iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 8 august 2011

ARHANGHELUL GABRIEL - CREAREA UNEI INIMI EVOLUATE


Potentialul seminţelor iluminării există în fiecare inimă umană. La fel cum o ghindă deţine potenţialul unui stejar mare şi seminţele de tomate demonstrează planul fructelor sale deosebite, esenţa omului evolutiv există în voi.Aceasta aşteaptă permisiunea şi angajamentul fiintei voastre de a evolua în adevărata măreţie a potenţialului său divin, al celui mai expansiv, sine iluminat. În interiorul tuturor fiinţelor este potenţialul pentru înalta constiintă ca o nouă prezenţă trezită, care va înălţa pământul şi toată umanitatea.

Aveti un Sine, care este extrem de conectat la pământul pe care locuiţi şi cresteti, precum şi un Sine mai expansiv, mai iluminat cu energii de frecvenţă mai înalte, care vă permite să atingeţi o conştiinţa divină şi o mai bună conştientizare . Aceasta este evolutia sufletului, ca oameni şi o mai mare forţă de lucru îmbină evolutia de pe pământ în uniune .

Trezirea care are loc acum pe planetă, este inspirată de valuri divine de energie evolutivă. Inima voastră este chemată, deoarece există un plan codificat în interiorul celulelor voastre, care răspunde şi este trezit de valurile acestei lumini divine. Pentru a creste şi a evolua ca specie, precum şi de a lucra cu forţa de viaţă de pe pământ, este o parte a proiectului uman. Există informaţii similare despre aceasta provenind de la mulţi oameni, dar toate fiinţele au fost impulsionate de aceeaşi sursă universală.

Invitaţia de a adera în comunitate cu alţii vine din dorinţa profundă a sufletului vostru de a fuziona cu Divinul, si de a împărtăsi acest dar. Această fuziune nu este o experienţă în afara corpului, nici nu este o tranziţie în moarte a trupului. Aceasta aderare este un impuls de a fi în uniune cu cel mai Divin, Etern Sine, acela care deţine Lumina lui Dumnezeu în interior, în jur si prin voi.

Dorinta voastră pentru această fuzine urmăreşte să creeze, în viaţa voastră şi în corp, o plenitudine care permite potenţialului codificat din voi să fie realizat. Aceasta este o practică individuală, care dezvolta o capacitate de primire profundă, oarecum ca un muschi de intuiţie. Odată ce acest canal de primire funcţionează, resursele interne devin o forţă de evoluţie, care vă permite să ştiţi, adânc în interiorul vostru, propria voastră ghidare. Apoi aveţi acces la înţelepciunea interioară şi soluţiile creative disponibile în univers.

Atunci când este practicată, această cunoastere interioară devine instantanee, şi vă veti gasi actionând dintr-un sentiment mai mare de întregire şi armonizare cu această resursă interioară. Aceste canale de lumină activate sunt destinate să primească de la cea mai înaltă sursă de înţelepciune Divină, pe care o puteti obtine. Ele devin mai expansive cu practica de împământare.

Acest mecanism de împământare este foarte important, din moment ce forta de viată inerentă în toată natura aşteaptă invitaţia voastră de a fuziona cu voi, sporind astfel vitalitatea centrilor vostri personali.Cu cât se răspândesc mai profund rădăcinile voastre, cu atât deveniti mai capabili de integrarea frecventelor de energie, care pot declanşa codificarea evolutivă încorporată în celulele voastre. Veţi fi capabili să utilizati informaţiile care intră în aceste valuri de energie Divină pentru a îmbunătăţi viaţa voastră de zi cu zi. Pe măsură ce permiteti sinelui vostru spiritual să fuzioneze cu Sinele vostru autentic, ca o singură entitate, pentru a va ghida şi directionă, voi puteti deveni un uman evoluat, cu funcţionare deplină. Impulsurile voastre naturale devin extrem de rafinate pe măsură ce centrele de energie sunt curatate si vibrează la potentialul lor cel mai înalt. Gândul, cuvântul si fapta devin unificate prin această fuziune cu Sinele Divin.

Imaginaţi-vă un pământ plin de fiinţe umane care sunt capabile să acceseze divinitatea lor interioară într-un mod care crează armonie în ei înşişi şi cu alţii. În care pe noul pămînt se vorbeşte despre pacea care vine din inima evoluată a fiecărei persoane conectată la sursa de energie cea mai înaltă. Umanul evoluat pe deplin nu este un mit, dar implică o inimă dedicată bucuriei voastre de a fuziona cu Sinele vostru cel mai Divin.

Aceasta trezire este contagioasă deoarece bucuria si armonia aduc mai multă bucurie si armonie ,pe măsură ce frecvenţele de evolutie trec de la inimă la inimă peste tot pământul. Păstraţi acest vis viu, şi aduceti angajamentul vostru unei vieţi servite din fiinta voastră cea mai înaltă, o inimă evoluată, ce se uneste cu alţii în armonie şi pace, pentru a crea un Pământ care prosperă.

Şi aşa este.

Arhanghelul Gabriel 15 iulie 2011

http://www.thegabrielmessages.com/the-creation-of-an-evolved-heart/

Niciun comentariu: