iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 19 noiembrie 2013

DE CE ESTE VIATA ASA DE DIFICILA? II

Mesaj de la Kryon
2_bebei_fundul_in_sus .
.
4. Observaţi-vă ce afirmaţi

Numărul patru poate fi dificil de explicat pentru voi şi va fi simplificat. Observaţi ce spuneţi! Cuvintele rostite sunt constructoare de energie, energie care este divină! Ele trec prin aer şi sunt duse, cât mai bine cu putinţă, prin energiile din corpul vostru şi prin cele din jurul vostru (energii pe care nu le vedeţi), încercând să facă tot posibilul să realizeze ce vreţi voi să co-creaţi. Posibil ca într-o situaţie negativă voi să spuneţi: ”Oh, minunat! Ştiam eu că se va întâmpla!” Structura voastră celulară spune: ”L-aţi auzit pe şefu’?” I-a plăcut acest lucru!” Entităţile din jurul vostru aud aceasta, deasemeni! “L-aţi auzit pe şefu’?” Crede că este minunat! Să îl facem din nou! V-aţi gândit vreodată la acestea? Celulele aud şi vor face tot posibilul să se asigure că se întâmplă din nou!

Observaţi ce spuneţi! În schimbul poziţiei negative, oferiţi-vă afirmaţii. Binecuvântate sunt fiinţele umane care înţeleg puterea cuvintelor vorbite! Cine sunteţi voi? Spuneţi-vă rar numele! Eu sunt “X”. Şi puneţi accentul pe “sunt” şi observaţi ce se întâmplă. Lăsaţi-mă să vă spun ce înseamnă această frază. Dacă numele tău este Paul şi tu spui “Eu sunt Paul”, primele două sunt exprimarea a cine eşti: “EU SUNT”. Paul este apoi persoana adăugată care identifică cum eşti numit. Sunt două exprimări în trei cuvinte.

Voi manifestaţi energia pe care o plasaţi în aer prin vorbire. Elementele reale “aud aceasta” la un nivel universal. Voi sunteţi foarte obişnuiţi să faceţi mare zgomot când gândiţi că sunteţi provocaţi. Încercaţi să echilibraţi acest lucru! Este momentul să exprimaţi bucuria voastră!5. Provocaţi partea voastră întunecată

Acesta pare ca un lucru înfiorător, dar el nu este. Ascultaţi! Provocaţi locul vostru întunecat la o luptă! Aruncaţi-i mănuşa! Spuneţi-i unde vă veţi întâlni şi la ce oră şi apoi aşteptaţi-l! Provocaţi această parte să se întâlnească cu voi frontal. Aveţi părţi din voi care nu vă plac? Sigur că aveţi, atât timp cât sunteţi în dualitate! V-am oferit deja informaţia. Aveţi părţi întunecoase pe care aţi vrea să le faceţi curate, să le îndepărtaţi ori să le anulaţi? Atunci provocaţi aceste părţi mai întunecoase ale voastre la luptă. Fixaţi o întâlnire! Vreţi cu adevărat să fiţi curajoşi? Provocaţi-le la o luptă în întuneric, pe propriul lor gazon!

Motivul pentru care vă spun acest lucru este ca aceste părţi întunecate şi oribile nu se vor arăta. Ele se tem de partea voastră luminoasă şi în special de părţile care au devenit mai puternice! Veţi câştiga această luptă doar stând acolo în întuneric şi provocându-le să apară. Imediat veţi fi în întuneric şi veţi cânta. Neînfricat şi râzând de întreaga situaţie. Dacă nu vă amintiţi nimic astăzi, înseamnă că această energie despre care aţi gândit că este feroce se teme de intenţia divină! Intenţia de a echilibra va anula această parte întunecoasă, de fiecare dată! Împuterniciţi-vă voi înşivă şi veti observa ca părţile voastre întunecoase încep să părăsească barca. Ele nu îndrăznesc să se arate şi nu vor învinge!6. Solicitaţi îngerul interior

După ce realizaţi că partea voastră întunecoasă este laşă, este momentul să solicitaţi îngerul care a fost întotdeauna acolo. Acest lucru este legat de înţelegerea a cine sunteţi cu adevărat. Chiar dacă nu veţi putea fi capabili niciodată să vedeţi această parte angelică a voastră, este vorba despre adevăratul sine, care este pregătit să fie solicitat. Încă o dată, folosiţi-vă puterea cuvantului dacă vreţi să intensificaţi acest proces! Faceţi o ceremonie, dacă voi credeti ca aceasta ajută ca procesul să devină real.

Înţelegeţi cum aceste atribute de mai sus se pun de acord împreună? Voi sunteţi creativi! Ajutaţi alte fiinţe umane! Faceţi exerciţii si meditati! Observaţi-va ce spuneţi! Realizaţi că locul întunecos nu are putere asupra voastră! Incepeţi să simţiţi propriul vostru potenţial de viaţă şi apoi este momentul să-l chemaţi pe îngerul vostru din ascunzătoare! (ascuns doar pentru că voi l-aţi tăinuit!).

Cititorilor, cum vreţi ca drama să dispară din viaţa voastră? Cum puteţi fi capabili să faceţi faţă oricărei situaţii şi să ştiţi că sunteţi 100% în siguranţă în adevărul vostru? Nimeni nu vă poate modela în nicio direcţie, în niciun fel, când îngerul vostru interior este în schimbare. Atunci când îngerul iese la iveală, al treilea nivel al ADN-ului începe să fie activat. (Am vorbit despre aceasta ultima oară.) Valoarea de sine nu mai este o chestiune controversată. Voi ştiţi cine sunteţi! Acest lucru vă împuterniceşte să vă cunoaşteţi divinitatea, care creează în viaţa voastră situaţii pline de bucurie!7. Fuziunea polarităţilor

Ultimul, numărul şapte, vorbeşte despre fuziunea polarităţilor. Chiar acum, pe această planetă, unul dintre lucrurile care se petrec cu pământul, cu rocile, cu solul, cu portalurile este o acţiune unificatoare pe care voi puteţi să o împărtăşiţi. Este începutul fuziunii masculinului cu femininul. Aceste atribute ale genului vostru, pe care le-aţi luat pentru a le acorda – un gen este în felul acesta, alt gen este în felul acela – ele nu au ajuns niciodată la înţelegere – si acum încep să se schimbe. Fiecare dintre voi sunteţi aici având un gen, aşa că noi vă cerem să acceptaţi atributele celuilalt. Voi aţi crezut că v-am cerut să priviţi la altă persoană, nu-i aşa? Nu v-am cerut acest lucru. Vreau să vedeţi atributele celuilalt gen în voi!

Daţi-mi voie să vă spun ce înseamnă acest echilibru. Acesta aduce umanitatea mai aproape, împreună! Este numită fuziunea conştiinţei şi este începutul schimbării altei conştiinţe umane pe planetă. Am vorbit despre portaluri şi vortexuri care devin vortaluri. Am vorbit despre yin şi yang care ajung împreună şi creează ceva ce nu aţi mai văzut înainte, un fel nou de echilibru uman. Poate că nu veţi înţelege în totalitate ce vă spun în acest moment, dar unii dintre voi au început să simtă – femei care au devenit mai puternice – bărbaţi care au devenit mai sensibili –, împreună se privesc unul pe celalalt în mod diferit şi împărtăşesc planeta mai bine, datorită acestui lucru.

Opriţi-vă de a vă privi ca opuşi sau ca adversari, ci mai bine ca o familie spirituală! Opriţi-vă de a vedea celălalt gen din interiorul vostru ca pe o slăbiciune! Începeţi să înţelegeţi cum fiecare dintre voi are nevoie de conştiinţa celuilalt. Rezultatul? Fiinţa umană este acum capabilă să vadă o imagine de ansamblu a echilibrului, pentru că vede cu ochi diferiţi; cea care a umblat în alţi pantofi, cea care are valoarea de sine sublimă. Nu v-am fi spus aceste lucruri dacă nu ar fi astfel!

Am ajuns la sfârşitul acestei lecţii. Unii dintre voi au venit aici spunând: ”Dacă aş putea rămâne în această energie destul de mult, poate că aş trăi în mod diferit; poate că m-aş vindeca. Posibil că aş învăţa ceva care mă va elibera de aceasta sau de aceea. Am obosit să le port cu mine.” Într-adevăr, această putere este în stăpânirea voastră chiar acum.

Cititorilor, dacă vreţi să luaţi un interviu vindecătorilor care au vorbit în această zi, ei vă vor spune că este în puterea voastră, chiar acum. Poate că este vorba de vindecarea unei atitudini, a unei mânii, a unei frici. Această schimbare este a voastră pentru a o integra. Nu a existat un timp mai măreţ decât acesta, pentru ca voi să extindeţi şi să stăpâniţi valoarea de sine şi vindecarea ce vine cu acest atribut.

Noi am revenit în acest loc, după toţi aceşti ani, ca să celebrăm seminţele şi esenţa muncii. Multe dintre cele ce am spus că pot fi s-au întâmplat. Multe dintre cele de care am vorbit că vor fi realizate s-au realizat. Notaţi că noi nu am creat nimic. Voi aţi creat! Noi doar am privit şi v-am ajutat în marele vostru plan.

Binecuvântată este fiinţa umană care înţelege că schimbările de pe planetă sunt necesare!

Binecuvântată este fiinţa umană care înţelege că pentru a crea un nou templu cel vechi trebuie transformat şi fundaţia sa curăţată! Noul templu este numit Noul Ierusalim, o metaforă care înseamnă pacea pe Pământ.

Şi aşa este!

KRYON


Prescurtare din materialul cu titlul: Totul despre valoarea de sine
Traducere de Graţia © http://www.lucratorul-in-lumina.com
.
sursa:http://terapie-prin-iubire.ro/wp-content/plugins/mailpress/mp-includes/action.php?action=view&id=5657&key=3c8a7ae85f87962df15fc5cc4a940d0b

Niciun comentariu: