iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 16 februarie 2014

SECRETE...?

Ramane la alegerea voastra sa credeti sau nu, dar n uitati ca de cele mai multe ori cea mai buna minciuna este ADEVARUL. Lectura placuta!

Dezvaluirile lui Edward Snowden confirma legatura SUA - ET – Hitler

Un raport uimitor al Serviciilor Federale de Securitate ruse (FSB), cu privire la aproape doua milioane de documente foarte secrete, obținute de la Statele Unite - Departamentul Apararii (DOD), prin Agenția Centrală de Securitate si Serviciul Național de Securitate (NSA / CSS), de către ex-patriotul american Edward Snowden, afirmă că exista o "dovada incontestabilă" că o "agendă a inteligenței extraterestre " exista in politica internă și internațională a SUA, cel puțin din 1945.

Edward Snowden este un specialist în calculatoare, fost angajat la Agenția Centrală de Informații (CIA), și apoi antreprenor NSA / CSS, a divulgat aceste documente clasificate la mai multe instituții mass-media la sfârșitul anului 2012 și i-a fost acordat azil temporar în Rusia în 2013, după numirea sa de către regimul Obama ca "omul cel mai dorit de pe pământ."

Acest raport FSB prevede în continuare că Snowden, în decembrie 2012, a contactat editorialistul foarte respectat american, blogger, și autorul Glenn Greenwald printr-un e-mail declarând: "Eu și alții avem lucruri care te-ar fi interesat?. "
În cuvintele lui Snowden - continuă raportul - acesta subliniaza lui Greenwald motivul pentru care grupul său este extrem de secretos si anume, obținerea și eliberarea acestor documente foarte secrete, avertizând că există "de fapt două guverne în SUA: cel care a fost ales, iar celălalt, in regim secret, care reglementează din întuneric. "

Despre documentele facute publice de catre grupul Snowden si la care a avut acces si fostul ministru canadian al apararii, Paul Hellyer, acesta confirma astfel: ,,…sunt precise“. Acesta cu ceva timp in urma a facut declaratii la TV publica din Rusia, ,,Russia Today”, programul SophieCo despre existenta ET si a programelor secretizate ale guvernelor lumii, in special ale SUA. Hellyer a spus ca ,,strainii “ viziteaza planeta noastra de mii de ani si a descris mai multe tipuri de extraterestri, printre care ,,Inaltii Albi ”, care lucreaza cu US Air Force in Nevada.

Iata declaratiile sale:

„In 1961 au trecut peste 50 de aeronave extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia sa apese butonul de panica, dar s-a razgandit. Dupa trei ani au stabilit ca cel putin patru specii au vizitat planeta noastra in ultima mie de ani“.
„Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje in care oamenii imi zic ca au vazut extraterestri si navele lor. Aceasta informatie e secreta pentru ca guvernele nu vor sa vorbeasca despre ea“, a mai spus fostul ministru al apararii.

El mentioneaza ca 80% din rapoartele pe care le primea cand era ministru al apararii despre formatiuni extraterestre s-au dovedit false, dar 20% nu aveau nicio explicatie.
„Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arata ca sunt peste 80 de specii diferite. Unele merg pe strada si nu le poti diferentia de oameni. Sunt ceea ce noi i-am numit blonzii nordici sau inaltii albi. Chiar unii extraterestri si-au imbracat femeile in maicute, le-au trimis in Las Vegas, iar acolo nu au fost recunoscute“, a mai spus Hellyer.
Fostul ministru a mentionat ca extraterestrii sunt fiinte pasnice, benigne de cele mai multe ori, dar exista doua specii care nu par a fi asa pasnice, dar pe care le investigheaza acum.
Hellyer mentioneaza ca extraterestrii au venit din diverse surse.

„Pentru o perioada de timp stiam doar de cei care au venit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli si altele. In ultimele luni mi s-a spus ca au aparut si din sistemul nostru stelar, de pe o planeta numita Andromeda, una dintre lunile lui Saturn. De asemenea, mai sunt unii pe Venus si pe Marte“, a mai spus canadianul.

Delirul de la „Russia Today“ a continuat prin mentionarea faptului ca aceste civilizatii sunt in asa fel educate incat nu interactioneaza cu afacerile pamantene, decat daca sunt invitati.

“Nu vor sa ne spuna cum sa ne conducem planeta. Au acceptat ca e a noastra. Dar sunt ingrijorati, pentru ca nu cred ca suntem gardieni buni ai planetei noastre, ca taiem padurile, ca ne poluam raurile, ca aruncam mizerii in ocean. Ne-au dat un avertisment ca vor interveni“, a incheiat fostul ministru.

Care a fost avertismentul?

“Am vorbit cu oameni. Cineva cu care am vorbit acum cateva zile a vorbit cu ei in 1974 si au fost dusi pe Andromeda, prin teleportare. Li s-a spus ca ne distrugem planeta si ca ne luptam prea mult intre noi, platim prea mult pe armate si nu dam bani saracilor. Sunt ingrijorati ca am construit arme care pot afecta si Pamantul, dar si Cosmosul. Vor sa lucreze cu noi, sa ne invete. Ei lucreaza prin indivizi – aleg oameni care nu vor fi infricosati de existenta lor si ii educa”, a mai spus acesta.

Video aici : http://www.youtube.com/watch?v=Pg6VTzacb9I

Printre dezvaluirile din acest raport al FSB, cea mai importanta, in ceea ce priveste autoritatile ruse, este aceea ca aceasta rasa de extraterestri Inaltii Albi , a stat in spatele dezvoltarii si cresterii Germaniei naziste incepand cu anii 1930.

Se specifica faptul ca acest ,,ajutor strain” a fost consistent. La sfarsitul anilor ’30 Germania poseda doar 57 de submarine, iar pe parcursul celor 4 ani din al doilea razboi mondial, a construit 1.163 de submarine moderne, foarte avansate tehnologic pentru acea vreme si operative.

Documentele dezvaluite de Snowden confirmă și mai mult, acest raport spune ca "Inaltii Albi " (se aseamana cu rasa nordica) s-au întâlnit în 1954 cu președintele american Dwight D. Eisenhower în "regim secret" si atunci a fost stabilit modelul de guvernământ din prezent peste America.

Cele mai ingrijoratoare dezvaluiri sunt referitoare la ,,agenda Inaltilor Albi” care solicita guvernului american crearea unui sistem electronic global de supraveghere, menit sa ascunda informatiile adevarate despre prezenta lor pe planeta. Snowden numeste aceasta ,,Faza Finala “ a planului lor de asimilare totala si control asupra planetei noastre.

Acest raport afirma ca exista acum o lupta cataclismica in culisele puterii americane intre regimul Obama si ,,forte necunoscute”. Autoritatile ruse se tem ca regimul lui Obama care se opune acum ,,Inaltilor Albi “ sa nu se fi aliat cu vreo alta rasa de extraterestri.
Guvernele occidentale si serviciile lor de informatii duc o campanie activa impotriva informatiilor gasite in aceste rapoarte, pentru a nu alarma cetatenii lor cu privire la schimbari de amploare si evenimente ce vor avea loc la nivelul intregii planete.

Concluzii

Despre ce rasa face referire raportul, nu putem sti exact.
In schimb stim ca pleiadienii, siriusienii, cei din Antares sau Arcturus si chiar ,,Marii Blonzi” (cum sunt cunoscuti noua), sunt rase foarte avansate spiritual si tehnic, care ne ajuta de ceva vreme sa trecem in dimensiunile superioare.

Eu ma gandesc la civilizatia din sistemul solar Aldebaran, din constelatia Taurului. Am citit o carte cu acelasi nume, in care civilizatia respectiva ar fi luat contact cu regimul fascist din Germania si le-a furnizat nemtilor tehnologia foarte avansata la acea vreme. Este vorba de OZN-urile naziste Haunebu si Vrill, de arme cu laser si energie electromagnetica, tehnologia rachetelor si a bombei atomice si chiar a calatoriilor intergalactice.

Se pare ca in momentul cand ,,Ei” au sesizat ca aceasta tehnologie nu este folosita pozitiv, au incetat contactul cu germanii. Si probabil i-au contactat pe americani…

Timpul si nu prea indepartat ne va revela toate aceste adevaruri in curand. Ideea este ca noi sa fim cat mai informati, pentru ca atunci cand se vor reda in mass-media deschis toate acestea, sa stim despre ce este vorba, sa nu intram nicidecum in panica.
Indiferent de ce stiri se vor da, mai ales in momentul de ,,maxim” odata cu declansarea Evenimentului si dupa, sa fim concentrati, calmi, echilibrati emotional, pentru ca totul este ,,sub control”!

Creatorul a luat deja o hotarare vis-à-vis de civilizatia umana si ASA VA FI!

surse: http://www.whatdoesitmean.com/index1730.htm
         energianoua@yahoogroups.com

Un comentariu:

Ingerul tau spunea...

Ar putea sa fie o intoxicare a publicului. Oculta sa dea vina pe extraterestrii pt planurile ei malefice...
Se stie ca nu se intelege cu ei si ca extraterestrii au avertizat-o ca in curand va pierde puterea, ba chiar se spune ca acestia i-au distrus buncarele subterane la care a muncit f mult...
Eu sunt circumspect cand e vorba de a acuza extraterestrii de prostiile pe care le fac pamantenii...