatosi? 

10. Cum se face ca, in urma metodelor de decalcifiere si curatare a glandei pineale, de cele mai multe ori oamenii cauta experiente spirituale sporite si de ce aceste practici conduc adesea pe oameni sa poata sa-si aminteasca mai usor visele si ii determina sa se simta mai mult conectati la „sursa”? 

Concluzie 

Exista cu siguranta mai multe experiente spirituale umane atunci cand avem o glanda pineala decalcifiata. Cu toate acestea, in cultura noastra moderna, care a crescut lipsita de vederile spirituale, glanda pineala are o semnificatie speciala doar pentru oamenii care detin tehnicile prin care se pot reconecta la divinitate. 

Unele dintre aceste intrebari sunt mai potrivite pentru oamenii de stiinta, cu toate acestea, pur si simplu chibzuind rolul pe care anatomia umana il joaca in experienta spirituala, poate extinde constii nta conexiunii intre starea de sanatate a corpului si starea de sanatate a spiritului. 
sursa:http://www.secretele.com/2014/07/10-intrebari-cu-privire-la-glanda.html

Niciun comentariu: