iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

joi, 22 decembrie 2011

predictii pentru 2012


Mesaj de la Consiliul celor 12.
(9 dec.2011; channeler: Selacia)


De mii de ani societatea umană s-a îndrepătat implacabil spre perioada critică prin care trece acum. De-a lungul generațiilor anterioare omul și-a uitat treptat originea divină și s-a mutat în frică. Pământul a devenit o planetă aproape fără iubire, unde lumea s-a divizat , s-a izolat, în grupuri antagoniste, pregătindu-și terenul pentru conflicte și stări de criză, dintre care cea actuală este cea mai profundă.

Anul 2012 va fi un punct semnificativ de cotitură generată de numărul mare de ființe umane care se trezesc și decid să se îndrepte către lumină. Este perioada unei creșteri fără precedent a vibrației și luminii ceea ce va conduce la saltul către o dimensiune superioară. Deși sunt destul de mulți cei care întrevăd un colaps al societății umane, creșterea luminii pe planetă va pune bazele unui nou început în care va fi edificat un nou model existențial. Cei care sunteți în viața terestră acum, veți experimenta, în majoritatea voastră, acest model de viață, diferită de cele prin care ați navigat până acum. Încă de pe acum, mulți dintre voi vor cunoaște fleșuri ale noului model de viață, bazată pe un sentimet de iubire mult mai pronunțat, în care ființa va fi centrată pe chakra inimii.

Cum vă faceți intrarea pe ușa noului model de viitor?

Cheia cu care veți intra în acest viitor va fi o nouă conștiință. Va fi o conștiință colectivă ai cărei parametri vor fi atinși printr-un efort comun al colectivităților. Nu puteţi face aceasta de unul singur. Strategia de creștere a conștiinței colective impune acumulări care să atingă o masă critică, suficientă pentru a se produce procesul de basculare.

Energiile şi evenimentele anunțate pentru viitorul imediat.

Iată câteva dintre evenimentele care se vor produce cu o foarte bună probabilitate în 2012. La nivel mondial, se vor manifesta o serie de lupte pentru putere, unele dintre ele implicând forța fizică și manipularea. Revoltele vor fi generate de nerespectarea drepturilor fundamentale ale omului. La nivel cosmic, un catalizator puternic al producerii unor asemenea evenimente vor fi excepționalele alinieri planetare, rarisim întâlnite în poziționările corpurilor cerești. Multe suflete umane se vor trezi în anul care vine cu o rată mult mai mare decât până acum. Toată lumea trezită va căuta să înțeleagă corect adevărurile la care nu a avut acces până acum, din cauza opacizării orizontului de gândire pe care l-a putut oferi dimensiunea a 3-a, în care a existat Pământul. Există o foarte bună probabilitate ca soli ai altor lumi să vă contacteze la nivelul de percepție de care dispuneți.

Latura spirituală va începe să devină o preocupare prioritară a ființelor umane, în detrimentul celei materiale. Se vor organiza tot mai multe cursuri și seminarii pe teme spirituale în care cei mai avansați vor ajuta lumea să descopere noile realități și multilateralitatea ființei umane. O parte tot mai însemnată din mass-media va începe să fie preocupată de problemele de spiritualitate pe care, până acum, le lua în derâdere. Vor începe să fie predate, prin mijloacele de masă, tehnici și metode de elevare spirituală. Se va pune un accent tot mai mare pe dezvoltarea laturii spirituale a existenței, atingerea anumitor niveluri asigurând și prosperitatea materială.

La un nivel energetic personal, veţi observa o creștere și accelerare a obținerii unor abilități pe care altădată nu le sesizați. Ele vor fi coroborate cu nivelul de îngemănare tot mai pronunțată a coabitării planetei cu ființa umană. Veți începe să faceți corelări pertinente între biocâmpul vostru uman cu biocâmpurile altor ființe (inclusuiv plante) dar și cu magnetismul planetar. Vă veți explica mai corect legătura între căderile și ascensiunile perioadice ale energeticii ființei voastre cu starea vremii, poziția astrelor, rotația planetei, anotimpulrile, eclipsele etc.

De fiecare dată când apar schimbări în frecvența energiilor planetare, universale sau cosmice, corpul tau are nevoie să se adapteze. O sensibilitate mai mare denotă o creștere a frecvenței vibraționale, adică o urcare pe calea spirituală. Nu trebuie să vă faceți griji și nici să luptați cu aceste schimbări căci ele sunt inerente în procesul de ascensionare. Rețineți că nu orice disconfort, orice amețeală, orice insomnie sau somnolență ar trebui tratată. Aveți încredere în corpul vostru, în ființa voastră totală care cuprinde necondiționat scânteia divină.

Modificări profunde au loc pe întreaga planetă, mai cu seamă în această perioadă. Modificările sunt atât de numeroase și atât de diverse încât nimeni nu le-ar putea ține evidența. Sistemele de credință se modifică sau, pur și simplu se pulverizează, sub ochii voștri.

Natura relațiilor dintre voi și dintre voi și tot ceea ce vă înconjoară va servi, în anul 2012, amplului Program Divin de transformare. Fiecare dintre relațiile voastre va fi un barometru al intregului tău, dezvăluind punctele voastre forte şi punctele slabe. Încercați ca în relaționările voastre sau ale altora să îndepliniți și rolul de observator neutru, ipostază care vă va ajuta să înțelegeți mai corect realitățile și nivelul la care ați ajuns.

Nimeni nu este un produs finit, nimeni nu poate spune că nu ar mai avea nimic de făcut pe calea spiritualizării ființei sale. Aveți ce învăța unul de la altul, indiferent cât vi s-ar părea că cel cu care veniți în contact nu ar avea ce să vă ofere. Aceste interacțiuni sunt cu atât mai utile cu cât veți utiliza mai mult ingredientul cel mai miraculos: IUBIREA. Iubirea trebuie să fie necondiţionată.

Oferiți dragoste, indiferent dacă nu vi se răspunde la fel. Dumnezeu vă amintește mereu că nu este important cum este recepționat (primit) un mesaj ci doar cum este trimis.

Strălucirea luminii voastre în 2012.

Dacă a existat vreodată, pentru iluminarea voastră, o perioadă în care să conteze mai mult vocea interioară a fiecăruia, atunci, aceea este cea prezentă. Anul 2012 va rămâne pentru mult timp în viitor reperul celor mai importante schimbări în spiritualitatea umană. Trebuie să înțeleagă fiecare dintre voi că prezența voastră, în corp fizic, acum pe planeta Pământ a fost o alegere cu un rol cheie în dezvoltarea voastră ulterioară, de-a lungul multor vieți viitoare. Asta înseamnă că aveți obligația sacră de a nu rata momentul schimbării, cu care nu se știe când vă veți mai întâlni. Transformările care au loc în voi și în jurul vostru pot fi accelerate, astfel încât să evoluați cât mai mult, folosindu-vă de oportunitățile pe care le aveți. Ființa voastră totală este inclusă în programul transformărilor, dar cât de profund va fi implicată ea în acest proces, depinde de voi.

Selacia

Noi vă încurajem să fiți activi, să utilizați toate căile care vi s-au oferit, și pe care le cunoașteți, căci ființele din lumină vi le-au comunicat în numeroase mesaje.
Vă înconjurăm cu dragostea și binecuvântările noastre. Suntem Consiliului celor 12.

sursa:http://www.selacia.com/

Niciun comentariu: