iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 26 noiembrie 2016

CARE SUNT PRIORITATILE TALE IN VIATA

nature-759768_1280
E un test foarte interesant care va spune despre viața ta mai multe decât mama sau psihoterapeutul.
Înainte de a merge mai departe, pregătește o foaie și un pix. După ce ai citit întrebarea, imediat scrie răspunsul. Nu te gândi prea mult. Scrie sau desenează primul lucru care îți vine în minte.
Acestea sunt întrebările. Dacă răspunzi imediat la ele, vei reuși să stabilești o legătură cu subconștientul tău.
 1. Imaginează-ți că mergi cu cineva prin pădure. Cine este această persoană?
 2. Mergi prin pădure și vezi în apropiere un animal. Ce este?
 3. Ce s-a întâmplat când ai dat ochii cu el?
 4. Continui să mergi prin pădure. Intri într-o poieniță, în care stă casa visurilor tale. Cât de mare este aceasta?
 5. Este înconjurată casa de gard?
 6. Intri în casă. Intri în bucătărie și vezi masa. Descrie ce se află în jurul ei.
 7. Părăsești casa prin ușa din spate. Și vezi pe iarbă o cană. Din ce material este aceasta?
 8. Ce faci dacă o vezi?
 9. Mergi în capătul ogrăzii, în mijlocul căreia stă casa. Acolo este un râu. Cât de mare este râul?
 10. Cum vei trece râul ca să mergi mai departe?

Acesta a fost un test de psihologie relaționată.

Răspunsurile pe care le-ai dat, reprezintă valorile și idealurile tale. Iată cum trebuie să le analizezi:
 1. Persoana cu care mergi alături – e cea mai importantă din viața ta.
 2. Mărimea animalului pe care l-ai întâlnit, este de fapt, mărimea problemelor interioare, din subconștientul tău. Cu cât este mai mare animalul, cu atât îți este mai greu să trăiești.
 3. Felul în care acționezi atunci când vezi animalul – este caracteristica ta atunci când încerci să rezolvi o problemă.
 4. Mărimea casei pe care ai văzut-o – e mărimea ambițiilor tale. Dacă ea este prea mare, probabil ai așteptări foarte mari de la viață.
 5. Dacă nu are gard – ești o persoană liberă și deschisă. Dacă gardul este înseamnă că prețuiești intimitatea atât pe a ta, cât și pe cea a celor din jur. Prin urmare, nu ar trebui să distrugeți intimitatea celor din jurul tău.
 6. Dacă în această cameră nu ai văzut mâncare, flori sau oameni, înseamnă că, cel mai probabil, este foarte trist.
 7. Tăria materialului din care este făcută cana reprezintă atitudinea ta față de familia ta. Este de unică folosință sau din plastic? Poate din hârtie? Cel mai probabil îți faci griji pentru viitorul familiei tale. Dacă cana este din metal sau ceramică, nu ai pentru ce să-ți faci griji.
 8. Acțiunea ta caracterizează atitudinea ta față de persoana numărul 1.
 9. Mărimea râului – este mărimea apetitului sexual.
 10. Cu cât ești mai ud, din cauza modului pe care l-ai ales de a trece râul, cu atât mai important este sexul pentru tine.
Ai putea să faci testul acesta peste câteva zile. Adevărul este că el nu demonstrează ceva fundamental din viața ta. Ci doar starea emoțională în care ești acum.

Niciun comentariu: