iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 5 decembrie 2015

ARMELE PSIHOTRONICE IN SEC XXI -I

12

Marturia unui fost ambasador roman.


Dorim sa incepem acest articol cu marturia dlui profesor Cristian Troncota (ACMRR-SRI): „In spatele acestor retele de manipulare, chiar si de ordin psihologic, se afla oameni extrem de bine pregatiti…”.  Trebuie sa ne gandim foarte serios la ce a spus dl profesor Troncota si va spunem de ce: cineva a avut interesul sa va transforme in soricei de laborator! Mancati, dormiti, munciti, va distrati, va inmultiti, votati pe cine trebuie, exact asa cum vor ei!
Cand discutam despre razboiul PSY, psiho-manipulare, psiho-inductie afectiv emotionala, multi au tendinta sa califice acest domeniu ca fiind conspirationist, ceva demn de romanele SF. Chiar si ofiterii de informatii care citesc „DeVeghePatriei”, oameni cu o experienta uriasa la nivelul serviciilor secrete, spun ceva de genul: „Am auzit niste vorbe dar nu credem sa fie adevarat”.
Cu greu gasiti pe internet informatii despre acest domeniu, bine puse la punct, si atunci ne-am chinuit sa strangem pe blog cat mai multe articole despre razboiul psihotronic. Daca SRI-ul, STS-ul, au nevoie de informatii despre acest domeniu, vor sa afle ceva nou, atunci intra pe blog si consulta materialul respectiv.

Informatiile


In ziua de astazi, odata cu explozia internetului, cam 90% dintre informatii sunt catalogate ca fiind „surse deschise”. Acest lucru se stie foarte bine in cadrul departamentului „Surse Deschise – SRI”, condus de d-na general Emilia Cristina. Pe „DeVeghePatriei” am fost postat informatii actuale despre anumite parti ale sistemului corupt din Romania, dar niciodata nu am spus ceva care sa afecteze munca ofiteriilor de informatii sau sa se incadreze in sfera strict secretului! Tot ce se intampla in anul 2014, incepand cu situatia din Crimeea si terminand cu razboiul din Siria, dumneavoastra o sa aflati incepand cu anul 2080 (daca mai traiti pana atunci si are cine sa va spuna). 

78

Marturia unui fost ambasador roman


Domnii si doamnele mai in varsta care citesc acest blog, trecuti de 60 de ani, poate isi mai amintesc de Marin Andrei, fostul ambasador al Romaniei, in Olanda, Zambia, Indonesia, Iran, Londra. A activat ca ambasador incepand cu anul 1964, imediat dupa instalarea la putere a lui Nicolae Ceausescu. Marin Andrei provenea dintr-o familie extrem de modesta si norocul lui a fost ca in perioada adolescentei, cand avea 14 ani, s-a numarat printre colegii din atelierul de cizmarie unde activa Nicolae Ceausescu.
Marin Andrei a murit la varsta de 86 de ani din cauza unui cancer la gat, suferind groaznic si uitat de toti cunoscutii. La varsta de 81 de ani, fiind constient ca urmeaza sa se stinga, le marturiseste putinelor rude aflate in viata ca a activat ca ofiter de informatii timp de aproape 31 de ani. Este arhicunoscut acest lucru: in proportie de 95% orice ambasador activeza ca ofiter de informatii!

 Sa va explicam cateva  lucruri ca sa intelegeti mai bine una dintre misiuniile lui Marin Andrei:

1. Cand se pleaca intr-o misiune „oficiala” de spionaj, asa cum se intampla cum ambasadorii si personalul aferent, fiecare dintre ei indeplineste o functie: spion principal, ofiter 1, ofiter 2, legatura, curier si asa mai departe.
2. Spionul principal (coordonatorul) pe langa misiunea clasica de spionaj mai primeste un plic sigilat pe care il citeste doar el. In plic se aflla datele unei misiuni ultrasecrete. Tradarea este ceva obsinuit la nivelul serviciilor secrete si din cauza aceasta se i-au toate masurile de precautie.
3. Exista  niste note informative numite „unic exemplar” care se numeroteaza in functie de secretul pe care il ascund. Unele dintre aceste note nu ajung nici macar in fata presedintilor Romaniei si de obicei sunt bine puse la pastrare in locuri cunoscute de maxim 4 oameni.

Ce spunea amabsadorul Marin Andrei


„Cu doua zile inainte sa ajung la Teheran (Iran), am fost contact de doi ofiteri din cadrul serviciilor noastre secrete. Mi s-a spus ca trebuie sa monitorizez cu cea mai mare atentie toate coletele care intra in amabsada Statelor Unite . Mi-au explicat ca ii intereseaza in special cutiile de lemn si aluminiu. In a doua parte a misiunii trebuia sa-l recrutez pe unul dintre ofiterii 2 ai Ambasadei Statelor Unite si sa inregistrez tot ce spune, in special sa fiu foarte atent daca pomeneste ceva de domeniul ce tine de psihologie necoventionala”

Marturia dlui general (r) Vasile Malureanu (SRI): 1989 si coletele „ciudate” ajunse la Ambasada Statelor Unite din Bucuresti

„Am ajuns la Teheran, ne-am instalat cum trebuie si atunci am trecut la treaba. Am descoperit ca Iranul colcaia de spioni americani, plus turnatorii lor, si atunci misiunea devenea extrem de dificila. Intr-o buna zi ma plimbam pe un bulevard central si am trecut pe langa o cladire aflata in constructie si dintr-o data un sac de ciment a cazut la mai putin de doi metri in fata mea. Mi-am dat seama imediat ca sunt luat in vizor si orice greseala ma poate costa viata”.

Sionistul Razvan Ungureanu, sluga lui Soros, marturiseste in acest interviu ca pe vremea lui au fost pierderi de vieti la nivelul SIE. V-am precizat acest lucru ca sa intelegi mai bine situatia din Iran.

Timp de opt luni de zile Marin Andrei cauta orice solutie sa ajunga in anturajul ofiterilor aflati in cadrul ambasadei americane. Prin metode specifice reuseste sa stabileasca un prim contact si atunci trece le metoda clasica de manipulare: „Vreau sa ma las de comunism si sa ajung in Statele Unite. Va pun la dispozitie informatii”. Peste  un an de zile ajunge in apropierea ofiterului american indicat de serviciile secrete romanesti. Ii prezinta acestuia planul lui de „evadare” din lagarul comunist, ii baga pe gat niste soparle otravite (primele informatii sunt corecte, urmatoarele in proportie de 30%, si cele din urma total false), dupa care incep sa discute „amical” despre anumite lucruri.

Ce inseamna soparle otravite

1. Cand se pleaca intr-o misiune se invata anumite anumite lucruri: ce informatii oferi daca ai misiune de recrutare, ce informatii oferi daca esti capturat, ce informatii oferi pana se face schimbul de spioni. Mai exista si un schimb de informatii, pe un anumit nivel, dar de obicei implica sume imense de bani si spionii „de rand” nu prea au acces la asa ceva. Ca sa va dam un exemplu: Mossadul ofera trei file de dosar pe minim 10 milioane de euro. SRI-ul face publicitate gratuita Mossadului si se lauda cu ei peste tot…
2. Noua informatii sunt secrete si una ultrasecreta. Ultima se pastreaza in caz ca iti este pusa viata in pericol si nu ai alta alternativa. Informatia ultrasecreta este de fapt prelucrata in laboratoarele serviciilor de care aparti si si nu afecteaza siguranta tarii tale. Cazul Chevronului din Statele Unite: „Care este cantitatea de wolfram de la Rosia Montana?!”. Americanii cauta un altfel de „aur” la Rosia Montana si SRI-ul stie bine acest lucru!
3. Am ajuns si la informatiile 100% false. Orice spion cauta sa isi intoxice adversarii si atunci isi stabileste anumite tinte in functie de misiunea pe care o are: servicii secrete, anumiti ofiteri din cadrul serviciilor secrete, politicieni, mass media, etc. Usor, cu atentie, ii atrage pe spionii adversi catre el si atunci incepe sa le studieze comportamentul si punctele nevralgice: cum urmaresc, cat urmaresc, la ce sunt atenti, cum se imbraca in misiune, ce ticuri au, etc. Acest proces implica un inalt grad de cunoastere a stiintelor psihologice si cei mai multi dintre ei pot preda cu usurinta cursuri la universitati celebre de pe acest pamant. La metode de genul acesta apeleaza nemernicul de Bogdan Chirieac, amicul de furaciuni al generalalului Marcel Opris, director STS!


„Intr-una dintre discutiile avute cu ofiterul american, dupa ce ne descoperisem cateva puncte comune, acesta imi marturiseste ca americanii aveau la dispozitie ofiteri PSY capabili sa controleze o armata de peste 3.000 de oameni. Am spus ca asa ceva este incredibil, cu foarte mare atentie i-am gadilat orgoiul de yancheu si i-am spus ca americanii sunt la ani lumina in fata nenorocitilor de bolsevici din URSS. Intr-o buna zi imi arata un mic dispozitiv, lungime 30 cm si latime de 20, cu ajutorul caruia putea transmite semnale pe frecvente joase, maxim 0,5 Khz, prin care manipula peste 100 de oameni. Nu, nu am crezut asa ceva si odata m-a invitat intr-o piata a Teheranului. In timp ce muezinul anunta rugaciunea si ei se pregateau de rugaciune ca niste buni musulmani , el a pus in functie dispozitivul respectiv. In mai putin de 10 minute majoritatea dintre ei aveau lacrimi in ochi si se rugau plini de umilinta lui Allah cel mare!”.

Va urma...

Niciun comentariu: