iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

joi, 5 mai 2011

ATRIBUTELE NECESARE PENTRU ASCENSIUNE


Contele de St.German

Toate mesajele mele sunt pentru cei care au ales să se înalte în această viaţă. Toate sunt binevenite pentru a le citi şi a le lua în considerare conţinutul acestora, dar numai cei cu contracte de ascensiune sunt atrasi de ele. Când învăţăturile mele nu sunt acceptate de către producatorul mintii conceptuale, candidatul pentru ascensiune poate fi redirecţionat către altul, mai dificil, consacrat( ales) de conştiinţa divină.

Un adept al Maestrilor sau Îngerilor trebuie să achiziţioneze trei dintre atributele cele mai importante:

1. Iubirea absolută a tot ceea ce este.
2. Măestria conştiinţei umane-divine şi
3. Dizolvarea tuturor atitudinilor negative.


Acest lucru nu a mai fost spus niciodată până acum ,sub forma unei liste calificate pentru ascensiune. Nicăieri nu s-a precizat acest lucru clar, nici în mesajele mele. Am făcut mereu trimitere la Trezire- actualizarea naturală a acestor trei calităţi, fără a menţiona detalii cu privire la o asemenea magnitudine. Acum, dragii mei, pot accepta că nu toţi dintre cei care citesc mesajele mele concep o trezire cu aceste trei caracteristici. Nu există nici o diferenţă în ceea ce spun acum, vă.este dată. doar o descriere mai detaliată.

Ce înseamnă defapt aceste trei calităţi? Le voi descrie pentru voi acum.

Numărul unu: toate care pot fi observate sau conştient cunoscute sunt tratate ca un act al graţiei divine. Da, asta include : abuzul, corupţia, crima şi moartea , răpiria copiilor; tot ceea ce are loc în prezent, şi tot ce au avut loc înainte de acest moment. Nu se face distincţie de către ADEPT, care este gata înalţat. Fără nicio distincţie înseamnă fără a califica ca “bun şi rau’ sau ca ‘corect şi gresit’. A nu avea ‘nici un fel de atitudine’ permite celui consacrat accesul la ascensiune.

În continuare, Măestria conştiinţei umane-divine. Acest lucru înseamnă că conştiinţa exprimată printr-un recipient uman este divină, nu concepută de om. În acest context, directorul mental (ego-ul) nu supune controlului niciuna din alegerile sau acţiunile organismului. Toate conceptele facute de om , atitudini, convingeri sau răspunsuri la dilemele omului sunt inexistente. Măestria conţine numai atitudini divine. Circuitele de la influenţele din afară se pot închide prin a nu le oferi nici o atenţie. Numai conştientizarea clară din conştiinţa divină din înterior stă la cauza luării deciziilor sau acţiunilor întreprinse. Spontan,acţiunea care curge liber vine fără considerare mentală.

Şi numărul trei, toate atitudinile negative sunt dizolvate- poate fi o recunoaştere a faptului că nimic nu este cu o consecinţă oarecare. A fi deranjat de ceea ce cineva spune sau face întrerupe fluxul de lumină disponibilă. A degrada, sau a respinge ca fiind ‘întuneric’, un punct de vedere alternativ, anulează toata lumina care curge prin voi. A da o opinie negativă altora contribuie la întuneric în loc sa contribuie la lumină. Toate condiţilie sau atitudinile, care nu iau în considerare jocul divin dintre lumină şi întuneric ca fiind dansul necesar pentru mai multă constientă, anulează această conştientizare.

Contrariile există pentru a lumina lumea. Există cazuri de vise despre un viitor mai bun care rezultă doar din circumstanţe încântătoare? Nu, doar atunci când creaţii noi par a fi necesare face ca acestea să apară. Toate dramele care au nevoie de remedii active sunt considerate întunecate, şi totuşi, ele inspira încântătoarea co-creatie şi lumina care poate fi următoarea oportunitate a Unimii.

Luaţi în considerare toate activităţile întunecate, ca fiind o condiţie necesară pentru a crea mai multă lumină. Vedeţi o mai bună dezvoltare creativă, posibilă în toate împrejurările. Negativitatea vine fara nici o cauză. Acesta este doar o opinie mentală bazată pe un punct de vedere limitat. Fără negativitate înseamnă că numărul unu (iubirea a tot ceea ce este) este conţinută în fiecare observare a dinamicii umane.

Având în vedere că aceste trei realizări sunt condiţiile necesare pentru ascensiune, întâmpinaţi-le cu graţia( harul) care se află în interiorul unui candidat la ascensiune. Alegeţi-le cu o grijă profundă şi cu o minte deschisă.

EU SUNT CEL CE SUNT
Maestrul Inalţat St.Germain
Canalizat prin Aruna
Sursa: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011/04/attributes-needed-for-ascension.html

3 comentarii:

Emanuel spunea...

Sunt cateva fapte pe care nu le mai vedeti/ nu stiti de ele:
1. Orice entitate care alege drept mijlocitor un om ( channeler, medium, posedat ) NU ESTE un suflet evoluat. Daca vreau sa pictez un tablou, nu aleg un animal/robot sa fac asta...
2. Eu sunt cel ce sunt vine din ebraicul YHVH - desemneaza numele dumnezeului lor; surse unde puteti verifica asta sunt destule, mai ales masonice.
3. Contele de Saint-Germain a fost un Initiat independent de masoni, care au incercat sa-l "recruteze" in randurile lor, pentru Cunoasterea ce o detinea; cele 3 chei - a se vedea Trinosophia.
Acum despre articol/informatiile din el...
Orice poarta pecetea YHVH e departe de Adevar.
1 - iubirea absoluta a tot ceea ce este - aha, sa inteleg si raul cu toata intunecimea lui? Dar cum nu se mai stie ce e bine/rau, incercand sa depasesti polaritatile te pui la cheremul unor forte care chiar te depasesc...
2 - maestria constiintei umane-divine - umanul/forma e pieritoare, in schimb Scanteia e divina; dar si aici sunt multe de spus, adaptate la timpurile moderne...
3- dizolvarea tuturor atitudinilor negative - in sfarsit ceva spus bine, dar de Bine si cultivarea lui nu se spune nimic... mai bine nu faceti nimic...supunere si somn, ca e mai "luminoasa" calea asa...
Cat despre comentarile la cele trei puncte mentionate...pfff...nu are rost sa incarc biti in spatiu virtual.
Numai Bine !

Emanuel

Fanitza spunea...

Ma abtin sa iti raspund, ar insemna sa umplem spatiul asta doar cu polemici.

Emanuel spunea...

Cum doresti; bine ar fi sa-ti fie clare lucrurile iar baza solida. Ca avem perspective diferite nu e nici o problema, doar suntem unici in diversitate.
Dar observ cu tristete ca se incearca o schimbare fortata - "iluminarea" cu orice pret. Iar alterarea informatiilor nu e o cale tocmai potrivita pentru noi. Dar, atat... pana la urma fiecare face cum stie. Iar albul ramane alb iar celelalte la fel :)
Numai Bine !