iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 13 iunie 2011

MESAJ


Aristenna- În primul rând spiritualitatea

Dragilor, trebuie să faceti o schimbare de prioritate importantă; IUBIREA şi spiritualitatea trebuie să fie primele şi orice altceva va urma mai apoi. Aceasta este ceea ce vă detasează de orice altceva într-adevăr, o alegere de a face iubirea şi serviciul pentru Creatie cel mai important lucru din viata voastră .Serviciul pentru Creaţie este serviciul pentru Iubire şi răspândirea IUBIRII Tatălui în toată Creatia. Acolo unde există iubire şi lumină nu poate fi întuneric şi acest lucru trebuie să se realizeze prin inimile tuturor. Dar acest lucru trebuie să fie ales, deoarece Prima Directivă este libertatea de a alege şi nu poate fi încălcată, spre deosebire de partea întunecată care utilizează fiecare truc pentru a obtine controlul.

Partea întunecată fură forta vietii voastre pentru a utiliza si alimenta sistemul lor de control şi a maşinilor de război, care la rândul lor, vă înrobesc chiar mai mult. Deschiderea către IUBIRE vă dă mai multă forţa de viaţă pe masură ce deveniti un vas şi un canal pentru IUBIREA Tatălui aici, pe Pământ şi în întreaga Creatie. Partea întunecată nu cere ,ia , diminuează şi vă controlează. Serviciul pentru IUBIRE si pentru Creatie vă oferă mai multă IUBIRE şi VIATA şi adaugă continuu tot mai multă IUBIRE şi forţă de viaţă vouă şi Creaţiei, iar voi şi Creaţia evoluati şi cresteti împreună. A nu face o alegere de a servi Creatia va fi în mod automat o decizie de a rămâne sub controlul Partii întunecate. Prima Directiva a Legii Universale cere ca o alegere sa fie făcută prin renuntarea la vointa-propie pentru serviciul Vointei Inalte. Şi numai prin intermediul inimii voastre şi prin comunicarea constanta cu Ghidarea voastra Inalta poate fi realizat serviciul pentru Creaţie.

Ghidarea din fiecare moment este singura cale prin care veti fi capabili să ştiti care este serviciul vostru pentru Creatie. Pur şi simplu întrebaţi şi urmati ceea ce Vă sugerăm si vă vom ghida în activitatea voastră de zi cu zi, ceea ce va include de asemeni bunăstarea voastră precum si serviciul in Creatie.

Cu Mare Iubire şi Constantă Ghidare,

Aristenna, director al Ierarhiei Spirituale a Consiliului de Lumină

sursa: www.4truthseekers.org

Niciun comentariu: