iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 5 decembrie 2011

CE-AM FOST IN VIATA ANTERIOARA??


Este atat de important pentru tine sa stii ce ai fost in viata anterioara? Ai fost si esti o Scanteie de Divinitate care isi cauta propria desavarsire. Dincolo de aparentele ego-ului se afla aceiasi Lumina stralucitoare care experimenteaza viata in diferite forme pentru a imbogati Lumea cu puterea ei de transformare! Ai fost si Poet si Rege, ai fost un umil servitor al celor puternici, ai fost haiduc si schivnic si ai imbracat multe alte infatisari dar dincolo de toate acestea tu esti un Spirit cautator de Adevar si de Intelepciune care nu a incetat niciodata sa caute sa se depaseasca pe sine! Ai un drum de Lumina inainte care te ajuta sa te inalti continuu. Urmeaza-ti chemarea Sufletului , ea te va conduce acolo unde visezi sa ajungi! Ai mai mult de lucrat cu rabdarea! Nu uita ca Spiritul tau nu este un Spirit oarecare ! El poarta in sine puterea realizarii dar lucrurile se intampla doar la momentul pe care Cerul deja l-a inscris in istoria Universului. Indiferent de felul in care traiesti fiecare clipa tu porti in tine toate bogatiile de care dispune viata. Constiinta bogatiei interioare atrage dupa sine bogatia pe toate planurile.Increderea in Noi, Ingerii, deschide toate portile Cerului prin care se vor revarsa peste destinul tau binecuvantarile asteptate! Fii binecuvantat!

INGERII
sursa:www.angeltherapy.ro

Niciun comentariu: