iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 10 iunie 2011

PRADIGMA JOCULUI DELIBERAT


.....„Va recuperati fiecare parte din voi care a fost separata sau fragmentata, iar acum sunteti apti sa intrupati si sa reflectati toata acea stralucire launtrica, asupra lumii voastre exterioare ... in toate sensurile cuvantului." – Consiliul Suprem Pleiadian

Sandvisul de eclipsa solara (eclipsa de Luna aflandu-se în centru) ne ofera ceea ce Consiliul Suprem Pleiadian numeste „o fuziune intre constiinta corpului de vibratie mai joasa si constiinta corpului de vibratie mai inalta"… iar ei mi-au mai oferit, in ochiul mintii, si o succesiune animata de imagini despre unirea chakrelor noastre de jos (1, 2 si 3) cu chakrele noastre superioare (5, 6 si 7), in chakra inimii (4), in care dobandim acces la toate cele 13 chakre ale noii structuri a omului galactic.

Cu ajutorul acestui portal puternic de transformare, noi cercetam/purificam polaritatea care mai ramane în viata noastra, astfel incat sa putem folosi eficient forta masculina si cea feminina, pentru reunificarea materiei pamantesti cu materia eterica, asa cum au mentionat pleiadienii, in mesajul anterior. Aceasta contopire a spiritualului cu materialul … trezirea constiintei unimii … se produce prin intermediul centrului inimii si, totodata, a glandei pituitare/pineale; prin urmare, daca v-ati confruntat cu simptome intense de arsuri la stomac/greata (deschiderea inimii), activarea pinealei/pituitarei (uniunea sacra) ... senzatie de ameteala, letargie, OBOSEALA, senzatie de dezorientare, insomnie, somn profund, probleme de sinusuri, dureri de cap, senzatie de durere/mancarime a scalpului, lacrimare/inrosire/mancarimi/arsuri de ochi, schimbari de acuitate vizuala etc... si/sau probleme de digestie (purificarea chakrei radacina/impamantare/detoxifiere celulara), este foarte posibil ca aceasta sa fie cauza.

Ei mai spun ca gradul in care integram aceste doua corpuri, in plan personal, ne va fi oglindit în lumea exterioara, prin capacitatea noastra launtrica de a ramane intacti în timpul acestei tranzitii … cu alte cuvinte, vom sti cat de integrati suntem, dupa capacitatea noastra de a renunta la ramasitele oricarei iluzii efemere, in favoarea iubirii eterne. Unele dintre lucrurile ce ar putea iesi la iveala in timpul acestui tranzit … în special în preajma eclipsei de Luna (natura emotionala) din 15 iunie … vor fi legate de sentimentele profunde ale sentimentului ca nu meritam/nu suntem vrednici … provenite fie din ranile suferite in copilarie, fie din experientele colective asupra sufletului nostru:

„Dorim de asemenea sa facem cunoscut faptul ca partile din voi care simt ca nu sunt vrednice se vor ridica la suprafata, pentru a fi eliberate … nu interpretati aceste momente ca fiind ecouri ale adevarului, ci ca pe un contrast care va este de folos, ca pe o evaluare a gradului in care ati reusit sa va reconectati cu sinele vostru Divin. Aceste momente vor fi scurte, insa ele va vor oglindi locul în care va simtiti neiubiti, neacceptati, nevrednici, neimpliniti, neapreciati si asa mai departe…" – Consiliul Suprem Pleiadian

O cale de a valorifica, in mod eficient, aceasta perioada de eclipse, ar fi sa ne acceptam si sa ne iubim toate partile lipsite de iubire ... pentru ca, daca facem acest lucru, daca ne putem accepta si iubi cu adevarat toate aspectele noastre neplacute, avem capacitatea de a lasa în spate trecutul … de a ne elibera de auto-judecare si de critica launtrica, care ne mentin limitati - astfel incat sa putem trai si crea, avand o libertate emotionala reala.

Counsiliul a mai pomenit si despre o oarecare rezistenta în ce priveste frica de puterea noastra, care ar putea iesi la suprafata în aceasta luna. In trecut, exprimarea maretiei noastre a fost fie abuzata, fie daunatoare buna starii noastre colective, intr-un fel ... si, chiar daca acest lucru nu mai este real, trebuie ca mai intai sa ne exprimam aceste frici reprimate, astfel incat sa le putem vindeca (iubi) si elibera, fapt care, în ultima instanta, ne va permite sa ne acceptam, in totalitate, puterea de co-creatori, in cea de-a doua jumatate a acestui an.

„Acum e momentul sa intrupati maretia, insa, mai intai, va trebui sa scoateti la lumina, sa eliberati acele parti din voi care se simt dispretuite de ea … partile din voi care, în trecut, au fost mistuite de ardoare voastra inflacarata si eclipsate de lumina voastra launtrica."

– Consiliul Suprem Pleiadian

Scopul Divin

Mai pluteste în aer si o tacere, o stare de lipsa de entuziam, în special în privinta „scopului” nostru sau a contributiei pe care ne-a aducem la aceasta planeta imensa, pe care o numim Pamant. Proiectele vechi ar parea ca sunt banale si perimate, iar cele noi, neclare si neinteresante - si, chiar daca totul este perfect, acest lucru continua sa fie greu de inteles, pentru ca partea mai elevata din noi (sinele nostru viitor) simte forta disponibilitatii … sau momentul/locul potrivit pentru a-si aduce o contributie reala … insa sinele nostru uman inca zace extenuat pe canapea. In imaginea de ansamblu, noi pur si simplu fuzionam cu o expresie mai mareata a scopului.

Cei din lumea nevazuta afirma ca un aspect major al acestui sandvis … si motivul din care v-ati putea simti atat de deconectati … este acela de a ne armoniza cu anvergura totala a planului sufletului nostru, lucru care bineinteles ca inseamna ca trebuie sa renuntam la orice urma de dorinte egotice, astfel incat acest plan sa se instaureze, fara interferenta noastra (mintea inferioara). Acest lucru nu inseamna neaparat ca va trebui sa aruncam sau sa dispretuim acele lucruri la/pentru care lucram, ci ca trebuie doar sa ii lasam fiecarui lucru suficient de mult spatiu, astfel ca el sa isi gaseasca locul potrivit.


Trebuie sa fim batuti destul de zdravan dispusi sa lasam sa respire ideile pe care le avem despre scop, astfel incat acesta sa se poata dezvolta la intregul sau potential, indiferent ca este vorba de un scop care este sau nu este în acord cu cariera. F L E X I B I L I T A T E A e miezul acestui sandvis … si acesta trebuie sa fie motivul din care, în mintea mea, continua sa rasune versurile cantecului Misery, al lui Maroon 5: „Atat de speriat sa rup relatia, caci tu nu o vei lasa sa se schimbe." Referitor la Adam Levine [solistul vocal de la Maroon 5. N.tr.] ... apreciaza si altcineva „Vocea"? Nu trebuie sa raspundeti la aceasta intrebare.

Consiliul Suprem Pleiadian explica, de asemenea, ca noi oportunitati vin si/sau se cristalizeaza acum în dimensiunile fizice …. multe dintre ele inca plutesc în planul mental, sub forma de idei, insa ele incep sa prinda radacini în cadrul grupurilor, pe masura ce suntem atrasi unii spre altii, pentru a co-crea. Aceste oportunitati nu constituie doar stalpii pentru sistemele noii lumi ... acele structuri ale noii realitati care consolideaza fundatia pentru transformarea planetelor extrem de telurice … ci ele vor sluji si ca portaluri ale abundentei, de care atat de multi dintre noi avem nevoie, pentru a inainta la urmatorul nivel.
Calea de a accesa aceste oportunitati, spun ei, rezida în bunavointa noastra de a le recunoaste drept darurile care sunt - lucru care, în mare parte, inseamna sa ne eliberam de ceea ce am gandit ca vom face, ca sa tinem cont de scopul pentru care ne aflam intr-adevar aici. (SUGESTIE: aceste oportunitati ar putea fi deghizate în ceva care pare sa fie prea facil, prea simplu, prea distractiv ca sa aiba vreo valoare ... prin urmare, mentineti-va mintea si optiunile deschise!)

Lauren C. Gorgo,
creatoare a ThinkWithYourHeart.net & a
Institutului de Pregatire in Telepatia Interdimensionala™

sursa:siteul www.editura- foryou.ro

Niciun comentariu: