iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 12 mai 2012

INVITATIE PENTRU CA FEDERATIA GALACTICA SA VINA IN AJUTORUL NOSTRU


Dragi prieteni,

Noi pregatim o actiune ce poate sa fie pusa in aplicare cu viteza luminii.

Noi stim ca lumea noastra este condusa de oameni corupti, care cu totii lucreaza impreuna pentru a ne tine pe noi toti sub controlul lor.

Noi de asemenea stim ca lumea noastra a fost vizitata de specii ExtraTerestre benefice, multe dintre ele umanoide, care lucreaza impreuna in cadrul unei immense organizatii numite Federatia Galactica a Luminii.

De ce nu ne ajuta (aceste specii ExtraTerestre, n.t.) si de ce nu ne elibereaza de acest regim corupt, care face ca atat de multi oameni sa sufere si sa moara de foame?

Ei bine, din ce intelegem noi, aceasta se datoreaza in parte din cauza motivelor de ordin karmic, insa motivul principal il reprezinta o lege universala numita “Legea Non Interferentei”. Aceasta inseamna ca o civilizatie superioara nu poate pur si simplu sa interfereze cu o alta inferioara ei, deoarece evolutia naturala/fireasca a celei de a doua, ar fi atunci deranjata.

Toate acestea se schimba atunci cand ei sunt INVITATI sa coboare. Atunci interactiunea respectiva nu mai tine de a interfera, ci este de fapt acceptul unei invitatii.

Ei bine, astazi, noi ii invitam oficial. Nu in numele guvernelor noastre corupte, care sunt la curent si stiu despre prezenta ExtraTerestra, insa o musamalizeaza, ci in numele nostru propriu, ca si fiinte umane suverane.

Oricine care este treaz si care a evoluat spiritual, stie ca atunci cand trimiti un gand, el ajunge intotdeauna la destinatia pentru care el a fost intentionat. Acesta este modul in care comunicatiile telepatice functioneaza, de exemplu, sau rugaciunile. Noi toti avem aceasta capabilitate, si astazi, noi o vom folosi.

Ce vom FACE, este doar un lucru. Trimiteti acest gand, sau unul asemanator, cu propriile voastre cuivinte:

“Dragi membrii ai Federatiei Galactice si voi toate fiintele superioare, care ati dori sa ne ajutati, insa care nu puteti face aceasta din cauza anumitor legi universale. Va rugam ajutati-ne! Noi va INVITAM sa o faceti. In numele meu propriu, ca si fiinta umana suverana, care traieste pe Planeta Pamant, eu va cer voua sa coborati si sa ne ajutati. Noi stim ca voi ne-ati urmarit si ne-ati vizitat de milenii. Noi stim ca voi aveti tehnologii, care ar putea sa ne rezolve cele mai mari probleme ale noastre, cum ar fi foametea, poluarea si razboaiele, aproape cat ne-ar lua sa clipim din ochi. Insa voi va simtiti limitati in a ne ajuta in mod direct, datorita unor legi universale si a reprezentantilor nostri “oficiali”, a guvernelor noastre corupte, care nu au cooperat cu voi de fiecare data cand voi v-ati oferit ajutorul. Astazi, noi spunem : PANA AICI ! Aceste guverne corupte NU ne reprezinta pe noi. Noi ne reprezentam singuri si noi va cerem sa ne ajutati. Va rugam sa coborati si sa ne ajutati. Noi va vom primi cu bratele deschise si cu inima plina de iubire.”

Aceasta este tot ceea ce aveti de facut.

Atunci cand ati terminat, raspanditi acest mesaj in lung si in lat, atat cat voi puteti. Toti cei din mediul vostru, despre care voi credeti ca ar putea fi deschisi la aceasta initiativa, trebuie sa fie invitati sa se alature. Raspanditi-o prin intermediul paginilor voastre Facebook, prin e-mail-urile voastre, buletinele informative pe care voi le trimiteti/postati, in orice mod puteti. Voi puteti fi siguri ca invitatia voastra ajunge la prietenii nostri galactici si atunci cand ei vor vedea scara la care aceasta se petrece, ei nu vor mai avea nici o alta optiune, decat sa vada aceasta ca pe o invitatie oficiala din partea omenirii.

Tine doar de numere. Daca 200 de guverne le spun: “Nu, nu, nu”, insa daca in spatele acestor guverne, sute de mii de cetateni ai lumii striga: “DA! DA! DA !”, pe cine vor lua ei in considerare ca si reprezentanti ai omenirii? Desigur ca pe noi. Astazi noi facem ca aceasta sa se petreaca. IMPREUNA! Va rugam sa va faceti auzita si sa va adaugati si vocea voastra.

Traducere: Sorin

Sursa: http://galacticchannelings.com

Niciun comentariu: