iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 22 noiembrie 2011

stapanii lumii?


Iar eu dau si mai departe acest material. Filtrati-l fiecare asa cum simte.

"O fi vorba despre acel grup Noua Era Mondiala? sau sunt doar supozitii? Numai bunul Dumnezeu stie... eu doar dau mai departe un material primit.

Liliana Luca

Stapânii lumii
(Dinu Giurascu)

Ca sa stim, ca sa întelegem !

Pe la începutul anilor 2000, exista un talk-show pe ANTENA 1, care se numea: "Marius Tuca Show".

Într-o seara de acum circa 10 ani, Marius Tuca l-a avut ca invitat pe marele nostru economist si acad. Anghel Rugina, prof. univ. de anvergura mondiala, care s-a stins din viata de curând, din pacate. Emisiunea din acea seara avea sa devina, pentru toti cei care am urmarit-o, absolut memorabila. Sub Ceausescu, A. Rugina a fugit din tara, trecând Dunarea înot la sârbi. A fost ranit la picior de un granicer român, dar a reusit în cele din urma sa ajunga în Statele Unite, unde a devenit membru coresp. al Academiei Statelor Unite, sef de comisii econ. si consilier în diferite guverne americane. Pentru cine vrea sa se edifice mai pe larg despre personalitatea acestui român de exceptie recomand lectura de pe Wikipedia si din alte surse on-line.

Domnul Rugina a afirmat la un moment dat, ca a fost invitat acasa la George Bush! La "CASA ALBA", bineînteles. Fiica domniei sale era prietena si colega de facultate cu gemenele presedintelui american, iar acesta a vrut sa îl cunoasca personal, asa ca l-a invitat la o cina în cel mai bine pazit obiectiv al planetei. Si când Marius Tuca l-a întrebat cum e de fapt presedintele american "în privat", au început dezvaluirile:
- George Bush este un texan simpatic, cinstit si foarte de treaba, dar nu face ce vrea el!
- Cum, adica, nu face ce vrea el? Pai nu este el cel mai puternic om de pe planeta? Nu conduce el guvernul celui mai puternic stat din lume?
- Pai, nu prea. Se vede treaba ca trebuie sa fac unele precizari, ca sa se stie si ca sa puteti întelege mai bine !
Dragii mei, lumea asta este condusa de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice si super-bine-informate, care traiesc "ca în sânul lui Adam. Oamenii astia detin puterea absoluta pe planeta. În afara de accesul imediat la toate resursele economice si la cele mai recente descoperiri tehnico-stiintifice, multe tinute în secret, au la dispozitie, în toate tarile lumii, institute de cercetari psiho-sociologice, cu ajutorul carora tin sub control toate popoarele planetei.
Acestea le indica personajele politice cele mai "potrivite" pentru a "câstiga alegerile", în mod "democratic" în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca numar de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economica, militara sau prin pozitia lor strategica. Practic toti conducatorii statelor importante ale planetei sunt "alesi" cu "binecuvântarea" acestui "GRUP", si toti cei alesi nu fac altceva decât sa puna în practica "directivele" trasate de acesta.

Întrebare telefonica de la un telespectator: "Domnule Anghel Rugina, face si România parte dintre tarile vizate de "GRUP"?" "Da.

Si ca dovada va aduc faptul ca, înainte cu doua luni de alegerile din 2000, persoana care a câstigat alegerile prezidentiale, a fost în vizita "privata" în Statele Unite, iar la doua saptamâni de la câstigarea alegerilor, primul ministru proaspat numit a facut acelasi lucru. Au fost amândoi sa-si ia "foaia de drum".

Replica telefonica: "Adica dumneavoastra vreti sa spuneti ca pe presedintele nostru ni l-au ales americanii?" Raspuns: "Nu o spun eu. Asa este. Numai ca nu americanii, ci "GRUPUL" care conduce. În America a avut loc doar acceptarea si instruirea personajelor." Replica: "Sa va fie rusine domnule, Rugina. Sa va fie rusine ca ati ajuns la vârsta pe care o aveti, cu capul plin de par alb, ca si mine si ca ne mintiti în halul asta. Nu stiu ce interes aveti sa o faceti, dar vreau sa va spun ca pe presedintele nostru l-am ales noi, cu totii, prin votul nostru, ca asa am vrut noi ! Sa va fie clar: asa am vrut noi ! Si apoi cum sa ni-l aleaga altii, când este o comisie de votare care verifica vot cu vot, de la toate partidele. Sunteti un mincinos ! D-le Marius Tuca, nu mai chemati, domnule, din astia. Buna seara !"

Anghel Rugina, (A.R.): "Draga domnule, te felicit ! Te felicit ca ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de par alb si ca ai trait pâna acum cu impresia ca ai putere ! Ca votul tau conteaza ! Poti sa mori fericit în cazul asta ! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta si convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi sa auda si minte sa înteleaga ! În ceea ce priveste votul, nu uitati vorbele lui Stalin, care zicea ca nu conteaza cine si ce voteaza, conteaza doar cine numara voturile !
Astazi, cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program destept, printr-o simpla atingere a unei anumite taste, voturile plus ale unui candidat se aduna discret la cel care trebuie sa iasa. Îmi spui ca nu stii ce interes am.
Am interesul ca POPORUL MEU SA AFLE. Sa afle si SA ÎNTELEAGA ! Sa înteleaga ca la nivel global "cartile sunt facute"! Oamenii astia sunt prea destepti si prea puternici !

Telespectator (TS), întreaba: "Dar cine sunt oamenii astia? Este vorba de Franc-masonerie?" A.R.: "Sunt si masoni în "grup", dar nu sunt majoritari!" TS: "Atunci, despre cine este vorba? E sultanul Bruneiului? Bill Gates? Sau cine altcineva?" A.R.: "Mai, baieti, pe oamenii astia nu-i cunoaste nimeni. Adica, nimeni dintre "muritorii de rând"! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Astia sunt mici copii, pe lânga cei din "GRUP"!
Trebuie sa întelegeti ca adevaratii bogati ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste. Se bucura de anonimat pentru ca astfel sa aiba libertate deplina de miscare. Doar un numar limitat de persoane, alese pe sprânceana, cunoaste identitatea unora dintre ei, alte persoane "alese", cunosc pe altele, si tot asa. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreuna. Nici macar presedintii marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpusi. V-am spus ca este vorba despre oameni deosebit de inteligenti si despre o organizare perfecta !

TS: "Atunci sunt evreii?" A.R.: "Sunt si evrei dar nu majoritari!" TS: "Arabii? Sunt si arabi? Ca astia au petrol.
A.R.: "Dragii mei, sunt reprezentanti de peste tot, într-o proportie echilibrata. În asta si consta succesul "GRUPULUI", deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest "GRUP" se mosteneste, pe principii monarhice, cei ce urmeaza sa intre fiind foarte bine testati si pregatiti în acest sens.

TS: "Bun, si cam de când se întâmpla chestiile astea?" A.R.: "Se zice ca acest "GRUP" a luat fiinta cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima miscare cu relevanta la nivel planetar ar fi fost initierea valului de revolutii din Europa anilor 1848. Apoi "GRUPUL" a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste." TS: "Cum adica, sa preia puterea în lume cu ajutorul comunismului? Pai comunismul nu zice ca totul este al tuturor? Nu înteleg. Puteti sa ne explicati?"
A.R.: "O.K. Sa rationam un pic. Deci, ideologia com. spune ca totul este al tuturor, este adevarat, dar si ca nimeni nu poate dezlipi nici un strop din bunurile în comun pentru folosul sau personal. Deci totul este al tuturor si în particular al nimanui. Si chiar daca nu sunt ale nimanui, dupa victoria planetara a comunismului, aceste bunuri trebuie totusi "administrate" de cineva. Si de ce acel cineva n-ar putea fi un "GRUP", de administrare la nivel mondial de, sa zicem, 250-300 de persoane ! Toata lumea ... muta. Inclusiv M. Tuca.

Si domnul profesor a continuat: Toate miscarile de rezonanta mondiala de dupa 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui "GRUP". Totul bine studiat. Totul cu un scop precis. Bineînteles, ca au aparut si evenimente neprevazute. La un moment dat, liderii comunisti, supusi unei propagande desantate cu scopul crearii cultului personalitatii, pe criterii de marketing politic, au început ei însisi sa creada în ceea ce propovaduiau si sa se creada niste ZEI în viata, asa ca au scapat de sub control. Greseala lor este ca L-au sfidat pe Dumnezeu si au facut greseli capitale, pe care oamenii nu le-au suportat...

Si, atunci, a fost nevoie de crearea unei ideologii care sa contrabalanseze comunismul si anume fascismul. Si asa a pornit cel de-al doilea razboi mondial. Si când si fascismul a început sa aiba derapaje i s-a opus o coalitie mondiala, si pentru ca nu fusese înfrânt comunismul "independent", a fost nevoie de un "razboi rece", care s-a încheiat asa cum stim cu totii, cu victoria "GRUPULUI", asupra copilului rebel - comunismul!

Acum suntem în faza în care "GRUPUL" se concentreaza asupra unei noi strategii de putere si anume "GLOBALIZAREA". Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondiala, BERD, Comunitatea Europeana, etc.

Trebuie sa recunoastem ca acest "GRUP" a avut un rol foarte important în mentinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominatiei acestuia, nivelul de trai al populatiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept, dar înca se mai lucreaza la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de "GRUP". De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres urias care nu ar fi fost posibil fara directionarea resurselor necesare în acest sens. "Drepturile omului" sunt impuse permanent pe ordinea de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înaltimea momentului.

În general se impune o noua ordine mondiala, care încearca sa înlature haosul, anarhia si pericolele potentiale la nivel planetar. V-am spus ca este vorba despre persoane deosebit de inteligente. E drept, uneori sunt mai rai câinii, ca stapânii, dar sunt sigur ca la momentul oportun, stapânii îsi vor pune câinii cu botul pe labe !"

Marius Tuca (M.T.): "Domnule Anghel Rugina, m-ati uimit ! De unde stiti toate astea? A.R.: "În cercurile academice americane se dezbat destul de des subiecte de genul asta !" M.T.: "Si nu va este frica sa dezvaluiti aceste lucruri?"
A.R.: "În primul rând, am o vârsta: "mi-am trait traiul, mi-am mâncat malaiul", si apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am facut-o este de a limpezi cumva apele si de a potoli spiritele înfierbântate din România, care înca mai cred ca tot ceea ce zboara se manânca !"

TS: "Si noi ce trebuie sa facem?"
A.R.: "Aici am vrut sa ajungem cu discutia noastra ! Pentru noi, important este sa ne facem viata frumoasa în jurul nostru. Sa lasam gândurile mari, la scara internationala, ca acolo jocurile sunt facute si echilibrele nu trebuiesc rupte ! Nu avem nici informatiile, nici competenta, nici resursele si nici mijloacele necesare sa actionam la un nivel atât de înalt. Putem în schimb sa ne comportam civilizat, sa ne educam bine copiii, sa ne conservam si sa ne protejam mediul în care traim, sa ne respectam si sa ne ajutam, pe scurt, sa ne traim viata linistiti"
***
Au trecut zece ani de la aceasta emisiune. E greu sa uiti asa ceva. În acest rastimp am încercat sa deschid ochii si sa înteleg ce se întâmpla în jurul meu. Bineînteles ca dialogurile de mai sus sunt reproduse din memorie, întrucât nu am gasit arhivata emisiunea, pe internet.

Subiectul este bineînteles foarte incitant si existenta unui "Grup" de persoane initiate care "stapânesc" lumea,a fost unul dintre primele lucruri care m-au frapat în romanele lui Pavel Corut. El i-a numit în aceste romane "BUBULI". Anghel Rugina l-a numit "GRUP". Pavel Corut i-a mentionat pe "BUBULI" sub rezerva împletirii fanteziei cu realitatea. Anghel Rugina a parut ceva mai concret. Ambii însa ne recomanda sa ne traim viata linistiti.

Concluzia finala: "Sa ne facem viata frumoasa si sa o traim în armonie" si sa luam in seama avertismentele Bibliei: nu vor scapa de judecata Divina, dar problema este si a noastra, a fiecaruia dintre noi, cum ne salvam din aceasta lume ticaloasa si pierduta prin pacat si indiferenta fata de Creatorul nostru !"

Un comentariu:

Flipi spunea...

sunt bune şi informaţii de genul acesta pentru că nu toată lumea rezonează la subiecte de spiritualitate sau ezoterism. o singură nuanţă vreau să atung în toată această postare. faptul că suntem prea mici să facem ceva. tocmai aici e cheia, îndemnul din final exact asta face, ne face să fim puternici fiind la aceiaşi vibraţie şi zrmărind acelaşi drum. nu împotrivă, nu disctrugând, nu negând. ci construind împreună o lume căreia îi dai putere cu sufletul/inima, cu gândul/mintea cu fapta/trăirea. dacă poţi pune ceva mai mult atunci cu atât mai bine cu singura paranteză că trebuie păstrată modestia, bunul simţ, echilibrul.

namaste!