iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 26 iunie 2011

MESAJUL LORDULUI METATRON - PARTEA A II A


Simptomele fizice similare cu sindroamele virale sunt foarte frecvente. În timpul acestui nivel, este posibil să fi observat că prindeți câte o răceală o dată pe lună.

Alte simptome sunt durerile de cap (în spatele ochilor), așa cum căile de lumină ale nervului optic sunt aprinse şi glanda pineală devine activă. Este posibil să aveți și dureri de urechi, schimbări ale presiunii aerului, senzaţii de mâncărime în interiorul urechilor, deoarece structurile auzului sunt refăcute pentru a decoda transmisiile de lumină, precum și transpiraţie excesivă sau diaree în timp ce lăsați în urmă densitatea din celulele corpului vostru.

O perspectivă asupra acestor schimbări este că mai adăugați o a treia componentă fizică ADN-ului vostru. Pentru unii, organismul poate rezista în fața căderii densității din cauza descinderilor spiritului. Un simptom al acestei rezistenţe este creșterea în greutate.

Corpurile umane au tendinţa de a deveni mai mari încercând să facă faţă descinderilor, pentru a conţine și a aduce în ele o cât mai mare masă spirituală. Singura modalitate eficace de a opri creşterea în greutate, este exercițiul fizic. Adică exerciţii foarte grele cum ar fi ridicarea de greutăți, mersul pe bicicletă, alergatul sau înotul. Exerciţiul trebuie să fie suficient pentru a începe creșterea masei musculare. Crearea masei musculare vă va proteja sistemul nervos, deoarece energiile ce vin cu fiecare descindere sunt mult mai puternice decât cele cu care e obișnuit sistemul vostru nervos.

Țesutul adipos nu poate proteja sistemul nervos, așa cum o face masa musculară prin acceptarea surplusului care se revarsă din sistemul nervos. Țesutul adipos s-ar 'prăji' din pricina revărsării acestor energii, iar rezultatul este deteriorarea receptorilor insulinei din celule.

Acest lucru dă peste cap echilibrul metabolismului, iar rezultatul este creșterea în greutate. Masa musculară creată prin exerciţiu va lua din supraîncărcarea sistemului nervos, şi va convinge conştiinţa corpului, că este 'destul de mare', pentru a ţine spiritul. Veţi începe să observaţi culori intermitente pe ecranul interior, ecuaţii geometrice ce se deplaseazează prin mintea voastră, sau să auziți un zumzet. Acesta este începutul instalației de ‘traducere’ care vă va permite să transformați codul de lumină în înţelegere cognitivă şi empirică.

Grilele din jurul planetei transmit în mod constant mesaje formelor de viață întrupate pe această planetă. Aceste mesaje vin într-o formă numită 'pachete de lumină' şi sunt codificate. Eu îi spun 'codul de lumină'. Aceste informaţii trebuie să fie 'decodificate' sau convertite în gând conștient, astfel încât să-l puteţi înţelege şi să-l folosiți în viaţa voastră. Aceste mesaje sunt concepute pentru a vă oferi instruire şi a vă explica ce se întâmplă la nivel energetic în dimensiunile frecvenţelor mai înalte.

Dacă sunteţi mai senzitivi și auziți un zumzet, un sunet ascuţit sau un bâzâit, vă rugăm să le faceți cunoscut acest lucru ghizilor voștri. Ei încearcă să vă ajute pentru a obţine codul de transmisie a luminii, și nu îl vor putea verifica dacă îl auziți, decât dacă răspundeți.

Ghizii voștri vor încerca să vă asiste prin rotirea volumului şi frecvenţei codului sonor de lumină până când vor primi un răspuns de la voi. Codul de lumină însoțit de un zumzet, poate deveni foarte enervant şi chiar inconfortabil fizic. Dacă vă confruntaţi cu acest simptom, 'cereți' ghizilor voștri să reducă volumul şi să calibreze frecvenţa astfel încât să nu mai fie iritant sau debilitant pentru voi.

Modificările din cel de-al 8-lea nivel pot dura și până la doi ani pentru un om. Pentru Planetă au durat 3 ani.

În al 9-lea nivel vorbim deja de integrarea schimbărilor spirituale din al 7-lea nivel şi de schimbările fizice din cel de-al 8-lea nivel în viaţa voastră fizică. În al 9-lea nivel, relațiile vor fi preocuparea voastră, deoarece prin relaţii vă veți testa pe voi înșivă şi schimbările care s-au produs în voi. Veţi găsi că orice relație bazată pe control sau manipulare devine de nesuportat, şi multe relaţii se vor sfârşi în timpul acestei faze. Veți realiza de asemenea, că munca voastră în lume se schimbă pe măsură ce integrați noua voastră identitate.

Golul din cel de-al 9-lea nivel al Corpului de Lumină poate fi foarte dureros, deoarece după o atât de multă concentrare pe relații, acest gol vă impune să fiți în cele din urmă singuri cu voi înșivă.

La urma urmei, relația pe care o aveți cu voi înșivă este cea mai importantă relaţie, nu-i aşa ? Nivelul al 9-lea se încheie (şi uneori începe) cu descinderi destul de masive, oferindu-vă încă o relaţie spre a o integra, ca parte a procesului vostru.
La începutul nivelului al 10-lea se simte o nouă viată şi vă puteţi simţi blajin, ca un nou-născut. Nivelul al 10-lea este începutul trezirii spirituale care vă conduce la propria măiestrie a abilităților ce marchează adepţii şi maeștrii spirituali. Aceste abilități, sau daruri ale Spiritului, vor deveni mai puternice pe măsură ce deveniți cât mai puri energetic. În nivelul al 10-lea vă veți concentra pe manifestarea acestor daruri spirituale, şi apoi pe integrarea pe deplin a acestor daruri astfel încât să fie utilizabile în viața fizică, de zi cu zi.

Primul și cel mai mare dar spiritual se va manifesta în nivelul al 10-lea, în timp ce celelalte daruri spirituale se vor activa gradual, mai târziu.

Vi se va cere să trăiți prin darurile spirituale. Dacă sunteţi clarvăzător, de exemplu, trebuie să luați decizii cu ceea ce percepeți prin clarviziune - nu cu ceea ce percepeți fizic. Clarviziunea voastră va înlocui literalmente vederea fizică în nivelul al 10-lea.

Este posibil să observaţi într-o zi că veți vedea foarte clar trei borduri şi trei trotuare.
A decide unde să vă plasați piciorul poate fi foarte confuz. Voi veți vedea bordura fizică şi trotuarul, bordura eterică şi trotuarul, şi bordura şi trotuarul din cea de-a patra dimensiune. Dacă vă bazați complet pe clarviziunea voastră și nu pe simțul fizic de vedere, veți ști unde să pășiți. Dacă utilizaţi simțul fizic de vedere s-ar putea să călătoriți de câteva ori în locurile publice.

În cele din urmă veţi învăţa cum să procesați acest tip de viziune. Procesul de a deveni clar este unul de eliberare a energiei stocate din corpul emoţional şi corpul mental, şi relocării acelei energii în corpul spiritual unde va deveni mai uşor de utilizat, și prin care minunile sunt create....

(va continua)

Lordul Metatron

canalizat prin Laurie Gilmore

sursa: http://www.awakening-healing.com/A-HNewsLetters/2002/nl01002.htm

Traducere: Eliza Fati

sursa:http://lumina-lumii.blogspot.com/

2 comentarii:

Anonim spunea...

uite ca a venit si partea a doua cu multe sfaturi utile, sfaturi pe care nu ar trebui sa le neglijam...multumesc...o seara linistita...

Anonim spunea...

eu aud sunetul ala ascutit de vreo 8 luni aproximativ ,cine ghidul ? si ce trebuie sa fac?