iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 18 ianuarie 2011

LUMINA COSMICA DE PLATINA


"Pentru prima data in istoria omenirii, rasa noastra va beneficia de intrarea intempestiva a unei raze solare puternice, care se va intrupa in vietile noastre si va aduce un nou sistem de energie, care sa ne ajute in evolutia noastra multi-dimensionala.

Printr-un act de Compasiune Divina, extrem de puternica Lumina Cosmica de Platina va strabate Pamantul in valuri de neoprit si va transmite frecventele armonice ale constiintei unimii. Prin influenta fortei sale foarte intense de patrundere, toata viata va fi purificata, iluminata si scoasa din linia de timp a dualitatii si suferintei.

Lumina Cosmica de Platina este o raza multi-universala, care sintetizeaza toata viata in Unime Divina si ne propulseaza printr-o poarta stelara a cunoasterii, in limbajul Luminii. Datorita influentei ei, toate vietile se unesc in eternul acum. Prin campul constientei Punctului Zero, vor aparea transformari spontane si manifestari miraculoase.

Aceasta frecventa de platina metalica, profund transformatoare si extrem de puternica, isi are originea la nivel multi-universal si se leaga de Pamant prin amplele campuri de energie ale constiintei, cunoscute ca Melchizedec/Metatron/Mahatma.

Lumina de Platina cuprinde toate cele 7 Raze

Efectul radiant al Luminii Cosmice de Platina este descris ca fiind auriu (aur alb), sferic, iar aceasta lumina poate fi considerata un container „amplificator”, atotcuprinzator al celor 7 raze de energie primare, care au sustinut pana in prezent viata pe Pamant, prin sistemul lor energetic. Aceste 7 raze, pe care multi dintre noi le cunosc, au constituit canalul prim si atributul ce materializeaza, din care curge energia Sistemului Solar, dand anumite calitati si autoritate, vietii din toate regnurile Pamantului.

Acest moment care creeaza o era noua este semnificativ, prin aceea ca Raza de Platina cuprinde calitatile de materializare ale tuturor celor 7 raze planetare, precum si activitatea focului lor sacru. Intr-un anumit sens, Raza de Platina poate fi considerata ca fiind o Raza Curcubeu a Creatiei, ce uneste toate cele 7 raze primare si calitatile lor, in UNA. Ea aduce o unitate inimaginabila dar si o triangulatie fuzionata a aspectelor masculin/feminin/copil, in toate formele materiei.

Lumina de Platina aduce Sfanta Treime

Lumina Cosmica de Platina poate fi considerata lumina familiei, Focul Sacru al Unimii Divine. Ea catalizeaza triangulatii sacre de energie reprezentand baza unei forme pure, unificate. Aceasta calitate a triadei poate fi considerata o echilibrare interioara a Divinului Masculin, Divinului Feminin si a Copilului Divin interior, ceea ce aduce uniunea perfecta cu Sinele.

Printre calitatile sale multiuniversale de:

· Compasiune

· Iluminare

· inviere/revenire/renastere,

… focul Sacru de Platina va ajuta foarte mult la ridicarea ultimelor voaluri ale iluziei, astfel incat oamenii vor putea vedea clar absolut totul ca unitate... de exemplu, cand vedeti un copac si stabiliti o conexiune reala cu el... energia voastra si energia copacului se unesc si devin una, intr-un schimb reciproc, complet si sacru. Acest scenariu se aplica tuturor relatiilor. Toti oamenii ii vor considera pe ceilalti si tot ceea ce exista, ca parte din sinele lor total si sacru.

Lumina de Platina ne ajuta sa ne unificam emisferele cerebrale dreapta si stanga, astfel incat perceptia noastra asupra realitatii sa fie corecta si sa provina permanent dintr-un creier complet, multidimensional si multifatetat, capabil sa execute mai multe sarcini, ale tuturor timpurilor. Ea ne va ajuta sa ne impamantam, daca suntem prea visatori – sau sa devenim mai intuitivi, daca suntem prea logici. Instantaneu, in functie de ceea ce avem nevoie intr-o anumita situatie, vom avea fie prin logica, fie prin sentiment – sau o combinatie a celor doua.

Lumina de Platina ne construieste propria Antahkarana... Podul Curcubeului

Prin Lumina Cosmica de Platina cream un curent puternic de constiinta, cunoscut ca Antahkarana – cel care uneste energia personala cu energia Divina si le unifica, facandu-le sa fie una. Aceasta este o alta triangulatie, in care se formeaza punti iluminate ce conecteaza personalitatea cu Sufletul si Sufletul cu Prezenta Monadica a lui Eu Sunt.

Construirea Antahkaranei este un proces de fuziune a constiintei, adus prin frecventa de platina, pentru a unifica complet, in noul nostru sistem, energia corpului si constienta. Cand constructia acestui pod este gata, vom simti un flux nestavilit de constiinta catre si de la Sursa Divina. Acest lucru va pune capat fricii de moarte, suferintei si oricarei tendinte de separare si de divizare.

Lumina de Platina transforma suferinta de pe planeta Pamant

Lumina Cosmica de Platina este miracolul vietii, care transforma dualitatea in unime, suferinta in bucurie, razboiul in pace, ura in iubire. Acum soseste Speranta pentru Omenire, care ne vine prin aceasta frecventa stelara, ca Dar de la Dumnezeu.

· Este lumina care ilumineaza Calea Divina.

· Este lumina care hraneste speciile.

· Este lumina care regenereaza natura.

· Este lumina care patrunde in inima fiecarui om.

· Este lumina care vindeca si transforma.

· Este lumina care ia toata durerea si suferinta.

· Este lumina care ii aduce omenirii, unitatea.

Lumina de Platina este Focul Sacru al Grupului Avatar

Lumina de Platina ne va intari pe fiecare dintre noi, ca pe niste tulpini de bambus goale, puternice si flexibile, ca sa ne facem treaba de Canale Divine. Prin aceasta raza multiuniversala si cu multiple scopuri, vom lucra cu Elohim si cu taramul elementalilor, pentru a extinde calitatile lor in fiecare loc de pe Pamant, prin campul energetic al Punctului Zero al grupului, prin vidul in care se afla Puterea Creatiei.

Cu aceasta rafinata energie a Focului Sacru, vom curata si vom transforma, vom unifica polaritatile intr-un echilibru armonios, negativul cu pozitivul, masculinul cu femininul, yin-ul si yang-ul, aducand unificare prin flacarile sale diamantine ale inaltarii. De indata ce se scot ochelarii de cal de pe ochii constiintei omenirii, imediat noi vom umple golul cu raze de platina, astfel incat renasterea ei sa fie mai rapida si mai completa.

Vindecarea spontana vine de la Lumina Cosmica de Platina. Suntem incurajati ca, de acum inainte, sa invocam si sa folosim frecventa de platina, in toate activitatile de vindecare si transformare. Ni se va arata treptat cum sa folosim acest mare dar al Focului Sacru, pentru a materializa miracolele.

Lumina de Platina are o radiatie sferica

Pulsatiile Luminii de Platina catre Pamant sunt sferice, cu o exprimare armonioasa, care cauta sa creeze o fuziune si o incluziune totala. Din punctul sau de origine – Marele Soare Central – aceasta Lumina aduce o vibratie eterna si Directia Divina de evolutie pentru Pamant si pentru Omenire, ca microcosmos si macrocosmos.

Aceasta frecventa sferica de platina va fi insamantata de noi in Reteaua Cristalina, pentru a activa puterea vietii de pe Pamant, ca un camp unificat de energie, ce functioneaza intr-un echilibru absolut. Aceasta insamantare constienta va ajuta la deschiderea portii galactice de platina, legand Pamantul de dimensiunea universala."

sursa:http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou"

Niciun comentariu: