iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 24 noiembrie 2014

ROMANIA TREZESTE-TE!


cu-pumnul-in-masa-600x397 Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!
         Ce „război” de eliberare națională mai putem avea de dus când în fiecare zi ni se spune, prin propaganda oficială, cât de liberi și democrați suntem? Nu ne vorbesc zilnic politicienii despre modul în care apăra ei interesele naționale și asigură binele public? Nu citim în ziare și nu vedem la televizor informații care probează cât de capitaliști și fără opreliști ne mișcăm noi prin Lume? Toate aceste elemente de „circ” se întâmplă sub ochii noștrii și a captivat un public destul de larg.
          Manipularea nu are limite. Te-au făcut să crezi că ești un fir de nisip nesemnificativ, o simplă furnică în furnicarul omenesc, că nu te poți apăra, că nu ai dreptul să judeci; să nu spui ce gândești, să nu gândești; că nu ai nici o valoare. Te-au făcut să crezi că nu poți duce o viață fericită decât dacă ai produsele lor, doar dacă îți cumperi fericirea din mall-urile lor; fericirea constând în produsele lor; că nu ești decât o statistica, un număr simplu pe ecran, ușor de șters. Nu este adevărat !
         Ei bine, cu toate astea nu pot înșela un român informat. Românii au „cunoscatori” și sunt conștienți că țara lor, România a devenit o colonie a marilor capitaluri străine! O Românie în care peste 75% din populația ei migrează între linia subțire a decenței și sărăciei prin eforturi supraomenești pentru a supraviețui de la o zi la alta, asemeni sclavilor americani negri din epoci demult apuse.
        Românii au în față două posibilități: prima, să se subordoneze intereselor ”stăpânilor”, cum DIN PĂCATE cea mai mare parte aleg să o facă, motivați de aspectul financiar sau, cea de a doua, să înceapă un lung „război psihologic și economic de eliberare”. Evident că puterea, prin „subordonații ei” au luat toate măsurile imaginate de ei pentru că națiunea română să rămână pe veci roabă lor, iar România o semi-colonie.
În aceste condiții, vă întrebați: Ei bine. Ce putem face noi românii care dorim să trăim liberi și prosperi? Dacă încă vă mai întrebați, e bine… înseamnă că ați început să gândiți normal și să sperați/credeți că putem ieși de sub dominație. „Jugul” poate fi demontat în urmă unui consens unitar, luând în calcul toate efectele adverse ce vor avea un caracter psihologic și economic. O astfel de decizie ar fi încununată de un succes mai rapid, dacă ar fi susținută de o politică națională cu aportul unor lideri politico-economici și dublată prin folosirea inteligentă a relațiilor internaționale
       Din păcate, o asemenea entitate, lideri, nucleu NU EXISTĂ în România și încă nu avem perspectivă să pornim construcția unei astfel de structuri. Că atare, pentru moment, rămâne variantă de a crea premisele consensului unitar, care în termeni mai duri poate fi asemănată cu un „război” psihologico-economic. Este limitat la componentele psihologice și economice pentru că trebuie să se desfășoare într-un cadru strict legal! Dacă am apela la violentă (miting-uri, marș-uri, proteste ad-hoc), am fi reprimați chiar de proprii compatrioți (idioții utili).
       Dacă ești capabil de iubire și luptă, sufletul tău face mai mult decât toate mințile lor la un loc, dacă vrei că urmașii tăi să trăiască cu adevărat liberi să nu te îndoiești de asta. Trăiești cele mai importante momente din viață ta și o să faci parte din momentul cel mai important al umanității. Totul depinde de ține ! Tu decizi dacă ești un simplu miel dus la abator sau te afli între oamenii care au luptat până la ultima suflare la eliberarea din sclavie a omenirii. Cred că a venit momentul să demonstrezi valoarea și curajul tău!
——————————————————–
RĂZBOIUL DE ELIBERARE
de sub jugul Puterii cuprinde următoarele componente:
———————————————————
  1. Informarea întregii populații culte despre modul de organizare și acțiune al Puterii și al agenților ei.
  2. Instruirea populației românești cu metodele de combatere a agresiunii Puterii, în plan psihologic și economic:
  • Combaterea intoxicării mistice a populației
  • Combaterea și contracararea propagandei oculte
  • Demascarea agenților Puterii și compromiterea acestora
  • Sabotarea intereselor economice ale Puterii
  • Eliminarea din viața publică a liderilor politico-administrativi și religioși subordonați Puterii
  • Refuzul acceptării exploatării de către firmele Puterii prin greve, demonstrații, ocuparea obiectivelor economice sau alte măsuri permise de lege
  • Eliminarea normelor constituționale și legale favorabile agenților Puterii
  • Creșterea și promovarea unor lideri politico-administrativi nesubordonati Puterii
  1. Instruirea populației românești cu metodele științifice de perfecționare a personalităților și de obținere a succeselor în plan științific, creator, economic, cultural, etc.
  2. Ajutarea populației românești, cu sfaturi și măsuri concrete, de smulgere a bogăției naționale din mână agenților Puterii, susținând astfel îmbogățirea masivă a populației.
  3. Slăbirea și eliminarea treptată a firmelor Puterii din România.
  4. FIȚI CREATORI !!! – NU TE SUPUNE !!!
Articol editat, apărut prima dată pe Conspiratii si mistere

Niciun comentariu: