iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

CONFIGURATII ALE SUFLETULUI



Exista nivele sau ceea ce numim densitati ale fiecarui suflet individual. Cea de a 12-a densitate a unui suflet individual este conectata direct cu Dumnezeu. Acesta locuieste in jurul centrului fiintei lui Dumnezeu, astfel ca, daca incercati sa faceti o analogie cu ariciul de mare, ar fi ca o carapace exterioara conectata direct cu interiorul corpului ariciului de mare.

Aceasta carapace de densitatea a 12-a are o componenta de densitatea a 11-a, care poate fi asemanata cu un invelis care acopera complet carapacea. Aceasta este conectata cu centrul organismului fara o delimitare reala, in afara de aceea ca materialul se schimba undeva, dar invelisul de densitatea a 11-a acopera exact carapacea de densitatea a12-a si de fapt exista o linie fina de demarcatie intre materiale, care indica faptul ca acum se intampla altceva si ca ne aflam mai departe de centrul organismului.

Aspectul de densitate a 10-a al sufletului poate fi asemanat cu ramurile unui copac in care exista un trunchi principal sau fundatie, o radacina mare care este conectata in crusta Pamantului, care la randul ei este conectata de insusi Pamantul. Radacina si ramurile sunt direct conectate in corpul organismului si sunt demarcate discret prin unitati de energie care ies afara din corpul copacului.

Nivelul de densitate 9 al sufletului poate fi asemanat cu o serie de ramuri mai mici care sunt adunate impreuna, dezvoltand in afara trunchiului ramuri mari care ies din trunchiul copacului. Acest nivel – densitatea a 9-a – este adesea numit sinele atmanic, atmic sau suprasufletul suprasufletului.

Nivelul a 8-lea al sufletului seamana cu ramuri mai mici care ies in afara din ramurile mai mari ale suprasufletului maestro de densitatea a 9-a. Acestea sunt sufletele individuale.

Sufletul de densitatea a 7-a este asemanator cu frunzele si florile care ies afara din ramurile mai mici ale copacului (suprasufletul de densitatea a 8-a) care, la randul lor ies din ramurile mai mari ale copacului (suprasufletul de densitatea a 9-a), etc. Frunzele si florile copacului au fibre, filamente, pistile si stamine care ies in afara. Acestea pot fi asemanate cu aspectele sufletului care experimenteaza lumile de densitate mai joasa.

In analogia noastra cu ariciul de mare, nivelele exterioare ale sufletului sunt precum filamentele sau tentaculele individuale ale ariciului de mare. Filamentele de la capatul fiecarei tentacule pot fi asemuite cu mecanismele senzoriale (corpuri) care se misca spre densitatea a 6-a, a 5-a, a 4-a si a 3-a. Prin intermediul fiecarui mecanism sensorial (corp), sufletul isi traieste experientele in lumile de densitate mai joasa.

Fiecare dintre cele sase nivele sau densitati mai joase ale sufletului creaza o forma in care sa se experimenteze acel nivel particular sau densitate. Astfel moleculele de ADN se densifica printr-un process de nastere, desi in densitatile a 5-a si a 6-a nu exista process de nastere, in sensul inteles ca fiinte umane. In densitatea a 4-a procesul este similar cu nasterea in densitatea a 3-a.

Densificarea sufletului are loc prin diviziune sau fragmentare, depinzand de cum este configurat sufletul. Diviziunea sufletului este un proces prin care sufletele individuale apar din suprasuflet. Aceasta se intampla la diverse densitati, dar cea mai comuna implica nivelul al 8-lea mergand catre nivelul al 7-lea, sau altfel spus, suprasufletul creaza (genereaza) aspecte individuale din propriul Sine, care sunt suflete de densitatea a7-a, pentru a experimenta planurile sau taramurile densitatii a 7-a.

In mod normal un suprasuflet de densitatea a 8-a da nastere la 12 parti individuale, care devin suflete de densitatea a7-a. Unele suprasuflete se divid numai in 6, 4, 3 sau 2 parti , dar cea mai mare obisnuita configuratie este sa se divida in 12 segemente. Fiecare dintre aceste 12 segmente este continuu conectat cu suprasufletul si, bineinteles, cu Dumnezeu. Fiecare parte este o entitate suverana completa si intreaga, asa cum celulele care se divid devin celule intregi si complete.

In mod normal sufletele apar din Dumnezeu in diferite valuri. In Creatia foarte timpurie unele au venit direct din densitatea a 12-a, dar majoritatea primelor venite au experimentat individualitatea la nivelul 7. Procesul de diviziune si de ramificare de la nivelul 12 la 7, esentialmente a avut loc aproape instantaneu, si astfel putem spune ca ati aparut direct din Dumnezeu ca fiinte de Nivelul 7 (suflete individuale). Cand va inaltati in vibratie inapoi la nivelul 7 si apoi incepeti urmatoarea spirala evolutiva de la nivelul 7 la 12, veti experimenta suprasufletul, suprasufletul maestro si nivelele de Dumnezeu, in moduri in care nu le-ati experimentat atunci cand ati iesit prima data din Dumnezeu.

Alt mod de a spune aceasta este ca ati coborat din Dumnezeu ca suflete - bebelusi, fara deplina constienta a ceea ce se intampla, iar cand va veti inalta inapoi in Dumnezeu, veti face asta cu deplina constienta ca suflet-adult. Va vom aminti de mai multe ori in aceasta carte ca ideea de suflete care se contopesc la loc in Dumnezeu este eronata. Va inaltati in dimensiunea a12-a si la deplina constiinta a lui Dumnezeu, dar sunteti fiinte suverane, copii maturizati, devenind la fel ca si parintii vostri cosmici. Acest mesager numeste cele 12 parti ale suprasufletului “membri primari ai familiei sufletului” sau “diviziuni primare ale sufletului”. In majoritatea cazurilor cele 12 suflete individuale sunt generate ca 6 perechi de suflete. Cu alte cuvinte, o regiune a suprasufletului da nastere unei perechi de suflete, o alta regiune da nastere unei alte perechi de suflete, etc, pana cand din suprasuflet au aparut 6 perechi de suflete. Aceste perechi sunt cunoscute ca flacari gemene sau suflete gemene, ceea ce in esenta inseamna ca au aparut ca perechi din acelasi suprasuflet.

In majoritatea cazurilor sufletele gemene incep calatoria in densitatile mai inalte si atunci unul din membrii perechii alege sa exploreze taramurile exterioare ale Creatiei – nivelele de la 5 la 1 – in timp ce celalalt membru ramane inaltat de obicei in densitatea a 6-a sau a 7-a. Membrul inaltat al perechii il poate ghida din densitatile mai inalte pe membrul incarnat sau poate explora alte nivele sau alte lumi si poate lasa pe membrul incarnat pe cont propriu – in functie de ce are nevoie fiecare suflet.

Daca partea din sufletul geaman care experimenteaza densitatile exterioare este prinsa in acea densitate exterioara (devine identificat cu ea si uita ca face parte din tot, parte din intreg), membrul perechii care se afla in densitatea mai inalta ii va aminti celui care se afla in densitatea mai joasa cu blandete, dar ferm, de ce se afla acolo, care ii este scopul sau misiunea si cine este el cu adevarat, la un nivel mai inalt.

Atunci cand gandul este proiectat cu o intensitate foarte mare, el radiaza in afara in forma unui shablon geometric – shablon al gandului. Aceste shabloane ale gandului pot semana si pot fi confundate cu fragmentele de suflet. La fel ca fragmentele de suflet, formele-gand pot iesi si pot ramane captive in alte suflete. Aceasta face parte din legea atractiei.

Daca este cineva in viata voastra de care sunteti foarte apropiati si va ganditi mereu la acea persoana, este foarte posibil ca unele dintre formele-gand ale voasrte sa fi intrat in aura acelei personae. De obicei este nevoie de mai mult decat doar la a va gandi la acea persoana pentru ca un fragment din sufletul vostru sa ajunga sa fie gazduit in acel suflet. Cea mai obisnuita metoda prin care fragmente din sufletul vostru pot ajunge sa fie gazduite in alt suflet este prin contact sexual, prin procesul nasterii sau prin intercatiunea in relatii familiale foarte-foarte stranse.

Energia sufletului nu poate fi distrusa niciodata, dar sufletul se poate fragmenta de foarte multe ori. Se poate transforma in miioane de bucati, la fel ca sticla Sparta, iar uneori sufletelor le este foarte dificil sa-si adune toate fragmentele intr-un intreg coeziv. De aceea sunt atatea suflete, in special pe o planeta cum este Pamantul, care par sa fie lipsite de putere, sa aiba foarte putin control asupra vietilor lor si par incapabile sa creeze cu exceptia unui nivel rudimentar, lucrurile pe care si le doresc in viata.

Integrarea sufletului este procesul de adunare al fragmentelor de suflet si aducerea lor impreuna, in moduri care sa fie folos cresterii sufletului si care sa accelereze evolutia inspre taramurile mai inalte. Multe dintre tehnicile de vindecare si meditatie sunt menite special sa indeparteze fragmentele altor suflete din campul vostru auric si sa le returneze proprietarilor lor de drept, precum si sa va permita sa va scoateti fragmentele voastre din aura altor suflete si sa le aduceti inapoi in fiinta voastra.



Fragment din “Transformari planetare 2012-2030 – Mesaje de la Fondatori” autor Sal Rachele.

Sursa: [infinitaiubire]

Niciun comentariu: