iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 4 iulie 2011

MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL


Miercuri 29 iunie 2011

Intrebare: Arhanghele Mihail ce ne poti spune despre 28 oct 2011, este sfirsitul calendarului maias ce marcheaza trecerea spre constiinta Unimii si cind se vor petrece evenimente planetare? Ce consideri ca trebuie sa stim care sa ne ajute in aceste timpuri?

Multumim si te iubim!

Raspuns: Oh da,da! Mintea are nevoie de aceste informatii! Pentru ca egoul sa devina important prin asta! Tocmai el care care va fi primul ce va descreste urmare a schimbarilor de acum!

Vedeti voi, in intimitatea voastra voi stiti tot ce aveti nevoie despre aceste timpuri! Da, ati vazut si “trait” scenariul acestor schimbari ce acum le experimentati in plan fizic! Nici o informatie nu adauga nimic esential acelui nivel din voi ce cu adevarat este implicat atunci! In acest fel nu au nici o importanta podoabele cu care va poavazati egoul!

Totusi va reamintesc din nou ceea ce refuzati sa gasita in voi, in singuratatea voastra:

siguranta va este asigurata de Reteaua de Lumina activata! Aceasta inconjoara Pamintul si planurile apropiate acestuia si va racordeaza pe fiecare din voi la Lumina Sursa ! Miscarile la orice nivel se fac, sunt ancorate de centrii Luminii prin reteaua cristalina activata! Efectele sunt asigurate si controlate iar dizolvarile se fac pina la nivelul la care este necesara eliberarea!

Planeta cu intreaga viata ce o sustine si fiecare locuitor al ei sunt Pivotii acestei lucrarii! Fiecare element de viata e legat si ancorat prin propriile centre ale luminii activate de centrii Luminii Sursa! In acest fel fiecare din voi deveniti o antena vie de receptie amplificare si transmisie a Luminii divine! Deveniti surse de lumina ce functionati independent prin lumina primita direct de la Sursa!

Da, in acest fel se poate spune ca pina acum ati functionat pe baterie! Incarcarile se faceau in principal in somn si in ceea ce voi numiti moarte! Lucrati cu o lumina indirecta ce a sustinut polaritatea si timpul!

De aici nevoia de energie externa care sa va sustina experientele! Astfel ati construit plase de capturare a energiei prin tot ce ati dezvoltat mental si emotional!

Acum insa se produce intrarea voastra in Reteaua de Lumina, conectarea! Nu exista pierderi in acest proces! Asa dupa cu apa din nori nu se pierde niciodata pe pamint! Iar apa din oceane nu se pierde nicicind in nori! Miscarea intre planuri este la fel ca intotdeauna! In siguranta! Si mai mult, intr.-o noua claritate ce reduce treptat granitele!

Daca vor fi trei zile de intuneric?!

Da, dar nu in sensul noptilor voastre fara luna! Nici macar in cel al noptilor cu luna! Luminozitate mai scazuta fata de cea a unei zile obisnuite! Confirmata de oamenii vostrii de stiinta! Care abia dupa vor fi constienti de fenomen!


Daca asta va fi la 28 oct acest an?!

Vedeti voi sunt sunt mai multe potentiale si la acest moment e clar ca acest punct de trecere este undeva in urmatoarele luni! De ce nu se stie exact momentul? Pentru ca totul are o reactivitate variabila la actiunile Luminii! Toate sunt modificate si continua sa se modifice in parametrii noi si greu de cuantificat!

Daca sistemele economice vor cadea?!

Dar deja acest proces a inceput! Doar efectele apar pe rind in plan fizic!

Dincolo de acest plan energiile lucreaza pentru reorganizare si reconstructie din elementele vechilor structuri! Un fel de transmutare in care efectele in plan fizic se produc fara prea multa demolare! Da, un fel de re-nastere-metamorfoza! Din vechea structura se naste una noua cu minimum de moloz!

Cine face asta?! LUMINA prin toti cei ce o sustin! Entitati fizice si non-fizice! Spirite individuale si de grup! Fiintele luminii si maestri ascensionati! Intreaga creatie antrenata sa sustina lucrarea!

Daca va fi ceva in luna august?

Da, alte efecte vizibile ale celor amintite! Alte forme ale lucrarilor Luminii aparute in plan fizic!

In ce fel toate acestea va afecteaza?!

Exact in felul in care partile preponderente si active din voi rezoneaza si interactioneaza cu Lumina !

Sunt acestea Lumina?! Iubire, Compasiune, Acceptare! Atunci tot ce se intimpla aduce intelegere, claritate, noi nivele de pace si bucurie! O noua constiinta a divinitatii voastre! Pentru ca totul este clarificare, curatare si vindecare!

Sunt acestea frica? Atunci frica va fi alimentata de aceste energii neintelese! Se produce un fel de exacerbare a aspectelor fricii aduse din profunzimile fiintei la suprafata constiintei! Si asta pina cind Lumina dizloca si elibereaza total frica! Asemenea disparitiei umbrei la sosirea Luminii!

In acest fel Lumina curata si purifica aspectele vietilor voastre individuale si de grup! Tot ceea ce nu rezista codurilor Luminii mai devreme sau mai tirziu pleaca! Iar ceea ce ramina este ceea ce asimileaza si reflecta Lumina Creatorului!

Daca aveti ceva anume de facut Acum?!

Nimic altceva decit sa fiti Prezenti in Acum!

Nu va opuneti la ce pleaca stiind ca ce ramine este Lumina!

Lumina celui mai inalt bine al vostru!

Acceptati Totul stiind ca Acum Totul este Vindecare!

Eliberati fricile de orice fel! Cum?! Prin toate mijloacele care le cunoasteti! Cu ajutorul nostru si al fiintelor de Lumina! Prin Intentie si Respiratie constienta! Acceptare si Non-Judecata!

Nu aveti nevoie de nici o alta protectie decit cea a Luminii Incorporate! Aceasta va indruma actiunile direct din Inima! Nu din minte! Naste actiuni atunci cind e necesar! Fara efort, fara rezistenta, fara lupta! In acest fel puteti recunoaste ceea ce vine din minte! Retrageti-va din acea stare si conectati-va din nou Inimii!

Nu va ingrijorati de nimic fizic! Sunteti pregatiti in Lumina voastra sa treceti prin punctul de separare! Aveti activate in voi Codurile Luminii ce rezoneaza cu Lumina Sursa si care fac traversarea posibila si usoara!

Pastrati Prezenta! Pastrati Increderea! Pastrati Bucuria!

Acestea sunt singurele veste de salvare de care aveti nevoie!

Nu cadeti in frecventele diferite acestora! Acelea sunt frecventele fricii sub toate aspectele si formele ei!

Nu interveniti unde nu sunteti chemati! Dar fiti gata sa oferiti ajutor atunci cind vi se cere!

Acceptati Tot ceea ce se intimpla drept lucrare a Luminii in fizic!

Prin forme si aspecte ce se transforma si se transmuta mereu!

Acceptati Schimbarea! Urmariti energiile si aveti increde in ele!

Codurile Luminii activate sunt GPS-ul vostru si al sigurantei voastre!

Si apoi dragilor, acest punct de separare ce marcheaza tercerea spre acel nou nivel al Constiintei, nu este intocmai un punct! Ziua cutare, ora cutare, minutul cutare! El este un proces! Dintr-o perspectiva inalta el poate si chiar este un punct! Dar pentru voi el este un proces!

In acest fel nu asteptati un minut anume! Traiti procesul Acum! Sunteti in plin proces!

Da, asa cum am mai spus sunteti pe podul spre acea realitate!

In ce moment anume veti fi cu ambele picioare in acea noua realitate?

Vedeti voi, acesta este un moment specific fiecaruia din voi! Depinde de cit de usor eliberati rezistentele! Nu prin sfortari si lupta ci prin Acceptare!

Cind Planeta va fi stabilizata pe noua sa orbita – asemeni avionului ajuns pe culoarul sau de zbor – procesele individuale si de grup vor fi rapide si sustinute de energiile din jur! Beneficiile vor fi rapide si vizibile pentru toata lumea! Totul va incorpora, amplifica si radia Lumina Creatorului! Oameni, situatii, evenimente, institutii, procese individuale si de grup! Lucrarile Luminii vor fi atunci in linie dreapta! Egourile individuale si de grup se vor dizolva pe rind!

Noul Soare al Prezentei EU SUNT va straluci peste tot in jurul vostru!

Iluziile si timpul se Elibereaza! Separarea este eliberata!

Constiinta Unimii se naste!

Lucrarile Unimii incep!

Veti vedea si veti intelege ca Totul si Toti sunt o reflectie a Creatorului!

Ca sunteti cu totii Una uniti prin Forta de Viata daruita in momentul creatiei!

Ca experienta separarii a fost jocul Constiintei pierdute!

Iar Acum e timpul regasirii in noua Constiinta ca “ Tatal si Fiul Una Sunt”!

Vedeti Bucuria Lucrarii???

De fapt nu e nici un fel de lucrare! E doar un Joc! Jocul vostru! Jocul Separarii!

Intoarcerea in Constiinta Unitatii este clementa Creatorului Suprem! Nu puteati fi lasati sa va pierdeti in Jocul separarii! Intoarcerea va e asigurata! Este darul Tatalui pentru Fiul Sau!

Acum este Intoarcerea Acasa! Acasa este Acum!

Traiti in Bucurie Acum! Fiti Bucurie! Fiti Lumina!

Lasati Lumina sa se reverse prin voi in lumea ce va inconjoara!

Bucurati-va si aveti Incredere in lucrarile Luminii!

Acceptati Totul!

Eliberati frica! Eliberati rezistenta! Eliberati judecata!

Fiti Prezenti prin Respiratia voastra! In acest fel lucrarea Luminii este in Voi! In acest fel sunteti vindecarea voastra si a celor din jur!

Si asa si este!

Arhanghelul Mihai

sursa: infinitaiubire

Niciun comentariu: