iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 22 iulie 2011

DE LA INGERI


…Niciodată să nu uitaţi că sunteţi părticică din Lumina Divină! Fiecare clipă a existenţei voastre poartă strălucirea celei mai curate iubiri! Toate acţiunile voastre să fie însoţite de Lumină şi Iubire!

Bucuria să vă împodobească Viaţa! Veţi vedea cum totul se schimbă în jurul vostru atunci când aduceţi entuziasmul faţă de FRUMOS, faţă de PURITATEA DIVINĂ, faţă de UNIVERSUL acesta! Aduceţi Lumina din Interior la suprafaţă! Îmbrăcaţi totul în jurul vostru cu această Lumină şi veţi vedea Miracolele! Nimic nu este întâmplător! Sunteţi acolo unde trebuie să fiţi! Voi aduceţi prin strălucirea voastră schimbarea în bine a destinelor celorlalţi! Împărtăşiţi cu cei care vă înconjoară MINUNEA care sunteţi fiecare şi veţi descoperi că drumul vostru este drumul frumuseţii divine! Nu vă îndoiţi! Lăsaţi doar Lumina ce se află în voi să se reverse plină de generozitate asupra a tot ce atingeţi!

Sunteţi în Lume pentru a răspândi prin acţiunile voastre, LUMINA! Indiferent de obstacole, LUMINA are puterea de a transforma totul în splendoare. Totul se întâmplă la momentul potrivit! Vă iubim!ÎNGERII

sursa:www.angeltherapy.ro

Niciun comentariu: