iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 22 februarie 2014

AGENDA ANULUI 2014




Dupa atatea conspirati si dezvaluiri cred ca trebuia sa mai luam o gura de optimism. Acest articol are aceasta tenta, ce am fi fost noi fara optimism si speranta? Acestea impreuna cu mobilizarea energiilor interioare poate sa aduca in manifestare ceea ce noi vrem sa schimbam si cred ca a sosit timpul mai mult ca oricand sa o facem.

Informatii suprimate anterior ies la suprafata, cabala isi traieste ultimele momente. 

In acest an este foarte posibil sa aiba loc urmatoarele evenimente :

    Clica politică Kissinger-Bush-Clinton-Obama va fi eliminata din viața publică americană pentru totdeauna. Barack Obama, președintele al 44-lea al Statelor Unite ale Americii, va pleca din birou înainte de sfârșitul natural al mandatului său prezidențial. Anunțuri decisive în acest sens pot fi difuzate în perioada martie sau aprilie 2014. Obama, ca si presedintele George Bush Jr. dinaintea lui, a fost ilegal și neconstituțional ales ( s-a dovedit ca nici el si nici tatal sau nu sunt nascuti in SUA, deci nu avea dreptul sa candideze la presedintie - certificatul sau de nastere este fals), el este un agent controlat de interese financiare europene. Amanunte aici :http://www.fourwinds10.net/siterun_data/bellringers_corner/hello_central/news.php?q=1238950458
   
     Identitatea ascunsa a sefilor politici, sionisti khazari, încorporati în corporatia America va fi dezvaluita. Utilizarea acestor sefi, care sunt clone umane în managementul politic american,va deveni dezvaluire publica. Utilizarea de clone umane în gestionarea familiilor regale europene, bancherilor internaționali, fascismul spiritual în religie, militarismul industrial și asasinate politice va fi facut public. Faptul că clone umane controlate mental au fost aleși în mod democratic în conducerile naționale, au semnat documente de stat și religioase, și s-au substituit cu alții, va fi dezvăluit.

    Jorge Mario Bergoglio, in prezent Papa Francisc, va fi obligat să se pensioneze. Tenzin Gyatso (Dalai Lama), și Billy Graham, este un occidental adânc-controlat de stat prin ,,PsyOp”, care activează în domeniul controlului religios și dezinformare.

Despre Papa Francisc aici : http://itccs.org/2014/02/02/pope-francis-is-named-by-former-argentine-junta-insider-as-prime-mover-in-child-trafficking-network-francis-concealed-vatican-crown-of-england-holyrood-agreement/


Regina Elisabeta a II-a a Angliei va abdica sau, cel puțin, va începe să se retragă de la implicarea personală activă în prerogativele constituționale, Biserica Angliei, și afacerile bancare internaționale. Legătura oculta între Vatican și Templul Coroanei de la Londra va fi dezvăluita.
   Peste tot în lume, liderii naționali și regimurile care au legături politice, corporative și juridice, cu guvernarea americana vor fi înlăturate de la putere. În special, susceptibile de a beneficia în această privință sunt : Argentina, Birmania, Canada, Congo, Franța, Germania, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Spania, Sudan, Pakistan, Paraguay și Regatul Unit.
  
     Acele vibrații joase ale energiilor din minciuni, înșelăciune și lăcomie personală,  canalizate de instituirea regimului politic american (Republican și Democrat), vor înceta să mai fie durabile. Manipularea nedetectabila de tipul Kissinger-Bush-Clinton-Obama va deveni din ce în ce mai imposibila pe Pământ, astfel ca mediul energetic de curățare planetara și ascensiune va ridica vibratiile dominante de lumina de-a lungul planetei.


Programele de prosperitate la nivel mondial NESARA vor fi anunțate și activate. Unul dintre fondurile implicate este Saint Germain Mondial Trust. Acesta conține metale prețioase livrabile și valută în valoare de mai mult de 1 $ cu patruzeci de zerouri după el;
 Printre alte proiecte, acești bani vor fi folositi pentru a cumpăra toate societățile de petrol, bănci și cartelurile farmaceutice si se vor anula definitiv toate datoriile personale, corporative și naționale din întreaga lume.
  
  Întreaga populație umană va beneficia de NESARA. Pământul va fi o planetă a abundentei. Este mai mult decât suficient garantat cu aur si bani ce există în prezent pe Pământ pentru fiecare ființă umană să fie un milionar GBP fără datorii de orice fel (GBP = Lira -Marea Britanie). NESARA este creata pentru partajarea resurselor de pe planeta în mod echitabil. Aceasta va pune sistemele bancare binevoitoare în loc la nivel mondial, pentru a oferi această corectitudine monetara. Nici un individ de pe Pamant nu va fi dincolo de raza de acțiune a programelor de redistribuire ale NESARA si nici-o persoană sau organizație de oriunde de pe Pamant nu va fi capabila să-l oprească.

   NESARA va anula toate cardurile de credit, ipotecare și alte datorii bancare din cauza operatiunilor bancare ilegale și a corupției guvernamentale din întreaga lume. Impozitul pe venit va fi eliminat. Un nou impozit forfetar de 14% pe elemente noi neesențiale, va asigura fluxul de venituri necesar pentru guvernele naționale. Banii vor înceta să fie cheltuiti pe război, pe securitate de elită și militarism sub acoperire. Vor fi majorate beneficiile pentru persoanele în vârstă. În Statele Unite ale Americii, va exista o revenire la Dreptul Constituțional la fiecare nivel al sistemului juridic.
   
   Și în Statele Unite ale Americii, un nou sistem bancar – Banca Centrala Americana - va reveni în funcție și va implica douăzeci și nouă de noi bănci, orientate la nivel local. Consiliul Rezervei Federale va fi eliminat ( info aici : http://alcuinbramerton.blogspot.ro/2010/10/world-global-settlement-funds.html ). 

Internal Revenue Service ( IRS este fiscul din SUA, n.t.) vor fi eliminate. Mai multe despre aceste schimbări legate de NESARA pot fi găsite aici : http://alcuinbramerton.blogspot.ro/2007/07/nesara-announcement-expected-in-run-up.html


Tehnologiile pe baza energiei-libere ale lui Tesla suprimate de către JPMorgan și cartelurile de energie corporative ale familiei Bush vor deveni cunoscute și disponibile în mod liber. Nu va mai fi nevoie în continuare de a arde combustibili fosili, odată ce tehnologiile Tesla sunt în vigoare în industrie, case și vehicule.
   
  Toate aceste lucruri se vor vedea pe cer, pe suprafața Pământului și în interiorul Pământului, ceea ce mass-media corporativa și învățământul de masă din Vest spun ca nu există și nu se poate întâmpla. Semnificanții de bază ale mitologiilor antice se vor dovedi a fi reale.
   
   Va fi expusa interacțiunea sub acoperire ale mai multor guverne din lume, cu grupuri extraterestre negative. Rolul grupurilor extraterestre pozitive în promovarea energizarii inalte a planetei și manifestarea procesului NESARA vor fi explicate. Semnificația cercurilor din lanuri va deveni mai bine înțeleasa. Disponibilitatea de tehnologii din afara planetei pentru controlul poluării, de transport uman, și regăsirea de informații va fi dezvăluita. Mașini de vindecare cu unde Sonice vor fi lansate pentru utilizarea gratuită a tuturor. Portalul negativ (sau portalul interdimensional), din Irak din locul antic sumerian din Etemenanki (localitatea ziguratului lui Marduk din Babilonul antic) va fi închis.
   
   Cărțile vor fi deschise. Istoriile umane vor fi corectate. Mai multe conturi veridice ale istoriei umane încă există, dar au fost ascunse și protejate pentru eliberarea finală în acest sfarsit al timpului. Ele vor fi lansate și publicate în mai multe limbi și se va desfășura în condiții de siguranță, dincolo de cenzura religiei dogmatice. ,,Vizualizarea de la distanță “ a textelor suprimate în bibliotecile închise va deveni ceva comun. Tehnologiile de citire a textului-energie extraterestre, împreună cu reconstituirea manuscriselor și tehnici de multiplicare vor fi disponibile.
   
   Aceasta va deveni evident că nici o istorie, nici un eveniment, nici o experiență, nici un schimb, nici o conversație, nici un tren de gândire, și nici un sentiment nu pot fi vreodată șterse în totalitate. Tot ce sa întâmplat vreodată încă există perfect în modelul său de energie inițială. Cu tehnologii extraterestre și spirituale, istorii trecute oriunde pot fi accesate și publicate cuprinzător. Fiecare eveniment care a avut vreodată loc poate fi preluat, reprodus și redat în sunet, vizual, tactil și senzații multiple. In timpul anului 2014 aceasta va începe să fie înțeleasa.
  
   În 2014 mai mulți tineri și bătrâni, din interiorul și din afara guvernelor lumii, vor spune adevărul cu o mai mare energie si o mai mare claritate, mai puțina frică decât oricând înainte în istoria omenirii. Și cuvintele lor vor fi auzite, păstrate și înmulțite dincolo de suprimarea guvernamentala. Ei vor spune multe lucruri din propria lor experiență personală. Ei vor spune de schimbările Pământului care vor veni și de schimbarile de pe Pamant din trecut. Ei vor spune despre tsunami, condițiile meteorologice ciudate din SUA și cutremurele din Japonia, care au fost în mod deliberat create de către agențiile guvernamentale sub acoperire. Ei vor spune de soarta miilor de copii dispăruți din întreaga lume. Ei vor spune ca boli, cum ar fi Ebola, SIDA, SARS, H5N1 și Morgellons au fost rezultatele bioterorismului deliberat executat de către agențiile guvernamentale care doresc reducerea populației lumii ( Morgellons este o creatie prin nanotehnologie care odata intrat in corpul uman se alimenteaza de le bio-campul nostru si se multiplica.Poate fi comandat si prin unde radio EMF sau ELF sa execute anumite comenzi). Mai multe despre aceasta tehnologie malefica aici : http://alcuinbramerton.blogspot.ro/2006/08/morgellons-mystery.html

   Pe web, un nou tip de enciclopedie social-democratica va înlocui Wikipedia . Spre deosebire de Wikipedia, acest lucru va fi construit în așa fel încât, dezinformarea corporativa și sionista va fi în imposibilitatea de a manipula conținutul său. Adevărul va deveni curat și gratuit pentru toți.
  
   BRICS, alianta de 180 de națiuni ( in prezent 198 ,n.a.), conduse de Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud, va deveni centrala în facilitarea fluxurilor veridice de știri la nivel mondial, precum și introducerea de noi monede internaționale garantate cu aur.
Noi organizații mass-media, surse de informatii pentru mulțime vor apărea în Occident. Accelerarea scurgerii informatiei și avertizarea poate fi mai eficientă și mai patriotica decât votul, va deveni stabilita ca o normă în culturi profesionale, bancare, de securitate și militare occidentale.
  
   În acest climat de dezvăluire global va apărea cea mai mare divulgare - mult așteptatul ,,Invatator Mondial din Era Vărsătorului”. Numit diferit, Imam Mahdi, Al Cincilea Buddha, Mesia, Krishna, sau Hristos, lumea Învățătorului și echipa sa de maestrii spirituali va dezvălui în mod deschis bolile istoriei trecute și vindecarea prezentului. Și lumea Invatatorului - nici o surpriza aici - nu va fi o figura religioasa.
  

    În 2014, vor exista mai multe dezvăluiri despre corupția endemică profesională în sistemele de sănătate din Vest. Medicina alopata moderna va fi dovedita a fi un con de manipulare proiectat de către controlorii corporativi ai industriei farmaceutice de a face oamenii bolnavi, păstrandu-i bolnavi, și a-i ucide prematur. Instrumentele din această manipulare sunt otrăvuri sofisticate imbracate in medicamente scumpe. Medicamentele, în cele mai multe cazuri nu sunt necesare, așa cum este moda pentru chirurgie intruziva casuala, ceea ce face chiar mai scumpe medicamentele necesare. Urmați banii !! De asemenea, institutiile încearcă să scoată în afara legii si a suprima remediile pe bază de plante si medicina alternativa care funcționează mai bine si costa mai putin.
   
   Povestea a ceea ce va se va întâmpla în 2014 este cea mai mare poveste din istoria civilizației umane pe această planetă. Este prea mare aceasta pentru a fi manipulata cu precizie de către mass-media corporativa. Vestea va fi rupta, inițial, de Indy-Media, știri alternative, și site-uri progresive, spiritualitate de pe web. Dar mai presus de toate, povestea va fi descoperita în experiența personală. Tot mai mulți oameni să învețe exercițiile spirituale de meditație, invocare, afirmare și management in vis, tot mai mulți oameni se vor elibera, si vor vedea în mod clar și  deschis despre ceea ce a fost, și ceea ce va veni.
   Forțele întunecate ale datoriei bancare, supravegherea în masă și înșelăciunea religioasa se prabuseste. 

Treisprezece milenii a condus elita, dezinformarea se apropie de sfârșit.

Dezvăluirea este lumina, dezvăluirea este schimbarea, dezvăluirea este oxigenul de vindecare planetar !!!

https://groups.yahoo.com/neo/groups/energianoua/attachments/64545957

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ar fi minunat. Absolut minunat.