iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 31 martie 2014

ELIBEREAZA PUTEREA INFINITA A IMAGINATIEI


“„Învățați să vă folosiți puterea imaginației cu dragoste, în folosul altora, fiindcă Omul se îndreaptă spre o lume unde TOTUL ESTE UN EFECT AL IMAGINAȚIEI SALE.”
Neville Goddard.

Tine minte: Ce nu este adevarat si nu este plin de respect nu merita gandit si nici rostit.

Cand aud vorbindu-se de “criza” pe toate canalele de televiziune, la radio, la radio-sant, in presa, pe strada, in supermarket (toate full si in aceasta perioada de “criza”), in autobuz, in taxi, in spatele blocului si la buticul din colt, la coada la pensie si in recreatie la scoali, in restaurantele de lux (full si ele) si in bodegi (umblu peste tot), nu pot sa nu ma gandesc cu spaima la cat de usor putem fi manipulati de niste imbecili iresponsabili.

Vorbim despre gandirea pozitiva, facem cursuri de programare neurolingvistica (ce intelectual suna!) si “punem botul” la o zvonistica de doi centi uitand complet ca ni se intampla numai ceea ce dorim cu obstinatie sa ni se intample, ce programam prin gandurile si cuvintele noastre sa ni se intample. Viitorul fiecaruia dintre noi este auto-programabil. O perioada de criza sau de prosperitate este programabila, sanatatea si boala sunt deasemenea programabile. Totul, absolut totul este programabil. Se “intampla” doar ce programam in mintea noastra sa se intample. Si se intampla pentru ca luam informatiile de pe unde le luam (vai de lume!) si le dam valoare de Adevar.

Exemplu:

Cineva spune ca peste cateva luni se va declansa o criza financiara care va cuprinde intreaga lume. Noi luam stirea (zvonul) de la raspandacii consacrati si o comentam in familie. Ajungem la concluzia ca pana “mai vedem” daca va fi cu adevarat o criza sau nu sa nu mai investim in cumpararea unui teren si construire unei case noi, sa nu mai schimbam mobila cea veche si nici masina. Poate nici telefonul mobil. Despre un notebook nou nici nu poate fi vorba. Mai bine mai “tinem” de bani o vreme.

Reducem drastic si alte cheltuieli, vacante, haine, electronice si electrocasnice. Efectul este de bumerang. Daca zece milioane de familii decid astfel intr-o tara de treizeci de milioane de familii, vanzarile scad si industriile care prosperau oferindu-ne noua produse noi si performante incep sa scada productia. Scazand vanzarile scade si productia, implicit , numarul locurilor de munca se imputineaza, scade puterea de cumparare a familiei, scad veniturile la bugetul statului si la administratiile locale.

Bancile reactioneaza, scumpesc creditele si inaspresc conditiile de creditare iar dezvoltatorii imobiliari de exemplu, obtin mult mai greu credite iar vanzarile scad. Deciziile de a investi in acesta perioada sau “a sta pe bani” inclina catre a doua varianta si iarasi se imputineaza locurile de munca. Evident ca primii care au de suferit sunt producatorii de materiale de constructii si comerciantii din domeniu dar mai cu seama salariatii acestora care, pleaca acasa.

In aceste conditii, incepem sa vorbim tot mai mult si mai cu spaima de criza care ne-a cuprins si ne felicitam ca n-am mai investit intr-un moment atat de nesigur. Cu cat vorbim mai mult despre asta cu atat criza devine mai profunda si spaima noastra si mai mare. Alimentam cu toata energia mentala de care suntem capabili (si avem foarte multa la dispozitie) prabusirea economiei. Mintea noastra este prea ocupata de cuvantul fatal ca sa mai perceapa escrocheria.

Uitam complet ca de fapt “marea criza” este o Mare Gogoasa aruncata iresponsabil in mintile noastre obosite de multele ore de munca si de stirile tot mai alrmante. Suntem tot mai stresati si nu vedem escrocheria.

Starea asta se poate schimba intr-o clipa prin inlocuirea gandurilor catastrofice care ne-au invadat mintea cu programe de prosperitate. Da-i pur si simplu Shift+Delete oricarui gand negativ, oricarei spaime financiare, oricarei idei de criza.

Elibereaza Puterea Infinita a Imaginatiei!

Umple-ti mintea cu ganduri de prosperitate si prosperitatea iti va cuprinde Viata, iti va innobila Viata si Spiritul. Saracia, spaima, incertitudinea nu sunt virtuti si nici optiuni de luat in calcul. Nu ai nevoie de ele asa ca arunca-le fara nicio retinere la gunoi. Nu-ti folosesc la absolut nimic.

Programeaza-ti cu bucurie Prosperitatea, rosteste doar ceea ce merita rostit doar ce este necesar de rostit, doar ce este adevarat si plin de respect. Ce nu este adevarat si nu este plin de respect nu merita gandit si nici rostit. Adu-ti Prosperitatea in viata ta imaginand Prosperitate, gandind Properitatea, traind Prosperitatea.

Ai dreptul la o viata plina de Abundenta pentru ca asa ai fost conceput de Creator, asa a conceput Dumnezeu Universul. Dumnezeu nu ne-a creat pentru a ne chinui ci pentru a trai in Fericire, Armonie si Abundenta. Noi alegem suferinta si o alimentam cu energia si informatiile gandurilor noastre. Saracia, crizele si conflictele au un nume: Iad. Nu este o locatie geografica cum s-ar crede ci are un culcus caldut in mintile noastre. Este suma gandurilor negative fabricate de noi sau induse de altii. Este optiunea noastra daca dorim sa traim in Abundenta, in Armonie si in Iubire, adica in Raiul creat de Divinitate sau in Iadul propriei minti.

Sa traiesti cu gandul in saracie si spaima este un Pacat, este uitarea de Sine si de Dumnezeu.
A zecea Fericire a sunat asa: “Bucurati-va, pentru ca aceasta este calea catre Dumnezeu!”
Vibratia ei este ascunsa in mintea ta, in Inima ta , in fiecare celula a corpului tau pentru ca esti asemenea Lui. Trebuie doar s-o eliberezi si sa traiesti cu credinta in propia ta existenta, intr-o viata asa cum o meriti, asa cum ti-a fost data de Tatal nostru, al tuturor. Chiar daca esti ateu(e) sau de orice alta religie rosteste-ti Fericirea, Iubirea, Prosperitatea si asa va fi viata ta. Si nu ma refer doar la material.

Dumnezeu nu are exterior dar asta cred ca deja o stii. Si te asigur ca este un tip haios care “stie si la computer” ca doar tot El l-a creat asa cum a creat si Windows-ul si i l-a strecurat in mintea lui Bill pentru ca noi azi avem o scula performanta. Ne-a usurat infinit viata si putem schimba cu usurinta informatii. Vezi ca nu vrea sa ne chinuim! Altfel n-ar fi inventat internetul si e-mail-ul. Si cate si mai cate!

Apropo, cineva spunea ca astea sunt unelte malefice. Nu stia probabil ce alte minunate daruri tehnologice ne pregateste Tatal nostru pentru a ne face fericiti si bogati. Si cata Prosperitate ne asteapta s-O accesam… Nu este nimic malefic in a-ti usura munca si a lasa mai mult loc Bucuriei.

Rosteste:

Multumesc pentru Prosperitatea, Sanatatea si Iubirea de care ma bucur impreuna cu cei dragi mie si daruiesc toata Iubirea mea Divinitatii pentru tot ce imi daruieste in permanenta cu Iubire din Abundenta Universului!

Multumesc pentru Prosperitate!"


SURSA: http://www.bodyalchemist.ro/content/elibereaza-puterea-infinita-a-imaginatiei.htm

Niciun comentariu: