iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 9 ianuarie 2017

AVIOANE PERFORMANTE REALIZATE IN URMA CU 7000 DE ANI


O serie de texte antice hinduse, descoperite în 1952, descriu cu lux de amănunte un aparat de zbor, similar cu avionul din zilele noastre, capabil să zboare dintr-un ținut în altul sau chiar de pe o planetă pe alta.
Cartea intitulată Vaimānika Sastra este o enciclopedie care descrie în toate detaliile aparatele de zbor pe care le foloseau anticii, care au trăit pe Valea Induslui. Nu mai puțin de 28 de număr, aceste avioane erau concepute pentru a efectua diverse zboruri. Unele dintre ele erau folosite doar pe Terra, în timp ce altele efectuau misiuni pe celelalte planete su chiar în alte lumi.
Enciclopedia a fost descoperită în 1952 de către GR Josye și conține 3000 de ” shlokas”, repartizate în 8 capitole. Conform specialiștilor indieni, Anand Nunti si Ameya Jadhav, textele au fost scrise chiar de către marele gânditor indian Bharadvaja.
Aceste avioane au fost inventate în urmă cu peste 7000 de ani și erau folosite în diferite scopuri. Interesant este faptul că erau dotate cu niște motoare speciale pe bază de „mercur vortex„, un fel de propulsie electrică. Această tehnologie este una străină omului modern, ceea ce semnifică faptul că acea civilizație misterioasă era extrem de avansată din punct de vedere tehnologic.
Aceste avioane impresionante sunt numite Vimana, cuvânt care provine din sanscrită și semnifică „precum o pasăre”. Aceste Vimana erau construite sub trei mari categorii: Vimana chandrika, cele capabile să zboare doar pe Terra, prin aer și prin apă, Vyomaayaana Tantra, cele capabile să ajungă dintr-un loc în altul din Univers și Vishwambhara, cele care zburau dintr-o lume în alta. Acestea din urmă se puteau deplasa dintr-o dimensiune în alta, „cu propria energie, precum o pasăre”.
Un alt fapt fascinant, descris în această carte, este cel care se referă la luptele cu forțele extraterestre. Piloții erau antrenați special pentru a doborî orice navă extraterestră le ieșea în cale. De asemenea, dieta piloților era un strictă, o masă la 6 ore formată din lapte, pâine și carne. Costumul de pilotaj era și el unul special pentru că trebuia să-l protejeze pe pilot de forțele din atmosferă sau din spațiu.
vimana Avioane performante și zboruri interplanetare realizate în urmă cu 7000 de ani de către o civilizație misterioasă
Bineînțeles că mulți au fost cei care consideră aceste texte rodul unei imaginații bogate și s-a mai speculat că Vimana, în structura prezentată, nu poate zbura pentru că încalcă legile fizicii. De partea cealaltă, unii specialiști susțin că știința noastră este falimentară pentru că respinge cu duritate lucrurile pe care nu le poate explica.

Niciun comentariu: