iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 25 decembrie 2011

Menirea voastra este sa aduceti cat mai multa iubire si Lumina in jurul vostru


Menirea voastra este sa aduceti cat mai multa iubire si Lumina in jurul vostru. Acesta este cel mai important lucru pe care fiecare trebuie sa il invete si sa-l faca. NOI iubim frumosul si linistea sufleteasca. Cu cat veti reusi sa aduceti mai multa pace si bucurie in Sufletele celor din jur, cu atat Cerul va straluci mai tare. Sufletul vostru este frumos si luminos. Lasa-ti-l mai mult sa straluceasca! Nici-o grija nu trebuie sa vi-l umbreasca. Aveti mai multa incredere in Forta voastra de a face pe cei din jurul tau sa se deschida. NOI suntem Prietenii vostri. Bucurati-va de Viata si faceti ca voi insiva sa deveniti Bucuria! Fiti intotdeauna stralucitori si faceti ca ceilalti sa va urmeze si sa straluceasca si ei. Va iubim! Sprijinul nostru va fi intotdeauna cu voi atunci cand veti dori si veti decide sa ne ceriti ajutorul. Va iubim!

Ingerii

sursa:www.angeltherapy.ro

Niciun comentariu: