iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 20 mai 2011

MISTERUL EXTRATERESTRILOR DE LA ROSWEL A FOST ELUCIDAT


19 mai 2011Trimite unui prieten Trimite prin YM Printează Trimite pe facebook Trimite pe twitter Misterul extratereştrilor de la Roswell a fost în sfârşit elucidat! din aceeasi categorie Cutremurul devastator din Japonia a fost anunţat de schimbări atmosferice!

O echipă de oamenii de ştiinţă din SUA susţine că atmosfera de deasupra epicentrului cutremurului devastator ce a lovit Japonia pe 11 martie a suferit schimbări neobişnuite...
Bărbaţii pot evita cea mai întâlnită formă de cancer dacă beau multă cafea

Conform unui nou studiu amplu făcut de cercetătorii de la Şcoala Harvard pentru Sănătate Publică, consumul mare de cafea reduce riscul de dezvoltare al cancerului de...
„Maşina de citit gânduri” a cercetătorilor scoţieni, un pas înainte spre interfaţa creier-computer

După ce oamenii de ştiinţă au decodat semnalele vizuale ce provin de la creier, o maşină de citire a gândurilor ce poate afişa imagini este din ce în ce mai aproape...
stiri asemanatoare A început cercetarea celor 86 de planete pe care s-ar putea găsi viaţă extraterestră inteligentă!

Un masiv telescop radio amplasat în mediul rural din Virginia de Vest, SUA, a început să caute semne de viaţă extraterestră pe 86 planete ce se aseamănă cu Pământul...
SETI renunţă să caute viaţă extraterestră, din lipsa banilor!

O veste proastă pentru cei pasionaţi de astronomie şi de căutarea vieţii pe alte planete: institutul SETI din California, ce operează Sistemul de Telescoape Allen, a...
Hitler voia să cucerească Londra cu o flotă de farfurii zburătoare

Hitler avea fantezii în legătură cu flote de farfurii zburătoare capabile să distrugă Londra şi New Yorkul, în timp ce armatele sale se retrăgeau de pe toate fronturile...
citeste pe go4it
Americanii sunt duşmanii în cel mai nou joc FPS chinezesc! (Jocuri)
Glorious Mission este un joc din categoriafirst-person-shooter, dezvoltat de Giant Network Technology Co., cu sprijinul Armatei de Eliberare a Poporului, autoritatea militară...

citeste pe intrefete
Efectele soarelui asupra pielii. Mica istorie a protectiei solare
In fiecare an, aceeasi istorie: nu poti sa intorci o pagina de revista sau sa accesezi un site dedicat doamnelor si domnisoarelor, fara sa nu dai de un articol...

citeste pe mediafax
Băsescu a invitat artiştii să joace spectacolul "Blonda, chiorul şi piticul" la Cotroceni
Preşedintele Traian Băsescu a invitat trupa de artişti să joace spectacolul "Blonda, chiorul şi piticul" la sala de spectacole a Palatului Cotroceni...

De-a lungul timpului, iubitorii de ştiinţifico-fantastic au căzut de acord cu ideea că în New Mexico s-a prăbuşit o navă spaţială extraterestră. Incidentul, cunoscut sub numele de "Roswell UFO Incident", a avut loc în anul 1947 şi face parte dintre cele mai controversate teorii ale conspiraţiei. Guvernul american a muşamalizat cazul şi a împiedicat acţiunile de recuperare a corpurilor extraterestre.

În prezent, o nouă carte aduce explicaţii referitoare la acest eveniment, implicând doi răufăcători ai secolului 20: dictatorul sovietic Josef Stalin şi doctorul nazist Joseph Mengele.

În timpul unei furtuni din iulie 1947, un obiect neidentificat a căzut în apropierea unei ferme din Roswell, New Mexico. Armata din acea zonă a declarat ca un "disc zburător" a căzut la pământ. Câteva ore mai târziu, după ce au apărut cercetătorii de la guvern, s-a făcut publică declaraţia că obiectul care s-a prăbuşit este un balon meteorologic.

Incidentul a fost neluat în seamă până când, în anul 1970, au început să apară cărţi şi alte documente care făceau acuzaţii despre existenţa unor forme de viaţă extraterestră.

"Area 51", cartea scrisă de Annie Jacobsen, se bazează pe interviurile efectuate de aceasta cu cercetători şi ingineri care au lucrat în Area 51 - baza secretă de testare din deşertul Nevada.

Conform cărţii, se respinge ideea unei invazii extraterestre şi aduce în prim-plan teoria conform căreia Stalin a fost inspirat de adaptarea radio a nuvelei "War of the Worlds" făcută de Orson Wells, care a provocat isterie în întreaga Americă după difuzarea din 1938.

Potrivit "Area 51", complotul a început după ce Uniunea Sovietică a confiscat din Germania un avion de tip "aripă zburătoare" (Horten Ho 229). După ce a făcut experimente pe prizonierii de la Auschwitz, în urma războiului, doctorul Joseph Mengele a fugit în America de Sud. Acolo se presupune că a pus bazele unei echipe de "aviatori groteşti, de mărimea unor copii", în schimbul unui laborator oferit de sovietici în care acesta putea practica experimente în domeniul eugeniei.

Cartea precizează că avionul care s-a prăbuşit în 1947 era plin cu copii ce aveau înfăţişarea unor extratereştri, cu vârste cuprinse între 12 şi 13 ani. Stalin voia ca aceştia să aterizeze în America pentru a cauza o isterie similară cu cea produsă în 1938 de adaptarea radiofonică a cărţii lui Wells. Avionul a fost pilotat de la distanţă de un altul şi s-a prăbuşit pe teritoriul New Mexico, iar americanii au muşamalizat incidentul.

Sursa lui Jacobsen, un inginer pensionar care a lucrat la compania EG&G, societate ce se ocupa de cele mai sensibile proiecte ale guvernului american, a declarat că a fost implicat în proiectul Area 51 începând cu anul 1978.

"S-au descoperit corpuri în perimetru în care avionul s-a prăbuşit. Acestea nu erau de origine extraterestră. Nu erau nici măcar aviatori. Erau cobai umani, neobişnuit de mici pentru nişte piloţi. Părerau a fi copii. Aveau până într-un metru jumătate înălţime" susţine Annie Jacobsen în cartea sa.

"Erau deformaţi într-un mod grotesc, fiecare dintre ei în aceeaşi manieră. Aveau un cap neobişnuit de mare, iar forma ochilor era supradimensionată", continuă aceasta.

Doi dintre ei au fost descoperiţi în comă, dar încă în viaţă. Inginerilor de la EG&G li s-a precizat că "priveliştea pe care ar putea să o vadă, ar fi una şocantă".

Documente declasificate arată că agenţii G2, serviciul de informaţii al armatei americane, i-au căutat în toată Europa pe fraţii Walter şi Reimar Horten, inginerii care au proiectat naveta care s-a prăbuşit în New Mexico. Documentele se încheie în punctul în care aceştia au fost găsiţi şi au recunoscut contactele cu autorităţile sovietice.


Un purtător de cuvânt de la Forţele Aeriene Americane a declarat că "nu am citit încă această carte, aşa ca nu putem comenta pe seama ei".

Surse: The Telegraph şi NPR; http://www.descopera.ro/

Un comentariu:

Fanitza spunea...

Da, sunt de acord.