iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 12 ianuarie 2011

NOI, INGERII


" Cel putin de la inceputul civilizatiei, cu 6000 de ani in urma, in Sumeria, ingerii au jucat un rol important in desfasurarea experientei umane.
Forme de ingeri au fost descoperite in orasele antice din Mesopotania, descrise pe cilindrii cu scriere cuneiforma Sumeriena si pe tablite de lut cu cele mai vechi scrieri cunoscute a exista pe Pamant.

Ingerii erau asociati cu religiile Crestine, Evreiesti si Islamice, un fapt asupra caruia toti au cazut de acord. In partea cealalta a Oceanului Atlantic, la Acropola lui Ek Balam in Yucatan, putem vedea figuri de ingeri cioplite de anticii Mayasi. De fapt, daca ar fi sa dezvoltam fenomenul ingerilor din Lumea Antica, i-am gasi pe acestia intipariti in civilizatia umana, in foarte multe locuri si perioade de timp.
Asadar, exista o evidenta istorica precum ca ingerii au fost cu noi chiar de la inceputul istoriei.

In ceea ce ma priveste, nu poate fi vorba de credinta. Stiu cu siguranta ca ei exista.

Intalnirile mele cu fiintele Angelice

Multi dintre voi ati citit prima mea carte, The Ancient Secret of the Flower Life, Volumul 1, cu mult timp in urma, in 1971, cand ingerii m-au vizitat pentru prima oara.

Pe vremea aceea, meditam impreuna cu sotia mea, in timp ce ei ne-au aparut la amandoi, pe neasteptate, in camera in care sedeam. Au fost doi la numar, amandoi erau inalti, unul era verde iar celalalt de o culoare ultravioleta.
Ingerii ne-au privit si ne-au vorbit. Ei au inceput cu aceste cuvinte: "Noi nu suntem separati de voi. Noi suntem voi."

Din acel moment, viata mea s-a schimbat pentru totdeauna. Ingerii imi apar in continuare si imi calauzesc pasii din acea zi.

Atributiile Ingerilor

Iata cateva lucruri esentiale, pe care le-am invatat despre ingeri in ultimii 32 de ani, de cand ei mi-au aparut pentru prima oara.
1. Fiecare fiinta umana are cel putin doi ingeri cu care este conectata direct.
2. Ingerii nu au forma. Ei ne apar diferit, in functie de ce si cum credem.
3. Ingerii folosesc o forma clara, ca mijloc prin care sa se poate stabili comunicarea. Pentru ca este extrem de dificil pentru noi, oamenii, sa stabilim o comunicare cu fiintele "superioare" si sa credem in acea comunicare, daca nu putem "vedea" sau cel putin vizualiza cu cine vorbim. Imaginea creata despre ingeri cu infatisare de fiinte umane cu aripi nu este de fapt starea lor naturala, dar ei folosesc aceasta forma destul de des, pentru ca este mult mai usor pentru noi sa-i acceptam.
4. Ingerii, in primul rand, traiesc intr-o alta dimensiune sau plan paralel de manifestare, dar ei pot intra in aceasta lume.
5. Ingerii cu care voi sunteti conectati de fapt sunt "voi" la un alt nivel de existenta. Ei nu sunt "altceva" sau "altcineva" separati de voi. Ingerii sunt cine suntem noi.

Dintre toate fiintele superioare, ingerii sunt cei pe care ii putem percepe cel mai usor si stabili o comunicare cu ei.

Iisus, Fiul lui Dumnezeu, a vorbit cu ingerii. La fel au vorbit si Moise, Mohamed, Avram.
Si la fel puteti sa o faceti si voi!

Cum sa comunicam cu Ingerii

De cand am fost avertizati, atat de Mayasi cat si de Hopi, ca perioada August - Decembrie 2012 poate sa aduca Schimbari neasteptate pe planeta Pamant (ce desigur poate sa aiba loc, sau nu, in functie de visul colectiv al omenirii), poate ca ar fi momentul potrivit ca voi toti sa cereti si sa primiti asistenta si calauzire din partea propriilor vostri ghizi.

Cum poate fi posibil acest lucru? In primul rand, trebuie sa o acceptam ca pe o posibilitate reala, sau daca nu, necredinta noastra va impiedica constiinta sa stabileasca legatura. Credinta singura nu este de ajuns – ea poate doar sa ne deschida posibilitatile – dar este primul pas esential.

In al doilea rand, trebuie sa implicam toate cele trei corpuri de baza, atunci cand ne apare o vizita angelica. Daca oricare dintre aceste corpuri nu este angajat absolut in proces, atunci nu se va petrece nimic. Aceste trei corpuri fundamentale sunt: cel Mental, Emotional si Fizic.

- Corpul nostru Mental trebuie sa se deschide sa "vada" ingerii, dar in acest caz aceasta vedere trebuie explicata sau, daca nu, va aparea o confuzie. "Vazul" poate fi exterior – in spatiul 3D din jurul nostru – dar nu trebuie sa fie neaparat asa. El poate fi interior, in mintea noastra. Acest lucru nu le pasa ingerilor.

De asemenea, "vazul" pentru unii oameni implica calea feminina, pe care o numim "simtire". Prin simtire, de fapt, nu este vazut ingerul ilustrativ, dar ii poate fi simtit prezenta. Prin aceasta simtire, chiar daca, in realitate, nu putem vedea niciodata ingerii direct, putem comunica perfect cu ei.

Din nou, nu conteaza daca vedem, simtim sau ne imaginam ingerii in sinea noastra. Toate caile sunt intr-o egala masura valabile, iar majoritatea oamenilor folosesc din fiecare cate putin.

- Corpul Emotional poate fi de asemenea activat. Trebuie sa simtiti emotia – oricare ar fi aceasta pentru voi – daca ingerul sau ingerii stau in camera, sau daca i-ati vazut in viziunea voastra interioara. Fara aceasta emotie, nu se va petrece nimic.

- In final, trebuie implicat si Corpul vostru Fizic. Trebuie sa simtiti senzatiile in corpul vostru care va fi expus, daca vi se va arata un inger intr-un corp fizic in camera – adrenalina curge prin vene, se accelereaza bataile inimii, si asa mai departe.

Voi spuneti, "Ce sa fac daca ingerul meu sau ingerii mei nu o sa-si faca aparitia?" Nu e nevoie de practica sau talent, dar fara participarea acestor trei corpuri, este foarte putin probabil sa fiti capabili sa faceti aceasta conectare.

Prin activarea acestor trei corpuri fundamentale (in acelasi timp), deschideti canalul intre voi si ingerii vostri, si astfel ei pot sa-si faca aparitia, sau sa fie perceputi de voi.

Daca ce se petrece acest lucru, chiar si o singura data, viata vi se va schimba complet, pentru ca ingerii vostri vor fi in stare sa va ghideze intr-o maniera eficienta, sublima si divin integrata.

Ingerii si Vremurile care vin

Indiferent ce se va petrece in urmatorii ani, noi aparent am intrat in vremea marilor schimbari. Si in acest timp, realizarea unei legaturi intre voi si ingerii vostri poate fi cel mai important eveniment din viata voastra.

O calauzire clara si concisa in aceste vremuri in care ne aflam valoreaza mai mult decat tot ce posedati si decat toata cunoasterea voastra castigata pana acum.

Ingerii va vor aduce in viata o calauzire limpede si precisa. Dar mai important este ca va vor aduce o intelepciune dincolo de posibilitatile experientei umane limitate.

Sfatul mea pentru voi este ca aceasta legatura cu ingerii vostri sa se realizeze intr-un timp cat mai scurt posibil. Ingerii vostri asteapta cu inimile larg deschise, cu o iubire mult mai mareata decat ati cunoscut vreodata pe Pamant."

In iubire si datorie,
Drunvalo

Niciun comentariu: