iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 16 aprilie 2010

VETI FI UN INITIATOR AL ACESTEI LUMI



"Chiar daca intreaga lume s-ar uita la Mine, ar fi cu ochii pe Mine, tot ar exista diversitate. Ar exista in continuare accesoriile delicioase ale lumii. Nu va faceti griji pentru asta. Va veti pastra individualitatea. Dar va veti afla pe un alt plan existential, datorita dezvoltarii pe Pamant a unei viziuni mai ample.
Cand va veni momentul- si acesta va veni- in care toti isi vor fixa atentia plina de iubire asupra Mea, nimeni nu va fi lasat in urma. Totul se va misca cu usurinta. Nu vor mai fi dificultati. Intr-adevar, muntii se vor misca. Intreaga eternitate se va deschide. Viata va fi uimitoare. Toti vor fi dansatori si peste tot va fi armonie- nu uniformitate, ci o spirala mereu crescanda a bucuriei, un nou angajament in viata, o noua viteza, o noua usurinta, o noua energie.
Cand fiecare se va apleca asupra aceleasi intentii de iubire, lumea se va transforma. Totul va deveni mai colorat. Veti vedea pe Pamant culori pe care nu le-ati vazut inainte. Veti cunoaste o asemenea bucurie pe Pamant cum nu ati cunoscut in trecut. Bucuria nu va fi exclusiv a voastra. Veti pluti pe un val de bucurie. Oriunde veti privi, veti vedea o bucurie coplesitoare. Nu va veti putea separa de ea.
Viata nu va fi plictisitoare. Nu va fi mai putin incitanta. Veti avea entuziasmul Unimii ce se reveleaza pe Sine in moduri tot mai marete. Nu veti sti ce se va intampla, dar veti sti ca va fi minunat si tot mai minunat, aceasta minune atingand noi culmi ale minunatiei. Iar voi veti fi un initiator al acestei minuni, care va fi asemenea luminilor de Craciun ce se aprind toate odata in inimile intregii omeniri.
Sunteti pregatiti pentru aceasta bucurie. Dar va este teama ca nu sunteti. V a e teama ca va veti destrama, dar este exact invers. Va veti aduna laolalta.Intensitatea si densitatea vor cadea, iar voi veti fi lipsiti de greutate si veti reverbera muzica inalta care este mereu prezenta, dar pe care nu o auziti acum. Nu ati ascultat-o. Incepeti sa o ascultati.
Ati vazut si ati auzit numai pana in punctul in care ati presupus ca o puteti face. Ati facut presupuneri limitatoare; prin urmare, ele sunt false. Incepeti sa presupuneti lucruri mai vaste. Faceti presupuneri nebunesti, caci e mult mai posibil ca acestea sa fie adevarate.
Cum ar fi daca ati cobora azi pe Pamant din Cer, deja maturi, fara sa va pierdeti memoria? Inchipuiti-va cum ati arata in ochii lumii, ai locuitorilor wei si in ochii vostri. Cu siguranta ati vedea lucrurile altfel decat le vedeti acum.
Dar voi ati intrat si ati iesit din Cer tot timpul. Intelegeti ce va spun despre Cer , pentru ca ati fost cufundati in el. Nu sunteti straini de el. Nu vorbesc de fericirea de moment. Vorbesc despre infratirea cu Mine si de locul unde locuiesc. Ma cunoasteti si stiti cum e sa fiti cu Mine. Poate ca nu va amintiti perfect, dar va amintiti partial. Va amintiti ceva, chiar daca nu ii puteti da un nume. Va amintiti ca exista ceva de amintit, chiar daca ati uitat ce e.
Nu trebuie sa uitati de lume pentru a va reaminti de Cer. Pur si simplu acordati-va la o frecventa mai inalta.
Ciuliti-va urechile. Ascultati-Ma.
Nu preziceti cum Ma veti cunoaste, caci prezicerea poate veni doar din trecutul constient. Trecutul nu mai este suficient pentru voi. Ce a fost dintotdeauna, asa ati gandit voi, nu va mai e suficient. Sa fim cinstiti. Numai Eu sunt suficient pentru voi.
Gasiti-Ma, gasiti-Ma. Sunt de gasit. Abia astept sa fiu gasit. Gasiti-Ma acolo unde sunt. Nu trebuie sa credeti in Mine. Eu sunt de gasit. Credeti ca Ma puteti gasi si ca o veti face. Credeti in puterile pe care vi le-am dat. Incepeti sa le folositi. Fixati-Ma adanc in inima. Eu apar deja. Acum voi aparea in fata voastra. Continuati sa cautati.Pastrati-va ochii, inimile si urechile deschise."


(Gloria Wendroff SCRISORI DIN CER)

Niciun comentariu: