iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 17 noiembrie 2013

DE CE ESTE VIATA ASA DE DIFICILA? I

Mesaj de la Kryon
2_bebei_fundul_in_sus .
.
                                               
Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic!
Nu găsiţi că este interesant că cele mai multe dintre religii de pe planetă vă privesc ca fiind născuţi murdari? Este o stare ciudată, nu-i aşa, pentru o creatură a creaţiei divine! Vi se pare rezonabil să fiţi născuţi într-un sistem spiritual în care nu aţi avut nicio şansă când aţi sosit, pentru că ceva s-a întâmplat cu eoni înainte de a ajunge voi aici? Acest lucru poate să fie ceva ”făcut după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu”?? Valoarea de sine pe care o posedaţi v-a fost dată potrivit energiei echilibrului dintre lumină şi întuneric de pe planetă, când aţi fost născuti. Acum energia de pe planetă vibrează mai repede, echilibrul planetar lumină-întuneric s-a schimbat.
Permiteţi-mi să vă ofer o informaţie care va avea sens. Există energie nou-creată pe planetă, una pe care aţi început să o creaţi în 1987 şi care s-a sfârşit în 2012. Aceasta înseamnă o fereastră de 25 de ani în care voi aţi lucrat. V-aţi născut în energia veche! De aceea valoarea de sine a voastra este scazuta. Dar pentru oamenii care se nasc acum nu există aceeaşi modalitate. Despre cine este vorba? Noii copii! Noi i-am numit Indigo. Unii i-au numit Cristal. Unii i-au numit Copiii Noului Pământ, Copiii Noului Mileniu, Noii Copii – numiţi-i cum doriţi! Ei sunt diferiţi! Ei sosesc înzestraţi în domeniul valorii de sine.
Ce se întâmplă când iei un copil cu valoare de sine echilibrată, înaltă, şi îl pui alături de adulţii a caror valoare de sine este scazuta? Copiii par puţin încăpăţânaţi, nu-i aşa? Poate fi din cauză că ei ştiu cine sunt! Să ai un copil care te priveşte mereu curios şi tu poţi vedea în ochii lui că spune: ”De ce eşti aşa?”. Este o conştiinţă care o priveşte pe alta! Este o conştiinţă înzestrată, care vine în echilibru, privind la cel care e nascut în energia veche a incertitudinii şi îndoielii.
Ei sunt copiii voştri în acest moment, copiii care fac rele. Aceşti copii nu intenţionează să fie dificili! Dar pentru voi, cei care nu aţi avut niciodată atributul valorii de sine echilibrat, ei par adesea dificili.
Vreţi să ştiţi adevărul despre echilibrul din dualitate? Mergeţi înapoi şi citiţi parabola pe care v-am oferit-o numită “Călătoria spre Acasă” (carte scrisa de Lee Carroll si tradusa si publicata de Editura For You). În parabolă este vorba de un om numit Thomas Michael. Michael s-a văzut pe sine ca fiind faţa lui Dumnezeu şi el a fost uluit. Vedeţi, dragi oameni, acesta este adevărul, voi aţi venit fără abilitatea de a vedea aceasta. Născuţi murdari? Oh, nu! Născuţi cu poticneli, poate, dar nu murdari! Voi v-aţi născut divini, dar cu un puzzle înaintea voastră pe care să-l descoperiţi, incluzând navigarea printre capcanele credinţelor, cele care voiau să reducă divinitatea voastră la nimic.
A crea valoarea de sine echilibrata
Cum doriţi să luaţi acest dezechilibru şi să-l corectaţi? Este posibil, invitaţia este făcută, pentru ca voi să începeţi, şi sunt şapte atribute care vă pot ajuta. Unele dintre ele sunt uşoare, altele sunt grele, unele sunt simple în explicarea lor, altele nu sunt. Unele dintre ele vor părea foarte simpliste. “Ei bine, eu ştiu asta!”, puteţi voi spune. Aşa că eu vă voi răspunde: ”Atunci de ce nu faci acel lucru?!”
Aici sunt şapte atribute pe care noi le garantăm, dacă le veţi practica pe toate în mod regulat, veţi începe să intensificaţi conştiinţa voastră angelică şi veţi proba echilibrul valorii de sine.
1. Fiţi creativi
Primul este acesta: faceţi ceva creativ? Voi puteţi spune: ”Eu nu am nimic intensiv care să fie creativ”. Da, tu ai. Voi toţi aveţi! Câţi dintre voi au încercat să facă channeling? Şi voi puteţi spune: ”Ei bine, acum eu nu cred că vreau să fac acest lucru.” De ce nu încercaţi să faceţi channeling când sunteţi singuri? De ce nu încercaţi să-l faceţi pe hârtie? De ce nu vedeţi ce vor celulele şi Sinele vostru Divin să vă spună, îndată ce voi permiteţi acestui lucru să curgă?! Voi puteţi fi şocaţi şi surprinşi. Nu trebuie să arătaţi ce faceţi nimănui. Făcând lucruri creative luaţi partea-Dumnezeu din voi şi o împărţiţi cu partea voastră din dualitate, şi este interesant să priviţi lumina care se extinde. Faceţi ceva creativ! Poate că nu vă consideraţi un cântăreţ, în schimb puteti scrie o melodie. Lăsaţi pe altcineva să o cânte. Cumva, nu sunteţi pictori? Pictaţioricum! Permiteţi copilului (din voi) să picteze ce aţi pictat când eraţi copil. Faceţi ceva creativ! Acesta este numărul unu. El pare foarte simplist, nu-i aşa? Veţi vedea cum aceste lucruri se amestecă unul cu altul si atunci numărul unu va deveni numărul şapte. Cercul atributelor pe care vi le dau acum vor fi mult mai profunde decât par acum. Creativitatea realizează ceva pentru voi. Ea bate în uşa Sinelui Divin şi începe să exerseze părţile din voi care trebuie trezite.
2. Ajutaţi-i pe alţii
Numărul doi: ajutaţi-i pe alţii! Acesta pare simplu până când începi să-l elaborezi. Şi îl vei elabora bine. Vă provoc să mergeţi voluntari într-un loc în care oamenii mor. Mergeţi şi găsiţi locul cel mai întunecat pe care puteţi să-l găsiţi, lucrătorilor de lumină! Mergeţi şi găsiţi locul în care copiii mor şi plantaţi-vă acolo. Găsiţi-i pe cei care mor de cancer sau de boli virale şi instalaţi-vă acolo. Citiţi-le, luaţi mâinile lor şi spuneţi-le poveşti. În mod voluntar! Voi aveţi timp pentru copii… şi îi cunoaşteţi. V-aţi gândit vreodată la acest lucru? ”Kryon, tocmai ne-ai dat un lucru oribil de realizat. Nu putem. Nu am putea nicicând să mergem acolo”, puteţi spune voi. “Aş plânge în hohote în faţa uşii şi nu aş fi de folos nimănui”. Dragilor, aceasta este o percepţie greşită, comună, cum ca cei umani nu ar putea să ajute, pentru că ei sunt prea sensibili! Am să vă ofer un postulat şi apoi am să vă cer să mergeţi să-l probaţi. Când staţi în faţa uşii din acel loc, în care copiii mor, când deschideţi uşa, lumina voastră se împrăştie în acea zona şi iubirea lor se amestecă cu a voastră. Vă veţi simţi înălţaţi şi binecuvântaţi. Voi puteţi să staţi şi să ţineţi mâna unui copil care moare, puteţi plânge pentru viaţa lui, dar vă veţi simţi sporit, înălţat, pentru că divinul din voi atinge divinul din el. Nu există nimic asemănător, dragi fiinţe umane, nimic asemănător! Voi deveniţi parte a unui proces divin! Puteţi celebra fiind acolo şi ajutând? Puteţi face acest lucru! Mergeţi unde sunt bătrâni aproape de tranziţie. Citiţi-le poveşti! Cereţi-le să vă povestească din vieţile lor! Celebraţi tinereţea lor şi fiţi acolo când fac trecerea (cand mor). Divinitatea voastră va celebra divinitatea lor şi ambele părţi vor fi sporite. Ajutaţi-i pe cei care fac trecerea, nu are importanţă vârsta lor, creaţi şi stimulaţi o parte din voi care vă va surprinde! Veţi cere să o faceţi necontenit, înţelegând că ceea ce faceţi este cu adevărat o muncă sacră.
Dragi fiinţe umane, acestea sunt doar două dintre puncte şi deja veţi începe să va simţiţi diferit. “Poate că eu sunt cineva!”, puteţi spune. “Poate că există ceva, cu adevărat, în acestea!” Părţile întunecoase din voi se vor diminua când vor vedea lumina care începe să se desfăşoare în zonele care erau obscure înainte. Acesta este numărul doi. Mergeţi şi ajutaţi pe cineva!
3. Faceţi exerciţii şi meditaţii
Acesta este cel mai dificil şi unul care nu o să vă placă. Exerciţii! În civilizaţia voastră voi nu vânaţi animale pentru mâncare! Trebuie să echilibraţi această lipsă de activitate cu exerciţii! Din punct de vedere biologic, când faceţi exerciţii apare un echilibru chimic care este transformat, schimbat. În plus, voi aduceţi mai mult oxigen decât este necesar, un combustibil real necesar organismului. Oxigenarea a fost trecută cu vederea în trecut. Ea este foarte necesară! Lăsaţi-mă să vă spun un alt secret! Faceţi exerciţii şi apoi faceţi o meditaţie! Priviţi ce se întâmplă! Aceasta este ordinea lucrurilor. Faceţi-o corect! Faceţi exerciţii, apoi meditaţi! Nu vă păcăliţi! Unii dintre voi pot spune: ”Să văd…….” Aceasta înseamnă să meditaţi, să meditaţi corect. Acesta este numărul trei şi este la fel de important ca şi celelalte."
 VA URMA

Şi aşa este!
KRYON
Prescurtare din materialul cu titlul: Totul despre valoarea de sine
Traducere de Graţia © http://www.lucratorul-in-lumina.com
.

Niciun comentariu: