iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 11 decembrie 2011

Arhanghelul Gabriel - Alinierea din 12:12


Dragii mei,

Alinierea din 12:12 pe 12 decembrie, 2011 va aduce toată forţa Dimensiunii Angelice în asistenţă. Din acest tărâm există claritate cu privire la capacitatea Sufletului vostru de a primi, precum şi disponibilitatea voastră pentru integrarea celor mai înalte frecvențe încă disponibile pentru transformare pe această planetă.

Doisprezece reprezintă o activare a Iubirii Divine înăuntrul vostru, prin voi şi în jurul vostru. Atunci când Iubirea Divină activează filamentele de lumină-codificate în interiorul fiintei voastre, există o comuniune de trezire. Ea mișcă corpului în sistemul 12-helix şi permite conectarea corzilor ADN-ului. Aceasta activează energia subtilă care uneşte noul sistem de 12 chakre. Lumina singură nu poate crea o conexiune, chiar dacă Inteligența Divină există înăuntrul Forţei de Lumină. Iubirea Divină este necesară pentru a trezi codificarea Uniunii Sufletului vostru cu finalizarea inerentă în cele Douăsprezece. Acest lucru poate fi numit Lumina Cristului.

Prin puterea portalurilor asociate ţinute deschise de Arhangheli, o nouă forţă a Conștiinței Cristice va fi facută disponibilă în timpul Alinierii 12:12. Puterea acestei energii trezire permite fiecărei persoane să beneficieze de o experienţă a Luminii Cristice în momentul de Codificare din 12:12. Odată experimentată nu veți mai cădea înapoi în vechile căi, deoarece Lumina Aurie Cristică șterge literalmente frecvențele din ființa voastră care nu vă mai servesc. Transformate de Lumină, celulele se trezesc la codificarea încorporată în sufletul vostru. Această activare a fost suspendată până cândconştiinţa pământulul va putea sprijini trezirea în masă. Conştientizarea şi pregătirea sunt semnăturile cheie pentru transformare disponibile prin Lumina Cristică. Acel timp este acum.

A primi Iertarea

În Alinierea 12:12,Iertarea Divină este prevăzută cu o vindecare a rănilor vechi. Treaba voastră este de a primi vindecarea prin acceptarea iertării pentru greşelile din trecut pe care credeţi că le-aţi făcut. Lăsați Lumina Iubirii Divine să pătrundă toate structurile vechi pe care le-ați construit în jurul ideii de ruşine şi nevrednicie. Iertați-vă pentru atacurile asupra voastră pentru că nu ați reuşit să faceți ce v-ați gandit că “ar fi trebuit” să faceți. Această nouă Lumină codată cu energia Cristică poarta cu ea o frecvenţă de vindecare şi iubire. Aceasta deține, de asemenea, o aliniere cu sinele voastre multi-dimensionale, pentru a crea mai multă unitate şi întregime în interiorul fiinţei voastre.

V-ați angajat războinici spirituali care au pus piciorul pe această cale în momentul în care v-ați născut. Ați fost martor la dedicarea lumii din jurul vostru la tot ce ați considerat fals. Ați luat steagul sufletului vostru de Adevăr, Iluminare și Expansiune și ați început să vă deplasați în direcţii care s-au întâlnit cu frică şi controverse. Acest lucru a cauzat poate chiar disensiuni, în dinamica familiei voastre, care continuă până în zilele noastre. Prin aceasta, toți ați fost dedicați credinţei voastre în Lumina Divină şi în procesul de evoluţie - un mod care a onorat sfinţenia tuturor formelor de viaţă pe Pământ.

O recunoaştere a faptului că există alte dimensiuni, care se contopesc şi coincid cu înţelepciunea antică şi Adevărul iluminat au pătruns conștiința voastră. Ați fost deschiși pentru a primi învăţăturile care rezonau adânc în ființa voastră, indiferent de modul în care aceasta părea altora. Prin valul de creștere în conştiinţă a fost nevoie de mare curaj să menţineți puternice convingerile voastre. Pe data de 12 decembrie 2011, Alinierea din 12:12 este o ancorare a tot ceea ce a fost păstrat sa fie adevarat în sufletul vostru.

Unitatea divină

Prin portalul din 12:12 va exista un sentiment de a fi renăscut în unitate, cu toate aspectele voastre. Salutați-vă cu un nou nivel de respect şi onorați-vă angajamentul vostru faţă de această viaţă. Dorinţa voastră de a continua pe Calea de Lumină, prin timp va adus la o completare a unui aspect al călătoriei sufletului vostru. Sarcina voastră este acum de a lua această nouă plenitudine profund în ființa voastră. Lăsați Lumina Cristică să pătrundă în fiecare celulă şi să creeze o nouă forţă de vindecare, care pătrunde conștiinta voastră. Când integrați această aliniere în voi, Iubirea Divină în câmpurile voastre energetice va fi atât de extinsă ca lumea va începe să se schimbe în jurul vostru.

Începeți să folosiți această nouă conexiune la Forţa de Lumină de vindecare şi de a o aduce la toate povestile voastre, toate relaţiile şi toate locurile din viața voastră care nu apar încă așa cum vi le-ați imaginat. Folosiţi această lumină pentru a vă întări cu adevărata iertare şi compasiune. Indiferent de ceea ce se întâmplă, concentrați-vă pe centrul vostru de Adevărata Lumină şi Iubire Divină, pentru a aduce această compasiune vouă înșivă. Creați obiceiul de a face acest lucru înainte de a putea avea loc orice altă reacţie şi veţi descoperi că acesta este cu adevărat un moment nou.

Noi structuri în sistemul energetic uman

Cu alinierea din 12:12, noi structuri sunt construite în sistemul energetic uman. Alinierea de conectare a celor 12-corzi în structura ADN-ului deschide calea pentru crearea unui sistem de 12 chakre. Această schimbare de paradigmă în dezvoltarea fiinţei umane codificate, creează şi mai multă dezvoltare a unei structuri pe deplin aliniate care operează la cea mai înaltă frecvenţă de energie disponibilă în prezent. Acest nou sistem de energie aliniat permite omului nu numai să navigheze la acest moment nou pe pământ, dar, de asemenea, să deschidă calea pentru ca alţii să răspundă. Codificările stabilite în sistemul energetic uman, care se activează în momente diferite au creat valuri de schimbare în cadrul structurilor stabilite în paradigma lumii vechi. Fiecare persoană va simţi acum impulsul sufletului de a să se muta în acţiuni deliberate, retragere sau de a alege să părăsească planeta în întregime pentru a aştepta un timp mai dezvoltat pe Pământ.

Evoluţia viitoare privind nivelurile planetare creează noi deschideri pentru sufletele care vor intra. Cei ale căror lumină codată a ADN-ului au permis frecvenţelor lor de energie să se schimbe, lucrează acum simultan într-un pământ multidimensional magnetizând alte suflete. O antrenare a frecvenţelor de energie rezultă pe măsură ce propria codificare interioară de ardere în rezonanţă atrage mai mulți care sunt gata pentru trezire. Este cu adevărat un moment interesant pentru a fi în viaţă şi v-ați născut pentru a fi creatorul noilor structuri de pe Pământ. În această nouă energie, vă puteţi simţi ca şi cum aţi ajuns în sfârşit acasă.

Creaţi o viziune împuternicită pentru a vă servi pe măsură ce vă ridicați frecvențele de energie în cadrul noilor structuril de lumină din codurile 12:12. Asta va activa centrele voastre de energie într-un mod nou. Creaţi o legătură profundă vitală pentru un Pământ care aşteaptă acest moment de onorare. Aveți parteneri nevăzuți a căror activitate include evolutia voastră, pentru a ajuta la crearea unei lumi pe deplin funcţionale, care operează pe o frecvență mai înaltă a Luminii și Iubirii Divine.

Ați fost născuți pentru asta. Acum este timpul vostru. Vizualizați helixul celor 12 corzi ale ADN-ului codificate cu Lumină înăuntrul vostru mergând adânc în pământ şi deasupra capului. Acest lucru va permite conectarea sistemului de 12-chakre de mai sus, în şi sub corpul vostru. Alăturaţi-vă cu alţii în temporizările din 12:12 pentru a asista activarea noii matrici a codurilor de energie. Acestea vor fi structurile care vor ajuta la crearea unui nou Pământ - unul în cazul în care spiritul este onorat în toate lucrurile, şi frumuseţea şi armonia sunt sfinţite.

Dacă citiţi acest lucru, sunteți aliniați la Energia Cristică, care permite o viaţă nouă, la momentul de codificare pe această zi de 12:12 12 noiembrie 2011. Este cu adevărat începutul schimbării de paradigmă, care va continua pe tot parcursul lui 2012. Toate se vor schimba. Angajeați-vă la evoluţia grațioasă şi începeți să construiți noi structuri înăuntrul ființei voastre, astfel încât cei din lume să poată urma planul. Ați fost întotdeauna cei care au netezit calea, şi aceasta încă mai continuă. Alinierea de energie din 12:12 este ceea ce a fost numit "a doua venire." Înţeleasă greşit de secole, această conexiune la Conștiința Cristică este în voi, şi nu este sosirea unei singure fiinţe iluminate în lume. Trezirea energiei spirituale evolutive depline este disponibilă în toate fiinţele, daca acestea aleg, şi sunt dispuse să aducă pe planetă schimbarea evolutivă în conștiință, pe care Pământul o asteaptă. Este timpul vostru de a alege.

Aici este o rugăciune pentru a asista la activare:

Prezenţă Divină,

În timpul acestei Alinieri din 12:12, te rog să aduci Lumina Aurie şi Iubirea Divină, a Conștiinței Cristice prin ființa mea si ancoreaz-o pe Pământ. Dacă este spre binele meu cel mai înalt, fie să trezească conexiunea celor 12 corzi ale ADN-ului în mine şi să creeze helix-ul plin de Lumină care activează sistemul meu de 12 chakre. Eu cer pentru alinierea Sufletul meu toată Iubirea Divină si Lumina pe care le pot primi pentru binele evoluției mele și evoluției de pe Pământ la acest timp. Eu invit asistenţa ingerului meu pazitor şi toate fiinţele de lumină care lucrează pentru trezirea mea să fie cu mine în acest proces.

Fie ca toate fiinţele să se trezească la potenţialul lor Divin şi să aducă prezenţa Iubirii Divine şi tot mai multă Grație pe această planetă. Fie ca Pământul să fie onorat într-un mod nou, care permite planetei noastre frumoase să prospere. Fie ca fiecare inimă să simtă darurile acestei Prezenţe iubitoare înăutrul ei, astfel încât Pacea să poată prevala pe Pământ. Mulţumesc Dumnezeule pentru aceasta şi toate binecuvântările noastre. Şi aşa este.

Arhanghelul Gabriel

December 4, 2011

www.TheGabrielMessages.com

Un comentariu:

MEG55 spunea...

Interesant!Noi suntem aici si putem sa ne imbunatatim existenta.Pacea si iertarea sa fie cu noi toti!Sarbatori cu bine!