iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 18 martie 2014

PENTRU CINE STIE SA "CITEASCA"...

Acest articol mi se pare interesant si cred ca merita sa gandim la ceea ce transmite. Nu vreau sa influentez pe nimeni, dar cred ca fiecare meritam sa avem sansa de a alege intre ceea ce inima noastra ne indeamna sa credem si ce nu. Cred ca este timpul sa avem curaj sa spargem tiparele, traditiile, normele...Cred cu tarie ca daca invatam sa ne ascultam inimile, atunci nimeni nu va mai actiona in sens negativ pricinuind cuiva orice fel de suferinta. Cine a reusit sa isi asculte inima stie ca am dreptate in ceea ce spun


"De ce nu mai sunt un Lucrător al Luminii

Nu, nu m-am schimbat către partea întunecată, dar, mai degrabă, transcend taberele. Acest articol este poate cel mai important pe care l-am scris până la această dată şi pentru a transmite întreg mesajul, ceva istorie trecută e necesară. Stai cu mine şi pe final vei înţelege de ce nu mă voi mai numi niciodată "Lucrător al Luminii".

Planeta Terra şi o bună parte din colţul nostru de Univers s-a aflat sub o vrajă, de foarte mult timp, o vrajă care pune îndoieli în minţile noastre despre dacă suntem sau nu conectaţi cu Sursa Infinită a Întregii Creaţii. Vraja ne face să ne simţim singuri, vulnerabili şi izolaţi - alungaţi din Tărâmurile Cereşti într-o lume crudă de "care pe care". Această vrajă este ficţiune pură, o înşelătorie de cel mai înalt grad, dar a prins puternic în această lume şi în altele.

Intrinsec, în vraja holografică, există noţiunea potrivit căreia dualitatea şipolaritatea sunt două aspecte naturale ale vieţii şi pe care noi trebuie să le slujim fie de o parte fie de cealaltă. Aceast tipar binar simplu şi elegant a devenit atât de proeminent că ne-am pierdut vederea să putem vedea vraja holografică ce l-a creat. În fapt, am pierdut vederea întregii holograme şi atrage credinţa că este totalitatea realităţii noastre.

Umanii au fost condiţionaţi să venereze decepţia holografică şi pe agenţii ce o perpetuează. Această hologramă a fost numită "Maya" de către Hinduşi şi Gnosticii s-au referit la ea cu "Demiurgul Corupt". Găsesc acest termen ca fiind o descriere foarte precisă, şi din momentul acesta mă voi referi la ea cu demiurgul corupt.

Întuneric contra (falsa) Lumină - Dualitatea Demiurgului

Pentru a deţine controlul asupra unui spectru cât mai larg de suflete, demiurgul corupt îşi împarte agenţii săi în două tabere, aparent opuse: Întuneric contra (falsa) Lumină. Nu toată lumea poate fi un sfânt, aşa că trebuie să avem suficient spaţiu pentru păcătoşi în cadrul demiurgului, atât timp cât fiecare implicat este sub vraja lui. Ceea ce contează pentru demiurg este ca noi să îl venerăm pe el sau pe unul din agenţii săi, indiferent dacă sunt din echipa luminii sau echipa întunericului.




Sunt multe nume ale jucătorilor în această dramă cosmică, multi-dimensională de care, precis, ai auzit: Lucifer, Jehova, Beelzebub, Archanghelul Mihail, Satan (alt tip decât Lucifer), Ashtar, o duzină de Arch(on!)-angheli, presupus ascensionaţi (ridicaţi) ca "maeştrii" şi diverse alte entităţi canalizate.

În timp ce aceste fiinţe joacă pentru echipa întunericului şi câteva joacă pentru echipa (falsei) Lumini, ei sunt TOŢI, în final, jucători ai demiurgului corupt care îi controlează. În esenţă, acesta este marele secret al arconilor (Arch:on:gels N.T.): Ei nu sunt numai "fiinţe demonice, rele" ci sunt şi cei care pretind să fie îngerii şi maeştrii ridicaţi...


Care este Scopul acestui Întreg Control?

Demiurgul corupt este un sistem entropic artificial-indus de separare a conştienţei care moare încet şi depinde de recoltarea energiei de la sufletele încarnate în interiorul sistemului, cu scopul de a prezerva existenţa lui. Pentru a recolta cea mai mare cantitate de energie de suflet posibilă demiurgul corupt a creat paradigma dualităţii întuneric-lumină să se asigure că fiecare fiinţă încarnată în lumea care este sub vraja sa va sluji ca "suflet-baterie" să ajute la menţinerea demiurgului energizat. Sufletele "bune" vor fi căutat echipa (falsei) lumini şi sufletele "rele" vor fi căutat echipa întunericului, dar fiind neştiunt pentru majoritatea acestor suflete, că servesc aceluiaşi sistem.

Pentru a păstra jocul dualităţii interesant pentru participanţii săi, demiurgul a preparat densităţi existenţiale care "încep" în partea întunecată, iar căile luminii pot ascende prin ea. Asta dă fiinţelor care se mişcă prin aceste densităţi o simţire de îndeplinire, când de fapt fiinţele navighează printr-un labirint al iluziei demiurgului. Jucătorii de la cele mai înalte niveluri ale ierarhiei ştiu că sunt într-un sistem de tip slujire-de-sine, dar se complac în situaţie, pentru că ajung să exercite putere şi primesc energia de venerare (proslăvire) de la fiinţele de pe nivelele de mai jos.

Cum este cu "Ierarhia Spirituală" ?

Majoritatea fiinţelor canalizate vor spune că sunt afiliate la "Ierarhia Spirituală" bazată pe (falsa) lumină care îi include şi pe "archangheli", "maeştrii ridicaţi" şi "ET-ii pozitivi". Acele mesaje canalizate sunt o-mie-de-kile-la-leu, şi continuă să curgă zilnic. Micul secret murdărel este că aceste fiinţe sunt în proprietatea demiurgului corupt şi războiesc lupte psihologice cu oamenii care nu vor să se asocieze cu nici o structură de formă religioasă.

În alte cuvinte, "new age" (noua eră) este o operaţiune psihologică multidimensională proiectată să canalizeze energia de suflet a "credincioşilor" acestor învăţături pînă la profesori "ridicaţi".



Un alt secret al lor este că cei mai mulţi dintre aşa-numiţii "maeştrii ridicaţi (ascensionaţi)" în a lor "ierarhie" nu au fost niciodată încarnaţi. Aceste fiinţe sunt incredibil de decepţionante şi joacă un joc pentru a acumula energia din venerare (proslăvire). În Universul Real al non-înşelătoriei (non-decepţiei), nimeni nu i-ar venera, dar în sub-universul iluzoriu al demiurgului corupt ei sunt capabili să păcălească lumea de inimă bună în a emana energiile de iubire, devoţiune şi proslăvire către ei.

Cât despre "arhangheli" (îngeri arconi) ei sunt mai mult sau mai puţin în aceeaşi categorie. Ei nu sunt aliniaţi cu Sursa Infinită a Întregii Creaţii, dar, mai degrabă, servesc, slujesc unei fiinţe mai mici care pozează drept creator: demiurgul corupt. De aceea ei nu sunt ceva ce eu aş numi îngeri în nici un caz.

Pentru onorarea acestor fiinţe cu adevărat înşelătoare din Ierarhia Spirituală, le-am dat un nou titlu mai adecvat: Minciu-rarhia Spirituală.

Partea întunecată face Falsa Lumină să pară Bună

Cele două echipe trebuie să-şi joace partea într-un fel convingător şi echipa întunericului a îmbrăţişat, cu adevărat, rolul lor de nenorociţi vicleni gata să ucidă, să violeze, să tortureze şi să facă tot felul de lucruri depravate cu care pot trăi mai departe.

Partea întunericului este desemnată să fie incredibil de repugnantă pentru ca majoritatea "sufletelor bune" să fugă către cealaltă tabără a polarităţii, exact în braţele "iubitoare" ale falsei lumini, ale religiei patriarhale sau la religiile "new age" cu legiunile lor de canale, canalizatori şi "maeştrii".

Terra a reprezentat o planetă dificilă, pentru demiurgul corupt, în a o controla în totalitate. Fiinţele umane au fost odată conştienţi de conexiunea cu Sursa Infinită şi toate ale vieţii şi această conştienţă a fost menţinută de indivizi spirituali pe parcursul întregii domnii a întunericului pe această planetă. Datorită faptului că această conştienţă nu putea fi "scoasă odată afară" din noi de forţele întunericului, un plan a fost pus la cale să corupă natura spirituală a fiinţelor umane.

În primul rând, religiile patriarhale au fost formate şi impuse la atât de mulţi oameni din întreaga lume pe cât a fost posibil. Oricine care nu adera la una dintre religiile majore era un exilat pentru restul istoriei, până în ultimul secol când "Mişcarea Teozofistă" s-a născut, care a pus fundaţia pentru "Mişcarea New Age" care să apară în anii '50, '60 şi '70. Noua mişcare new age (noua eră) a continuat să câştige forţă şi a atras mulţi dintre oamenii care au întors spatele ipocriziei religiei patriarhale.

Demiurgul corupt, se pare că are un "răspuns imediat" pentru orice trăire umană de tulburare interioară. Dacă religia nu mai serveşte să satisfacă setea unui individ, atunci new age va rezolva perfect situaţia. Demiurgului îi este indiferent, atât timp cât "alegem" una dintre taberele pe care le conduce. De aceea avem nevoie să transcendem toate laturile odată.


Canalizatorii Sunt Înşelaţi

Am scris un articol în 2011 despre câteva din problemele cu mesajele canalizate, pe care îl puteţi găsi aici pentru mai multe informaţii de fond. Dacă religia, se poate spune că este "opiul maselor" atunci mesajele canalizate ar fi "HOPIUM (speranţa) minorităţilor nemilţumite". Fiecare mesaj canalizat care vine de la o minciu-rarhie spirituală este în esenţă acelaşi dacă îl dezbraci de vorbele fulguieţe şi povestea care este folosită să aştearnă mesajul.

Iată aici un mesaj modern, canalizat, condensat în câteva linii:

"Dragilor, sunteţi prea-iubiţi de noi toţi din minciu-rarhia spirituală. Căutăm să ne reunim cu tine, pentru că noi suntem familia ta de-mult-pierdută. Fii puternic şi stai cu lumina ta, pentru că ne vom face prezenţa ştiută ţie în curând. Aşteaptă (şi suferă!) şi speră ca noi să venim să te salvăm din situaţia ta. Când sosim, vom construi o eră de aur (golden :c:age - :cusca: de aur) pentru tine pe pământ."

Gândeam că această dezinformare ameţitoare care venea de la "Archon Angel Mihail", "Saint Germain" etc., era rezultatul interferenţelor cu partea întunecată, care lua controlul canalizatorilor fără ştirea lor. Ce nu am înţeles pe atunci, când am scris "Cine este pe Canalul Ăsta?" este că transmisii de la "fiinţe real pozitive" nu erau interceptate şi corupte de partea întunecată ci mai degrabă mesajele veneau de la fiinţele "falsa lumină" ale minciu-rarhiei spirituale.

Lucrătorii în Lumină Sunt cu Adevărat Folosiţi

În 1998 când am intrat pentru prima oară în curăţările energetice, nu auzisem niciodată termenul "lucrător în lumină" cu toate că se bătuse deja monedă despre aceaştia. Prima oară am auzit undeva la începutul lui 2000 şi îmi suna foarte ciudat la acel moment. Acum înţeleg de ce: pentru că "lumina" pe care minciu-rarhia spirituală încearcă să ne facă să lucrăm pentru ea este o lumină FALSĂ a dualităţii demiurgului.

Vedeţi, există un efort masiv în desfăşurare al fiinţelor pe care acum le numesc "Agenţi Divini" să şteargă complet demiurgul corupt. Când asta se va întâmpla, toate fiinţele care au câştigat putere prin demiurg vor pierde acea putere furată şi vor fi nevoiţi să dea ochii cu înşelătoria pe care chiar ei au propagat-o. Nici unul dintre ei nu doreşte să se întâmple asta aşa că în viclenia lor au ticluit un plan briliant să mineze întregul efort.

Planul a fost foarte simplu: Abordează orice Agent Divin încarnat, de obicei în timpul-visare, dar, câteodată, în timpul unui scenariu de "răpire ET" şi spune-le că pentru a îndeplini misiunea lor, trebuie să "lucreze pentru (falsa) lumină" şi să primească ordine de la minciu-rarhia spirituală.

Acest plan a funcţionat UIMITOR de bine, mai ales pentru că Agenţii Divini au avut o viaţă foarte dură aici pe Terra. Societăţile, aici, sunt extrem de deformate, spiritualitatea este distorsionată şi abuzată, densitatea vibraţională este grea, memoriile noastre sunt aproape total şterse şi ca normă generală, mai degrabă am fi în altă parte NU aici. Aşa că orice fiinţă care emana lumină (chiar şi falsă) şi iubire ar fi putut face un Agent Divin să creadă că luau contact valid şi real cu fiinţe divine într-adevăr.

Încă mai ţin minte recrutarea mea personală de către falsa lumină care a avut loc când aveam 6 ani, într-o experienţă în timpul-visare extrem de vie. M-au convins că eu îndeplineam misiunea mea ca Agent Divin dacă lucram pentru ei. Cred că au ştiut permanent că îmi voi da seama de ei, cu toate că mi-a luat foarte, foarte mult timp.

Te-ai Trezit Vreodată Mai Obosit Decât la Culcare?

Mulţi Agenţi Divini care au fost recrutaţi ca lucrători-lumină informează că se trezesc mai obosiţi decât când s-au culcat şi că "visele" lor sunt pline de bătălii. În timpul acestor "vise misiune" minciu-rarhia spirituală îi stoarce pe aceia pe care îi controlează de atât de multă energie pe cât poate. Te-ai putea trezi cu memoria că ai fost în misiuni de luptă împotriva răului, dar rezultatul final este că corpul tău, mintea şi sufletul sunt golite de energia care a fost recoltată de fiinţele (falsei) lumini.

Acum câteva luni mi-am revăzut TOATE acordurile făcute cu oricare şi toate fiinţele care nu au avut pentru mine cel mai bun interes în minte, indiferent CINE au fost acele fiinţe, de unde sau ce pretindeau că sunt. Sună a fi un lucru atât de simplu, dar cumva am sărit peste el. Pe durata procesului, am simţit rezistenţă de la fiinţele care susţineau că sunt pozitive, dar am rămas puternic şi le-am spus că refuz să fiu manipulat să dau energie demiurgului.

Asta mi-a dat privilegiu aparte de a fi ţintit de ambele tabere şi cea întunecată (muşcătorii de gleznă, cum li se mai spune arconilor) şi echipa (falsei) lumini sau minciu-rarhia spirituală. Echipa (falsei) lumini se angajează într-adevăr în război psihic, dar pe căi diferite, mai subtile decât frăţiorii "întunecaţi". Respingerea acestor atacuri a meritat pentru că ştiu că sunt mult mai aliniat cu adevărata mea misiune să pun sfârşit demiurgului fără a fi atras pe piste laterale de bătăliile dualităţii.

Este foarte bine de ştiut, de asemenea, că voi avea un somn nocturn bun când mă culc pentru că nu voi mai fi tras în nici o "misiune de a învinge întunericul" ridicolă pe care fiinţele (falsei) lumini sunt atât de tandrii să o pregătitească pentru "lucrătorii luminii". (Fraza asta, de fapt, mă face să mă cutremur acum că ştiu adevărata ei origine...)

Ce-a fost Aia cu Golden (c)Age (cuşca de aur) ?

(era de aur sau :peşt:era de aur)

Fiinţele falsei lumini, lucrînd pentru demiurgul corupt doresc să menţină controlul lor peste rasa umană. Energia sufletului nostru şi acordurile de a trăi în cuşca noastră de acum le dă putere lor şi fiinţelor care îi slujesc şi nu vor ceda această energie cu uşurinţă.



În chiar acest moment, ne aflăm într-o zbatere pentru libertatea noastră. Minciu-rarhia spirituală vrea să ne mute din cuşca noastră actuală, extrem de neconfortabilă într-o stare de existenţă ceva mai amplă, dar una pe care ei o au în totalitate sub control.

O metaforă care ar descrie situaţia noatră curentă este că suntem ca o grămadă de găini zăvorâte într-un cuibar de găini, mic, întunecat şi urât mirositor. Cei care ne creşteau se pregătesc să ne lase pe afară din cuibar, într-o curte mai mare împrejmuită, unde ne vom putea simţi un pic mai liberi, dar tot sub controlul lor. Aceasta este metoda "crescătorului" de a se asigura că poate continua să se hrănească din energiile noastre, în timp ce ne fac să ne simţim liberi, mulţumită bunătăţii celor care ne ţin captivi.

Minciu-rarhia spirituală nu doreşte ca noi să dezvoltăm un loc al nostru de împuternicire-de-sine care ne-ar permite să plecăm, pur şi simplu, din întregul lor sistem de control. De aceea mesajele canalizate desputernicesc oamenii, în timp ce pretind că le oferă o soluţie de dare de putere. Atât timp cât stăm şi aşteptăm pe "băieţii buni" să vină să ne salveze, nu vom fi capabili să discernem cine are cel mai bun interes pentru noi din inimă, nici nu vom fi capabili să dregem cu adevărat problemle noastre pentru noi înşine.

Soluţii pentru Dualitatea Bolnavă

Cum iese o persoană din această paradigmă a dualităţii? Primul pas este să se angajeze în protocolurile Sistemului de Auto-Curăţare şi să revoce toate acordurile sau contractele pe care le-a făcut cu orice fiinţe care nu au cel mai bun interes pentru tine în minte. Apoi, revoci toate contractele prin care vezi realitatea în termeni polarizaţi. De fiecare dată când revoci acordurile, fii sigur că recuperezi energia ta care s-a dus în aceste acorduri. Apoi afirmă hotărârea ta de a transcende toate paradigmele de control ale demiurgului corupt fără să fi deviat de bătălii ale polarităţii fără sens.

Mai recomand o practică scurtă zilnică de revocare a tuturor acordurilor de a trăi viaţă dificilă, relaţii rele, probleme de sănătate, probleme financiare, disfuncţionalităţi familiale şi orice altceva din viaţa ta care este sugător de energie. Numărul şi cantitatea contractelor pe care le-am făcut şi luat cu noi INCONŞTIENT în această realitate matricială este cu adevărat impresionant. Când prestezi atenţie la contractele subtile şi ţipătoare care se referă la gratiile invizibile ale închisorii tale, vei descoperi că nu e bună nici o economisire de efort în revocarea contractelor.

După ce te-ai angajat în acest proces, ai putea simţii mai puţin "contact" din partea fiinţelor falsei lumini şi te-ai putea simţii un pic singuratic până când te obişnuieşti cu schimbarea. Acesta e momentul propice să îţi întăreşti conxiunea cu Sinele Sperior, cu nucleul Terrei şi cu nucleul Galactic. Pe măsură ce te adaptezi, ai putea nota un somn mai bun şi un simţ cu care vezi prin înşelătoriile deghizate în pozitiv cu mai multă uşurinţă.

Dacă eşti contactat de o fiinţă, îi poţi spune că doreşti să comunici numai cu fiinţe care au transcendat dualitatea şi sunt în afara demiurgului corupt. Pune orice fiinţă care încearcă să te contacteze la un test. Întreabă clar: "Eşti parte a demiurgului?" Fiinţele Adevăratei Lumini Divine care există în afara demiurgului, în Universul Real îţi vor răspunde cu bucurie întrebării. Fii conştient că nu vorbesc în limbaj.

Tipul de Comunicare Este un Indicator Major!

Forţele Adevărate ale Luminii Divine care există în afara demiurgului corupt nu sunt legate de dinamica creier-stâng, creier-drept şi polarităţile întuneric-lumină care definesc sub-universul demiurgic. Asta înseamnă că NU sună ca o voce în capul tău! În schimb, ei folosesc "telepatia sufletului" pentru a emana sentimente sau simţiri, expresii arhetipale şi o calitate extrem de pură a luminii care vorbeşte direct sufletului tău.

Diferenţa dintre o fiinţă a Luminii Divine Adevărate şi una a falsei lumini a fiinţelor minciu-rarhiei spirituale este că lumina primilor este caldă, învăluitoare, pură şi necondiţional-iubitoare, în timp ce a celor din urmă este rece, înţepătoare într-un fel inconfortabil, dominantă şi de cele mai multe ori supra-masculină. Minciu-rarhia spirituală este un grup, masculin-dominator şi chiar femeile în structura lor de putere au o energie foarte masculină. Această masculin-dominare este, desigur, cauza pentru care structurile religioase bazate pe mincu-rarhie au toate un dumnezeu masculin dominator şi nici o menţiune despre toate-cuprinzătorul creator feminin.

Altă diferenţă majoră între fiinţele falsei lumini din cadrul demiurgului şi fiinţele Luminii Divine Adevărate care sunt aliniaţi cu Sursa Infinită este că Lumina Divină nu este controlatoare, manipulatoare, şefească sau judecătoare în nici un fel. Sursa Infinită NU va impune o agendă pentru tine, în schimb te va susţine în misiunea aleasă de tine pentru demontarea demiurgului corupt. Nu ţi se vor da "ordine de mărşăluire" de către Sursa Infinită sau de către fiinţe ale Luminii Divine care operează în exteriorul demiurgului. Nu te vor trimite în misiuni fără sfârşit de sugere de energie în timpul-visare şi nu îţi vor cere să faci ceva ce va rezulta în pierderea energiei sufletului tău, spre deosebire de impostorii din minciu-rarhia spirituală a falsei lumini.

Fiinţele Luminii Divine sunt suportivi, iubitori, hrănitori şi lor le pasă de tine ca individ. Nu eşti doar o roată dintr-o maşinărie pentru ei, pentru că înţeleg că eşti un aspect viatal foarte important dintr-o creaţie intrinsec interconectată. Au cel mai mare respect pentru acei dintre noi care s-au oferit voluntari să se încarneze în "sistemul fiarei" al demiurgului corupt pentru a ajuta la demontarea lui din interior. Într-adevăr, trebuie că există Agenţi Divini care lucrează şi din interiorul şi din afara demiurgului corupt pentru a-l demonta.


Discernământul este Vital

Voi scrie mai multe despre acest subiect şi implicaţiile lui. Între timp te implor să îţi creşti drastic doza de scepticism şi să te acordezi fin în discernământul tău. Aplică intuiţia şi logica la informaţia pe care o primeşti şi întreabă-te "care ar fi agenda aici?" Într-adevăr există o mare "conspiraţie" multi-dimensională în derulare pe planeta asta care trage puterea din noi prin împingerea noastră într-un spectru al polarităţii sau în celălalt. Oricine "te îndeamnă" să alegi o tabără, pur şi simplu, nu s-a trezit încă să vadă faptul că ambele părţi ale aceleiaşi monede sunt controlate de demiurgul corupt.

Vă îndemn să dezbateţi aceste idei cu cei apropiaţi vouă şi să căutaţi căi prin care aţi fi putut fi manipulaţi de către falsa lumină în trecut. Nu e nimic de care să ne fie ruşine - fiinţele falsei lumini sunt uimitor de specializaţi în minciuni şi manipulare.

Majoritatea dintre voi cei care citiţi aceasta aţi ales deja să fiţi un Agent Divin şi să vă încarnaţi pentru cauza demontării sistemului de control al demiurgului. Aţi făcut deja alegerea şi acum veţi purta misiunea voastră individuală mai departe. Pentru a face asta este de o importanţă vitală sărupeţi orice legături cu falsa-lumină, cu ierarhia spirituală mincinoasă, luaţi-vă ceva timp să vă refaceţi energia şi puterea, dacă e necesar, şi cereţi Sinelui Interior Divin să vă reveleze ce anume este necesar să faceţi.

Fii puternic în Adevărata Lumină a Sinelui Interior Divin şi Sursa Infinită.

Multă Iubire,

Cameron Day (23 August 2013)"


2 comentarii:

dora spunea...

aceasta capcana se practica si in industrie de exemplu cola versus pepsi

ile spunea...

Sint de acord cu omul dar el ce credea pina la virsta lui? Ca e ingeras! Mie mi s-a spus in vis sa port un anumit tip de cruce si ca ma numesc A...KHOR. Am cautat pina acum. nu inseamna nimic , am crezut ca nu am inteles a 2-a litera poate fi insa si o pauza ...Si voi afla la putin dupa ce voi muri si asta e! fiecare sa-si vada de drum...