iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 9 ianuarie 2011

CUM SA PASESC PE CALEA SPIRITUALA CAND SUNT IN DEPRESIE SI NU MA SIMT BINE?


Un mesaj de la Saint Germain prin Alexandra Mahlimay si Dan Bennack

Intrebare:''Eu incerc sa pasesc pe calea spirituala, dar imi este greu caci am depresii si imi este greu sa fac ceva, orice.Medicatia este o solutie buna, sau exista o solutie spirituala pentru a invinge acest lucru?" Saint Germain: Dragul meu, as dori sa discut despre aceasta problema cu depresiile despre care vorbesti. Tu si multi altii, pe calea sprituala ati intalnit momente in care energia era foarte scazuta, in special cand va simtiti coplesiti de intensitatea procesului de transformare pe care l-ati intreprins. Pentru a face fata acestui proces intens si pentru a-l face sa functioneze pentru voi in sensul de a va reconstrui increderea intr-o viata functionala, exista o singura solutie. Trebuie sa treceti prin ea. Trebuie sa pasiti prin frica si sa o depasiti. Trebuie sa va adresati problemelor infricosatoare si dureroase care ar putea aparea din interiorul vostru si apoi sa mergeti dincolo de ele. Dar cum faceti asta? Cand cadeti intr-o depresie, voi de fapt va atasati identitatea complexului de probleme care sunt implicate si apoi deveniti blocati. Decat sa evitati aceste probleme pentru ca ele sunt dureroare, asa cum ar parea ceva mai usor de facut, mai bine ati juca rolul de a fi activ in schimbarea lor. In primul rand este important sa intelegeti ca voi NU sunteti experientele voastre. Experientele dureroare sau infricosatoare va pot face sa va identificati puternic cu acestea. Aceasta este natura traumei. Dar trebuie sa va amintiti ca CINE SUNTETI CU ADEVARAT nu este rezultatul acestor experiente. Trebuie sa va lustruiti oglinda divinitatii voastre astfel incat sa va vedeti sinele inca odata. La fel cum o oglinda a adunat praf un timp indelungat, si voi trebuie sa va lustruiti inainte sa va puteti vedea reflexia stralucind din nou; deci trebuie sa va eliberati gresita identificare cu trauma inainte sa va puteti vedea ca CINE SUNTETI CU ADEVARAT inca odata. Va rog cunoasteti ca odata cu eliberarea identificarii cu trauma, veti restabili increderea in divinitatea voastra-in copilul lui dumnezeu, CARE SUNTETI.Recomandarea noastra este ca daca simtiti nevoia de a explora tratamentul terapeutic pentru depresiile voastre, noi v-am sfatui sa lucrati cu o persoana care nu numai ca este calificata in capacitatea sa profesionala, ci care deasemenea intelege ca tratand radacina cauzei oricarei boli la nivel spiritual, va ofera cea mai mareata posibilitate pentru o vindecare pe termen lung. Deasemenea v-am sfatui sa va ganditi la depresia voastra nu ca la ceva ce trebuie invins ci ca la o parte din voi pe care trebuie sa va amintiti sa o iubiti acum. Amintiti-va ca iubirea este cea mai mare forta de vindecare din univers si care este imediat accesibila pentru voi, tot timpul. Chemati-o catre voi acum si va va fi un companion permanent. sursa: http://www.joyandclarity.com
http://alexandracoliba.blogspot.com/

Niciun comentariu: