iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 30 decembrie 2011

MINUNILE VIBRATIILOR GAND


Viata inteligenta pe aceasta planeta se afla sub constrangerea unei inhibitii pentru frecventele inalte. In mod electric s-a produs un curent care limiteaza mintea umana sa primeasca date de la inteligenta superioara, ca o fiinta completa.

Umanitatea este o entitate care simte, stie si alege ganduri emise de inteligentele inalte, pe inalta frecventa, inteligente care ii permit evolutia. Mintea universala este un ocean de canale de energie de inalta frecventa codate in diferite sisteme care permit evolutia de pe dimensiunea a treia si a patra catre dimensiunile superioare operate de sisteme evoluate. Inteligenta superioara permite accesul la nivelele superioare de constiinta. Aceasta evolutie catre nivelele superioare se produce ca urmare a ajungerii la un acord intre toate componentele Universului.

Este deja demonstrata existenta celei de-a patra dimensiuni care este realitatea emotionala si care este atasata ego-urilor indivizilor. Acestea s-au dezvoltat si i-au detasat de substanta pura a realitatii. Iubirea inseamna sa simtim aceasta energie care se afla in cel mai profund substrat al realitatii si pe care ne-o da alinierea cu Universul. Frica este opusul acestei alinieri si ne indeparteaza de aceasta energie care se misca odata cu Universul si de poarta de acces ceea ce inseamna trancenderea de la ceea ce ni s-a spus ca este trecut, timp si experienta si ca ne-a fost dat , catre a atrage ceea ce poate sa fie.

Gandurile sunt unde care au o anumita vibratie.

Intotdeauna cei cu ganduri pure produc o impresie foarte puternica in mintile celor care il asculta.

Gandul pur este mai ascutit decat taisul lamei.

De aceea este bine sa emiteti doar ganduri pure.

Gandurile pot vindeca bolile. Pot transforma mentalitati. Pot face absolut orice.

Marile minuni ai fost create prin puterea incredibila a gandului. Practic toti experimentam intr-o masura mai mica sau mai mare puterea gandului.

Orice actiune are un trecut ce conduce la ea si un viitor ce deriva din ea. Actiunea presupune o dorinta care a generat-o si un gand care a modelat-o.

Fiecare gand este o veriga intr-un lant nesfarsit de cauze si efecte, fiecare efect devenind la randul sau o cauza fiind efectul unor cauze anterioare.

Fiecare veriga in acest lant nesfarsit este structurata din trei componente :dorinta, gand si actiune.

Dorinta stimuleaza gandul, gandul se manifesta printr-o actiune.

De exemplu cel ce priveste cu invidie egoista posesiunea altora, chiar daca nu se transforma intr-un hot activ in prezent, are toate sansele sa devina unul intr-o viata viitoare, in timp ce ura si razbunarea mentalizate prea mult sunt semintele ce vor produce un viitor ucigas.

Iubirea altruista va transforma fiinta mai intai intr-un filantrop, apoi intr-un sfant si fiecare gand de compasiune va modela caracterul tandru si milostiv al unui adevarat prieten al Universului.

Fatalismul, credinta ca tot ce se intampla nu poate fi schimbat, caci aceasta nu produce decat lene si inertie.

Este bine sa intelegeti marile puteri ale gandului si sa ajungeti la o gandire corecta care va va fauri un destin mare.

Cel care cultiva o actiune, culege un obicei, cel care cultiva un obicei, culege un caracter, iar cel care cultiva un caracter, culege un destin.

Omul este stapanul propriului sau destin.

El isi poate controla destinul prin puterea gandului, caci toate facultatile, energiile si puterile zac latent in el.

Ele trebuie doar manifestate la maximum si el va deveni liber si mare.

GANDURILE SI EXPRESIA FIZICA

Mintea este expresia subtila a corpului fizic. Corpul fizic este manifestarea exterioara a gandurilor.

Cel care isi modeleaza mintea, isi modeleaza si corpul.

Mintea isi reflecta scopurile launtrice pe fata, incat un om inteligent o poate citi cu multa usurinta.

Corpul raspunde si el starilor: teama creaza o reactie de aparare, anxietatea, mania, durerea, veselia, genereaza reactii interne ale organismului.

Ochii reprezinta ferestrele sufletului: in ei se poate citi starea launtrica a mintii.

Ochii sunt un instrument telegrafic care transmite mesaje.

In ei poti citi gandurile de tradare, depresie, tristete, ura, voiosie, pace, armonie, sanatate, putere, vigoare si frumusete.

In viata exista situatii in care trebuie sa luam o anumita decizie mai dificila. Trebuie sa luam o noua directie.

Uneori suntem intr-un serviciu care nu ne place, alaturi de o persoana sau de colegi cu care nu rezonam sau in alte situatii care ne secatuiesc de energie si de incredere in sine.

Cand concentram lumina asupra situatiilor mai dificile, ghidajul in legatura cu ce sa faceti, va veni mult mai usor.

Veti descoperi o noua perspectiva proaspata care pana acum a fost de negasit.

Experientele mai putin placute sunt efectele actiunilor noastre trecute, inclusiv cele mentale.

Folosind intelepciunea si iubirea veti fi in stare mai usor sa percepeti, sa intelegeti si sa treceti peste aceste experiente.

Scopul acestor actiuni in viata voastra este sa va invete una sau mai multe lectii.

In esenta aceste lectii sunt exact cele care determina progresul caii spirituale a fiecaruia dintre noi.

Ele nu sunt simple intamplari nefericite, cum mai spun unii.

UNIVERSUL-UN COMPUTER CU MEMORIE INFINITA

Universul poate fi asemănat cu un computer, în care noi oamenii programăm într-un limbaj de programare specific Universului. Putem programa coduri de programe simple, complexe, funcționale pe mai multe nivele, constient sau inconstient.

Cu alte cuvinte, software-ul Universului, cel care execută comenzile date de noi (ceva de genul intentia ta este comanda mea), prin “limbajul de programare” specific, pune Universul să aducă în realitatea fizică ceea ce noi am cerut.

În alt context, Universul, mai mult asemănător cu un computer, poate fi gândit ca o interfață care produce rezultate în acord cu instrucțiunile care i-au fost date de voi, de programatori (creatori).

Dacă faceti o eroare de programare, rezultatul întors de către limbajul de programare va fi un raport al erorilor.

Dar, când veti reusi să întelegeti regulile de sintaxă al limbajul, procedurile si functiile, veti putea crea rezultatele pe care le doriti să apară.

În alt context, Universul, mai mult asemănător cu un computer, poate fi gândit ca o interfață care produce rezultate în acord cu instrucțiunile care i-au fost date de voi, de programatori (creatori).

Dacă faceti o eroare de programare, rezultatul întors de către limbajul de programare va fi un raport al erorilor.

Dar, când veti reusi să întelegeti regulile de sintaxă al limbajul, procedurile si functiile, veti putea crea rezultatele pe care le doriti să apară.

Câteva reguli de sintaxă al limbajului de programare:

Fiecare instructiune trebuie să înceapă cu intentia voastră.

Cu alte cuvinte, cea mai bună modalitate de programare a computerului Universal este să începeti cerinta voastră prin cuvintele:

“Intentia mea este să…” .

Trebuie să specificati detaliile precise în legătura cu ceea ce doriti, si anume: ce, când, unde, în ce mod, si de ce anume în fiecare context si dupa voia Bunului Dumnezeu.

Computerul Universal este un computer care nu produce niciodată erori.

Totusi, în vietile oamenilor din cauza greșelilor multiple si îndelungate de sintaxă nu a apărut tocmai ce se așteptau să apară.

Dacă întelegeti cu adevărat sintaxa (limbajul) Universului, nu veti mai putea crea niciodată situatii pe care nu le vreti.

În fond, veti descoperi exact opusul, adică faptul că sunteti cu adevărat un creator (programator) al propriei voastre vieti, si singurul motiv pentru care au apărut situatii de disconfort în propria viată a fost necunoasterea sintaxei.


sursa:http://miracole.weebly.com/index.html

Niciun comentariu: