iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 7 februarie 2012

PREZENTA INGERILOR IN PLAN FIZIC


Chiar e atat de important pentru tine sa ne materializam ca sa ne simti ? Iubirea si bucuria cu care accepti provocarile vietii, felul in care calea iti este deschisa, zambetul ce iti lumineaza chipul atunci cand vezi o floare sau fericirea ce te cuprinde fara motiv, mangaierea ce-o oferi pe neasteptate atunci cand sufletul scumpei flori de lumina ce sta alaturi de tine o cere, nu sunt o dovada ca suntem tot timpul langa tine?
Frumusetea sufletului tau, constiinta trezita si dorinta de a merge pe calea spirituala aduce lumii puritatea sufletului tau si astfel Prezenta noastra se manifesta prin tine. Noi lucram prin mainile tale, prin mintea ta, prin sentimentele tale, tu esti instrumentul prin care ne manifestam in lumea fizica.
Bucuria ce-ti umple sufletul de atatea ori este semnul ca noi vrem sa fim simtiti in acel moment si prin acest lucru atragem atentia ca vin inspre tine informatii care te ajuta sau ar putea ajuta pe cineva care are nevoie de ele dar inca nu este constient de prezenta noastra.
Inima este cea care simte ca suntem langa tine. Vrei sa ne vezi pentru a-ti convinge sufletul ca existam dar el deja stie de prezenta noastra.
Suntem lumini stralucitoare alcatuite numai din iubire de aceea bucuria ne insoteste si cel ce vrea sa ne simta va simti brusc ca este invadat de o fericire fara motiv. Ştim ca crezi in existenta noastra si mai stim ca sufletul tau ne-a vazut. Nu te teme si nici nu-ti face scenarii despre felul in care am putea arata. Doar asculta cu inima vibratiile noastre. Asculta cu sufletul soaptele de iubire neconditionata pe care ti le soptim neincetat. Constientizeaza mesajele ce ti le trimitem tot timpul prin frumusetea ce te inconjoara si prin miracolele ce ti se intampla, prin solutiile ce ti se releva cand nu stii ce sa faci, prin intamplarile ce se petrec in viata ta si-ti aduc atata bucurie.
Ai drumul luminii in fata iar tu esti la jumatate. Noi suntem cu tine! Fii binecuvantat!
Ingerii

www.angeltherapy.ro

Niciun comentariu: