iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 28 august 2011

ZAMOLXE - CHEMARE CATRE ROMANI


Am primit acest mail, care nu stiu cat de veritabil este, dar mi-a placut ceea ce am citit in el si m-am gandit ca poate si altora le va ajunge la inima. "In aceasta zi, sunteti invitati. Este un moment prielnic pentru aceasta adunare si eu, Zamolxe, va invit acum, intr-o frumoasa poiana, unde pe pajistea plina cu flori ne asezam impreuna. Fiecare cum doreste, in apropirea mea, in mjlocul muntilor nostri strabuni si stravechi.
Energia muntelui in aceasta seara, ma insoteste. Aceasta energie va inconjoara acum pe toti. Este energia strabunilor, pentru ca acesti munti contin energii ce apartin nu numai strabunilor, ci si voua ce ati fost proprii vostri strabuni. Aceasta energie devine tot mai vie; ea se deschide, prinde viata pe masura ce constiinta oamenilor creste si pe masura ce cei care locuiesc in aceste tinuturi, simt si traiesc frumusetea locurilor.
Deci prin propria voastra iubire, activati energia muntilor, activati locuri energetice si toate acestea sunt acum, aici, in apropierea voastra. Invitatia mea a fost pentru a va darui aceste energii, pentru a va constientiza de fapt asupra lor, pentru ca oriunde sunteti, le puteti primi. Tot mai multi din cei care ati lucrat in alte vieti cu mine, care mi-ati fost discipoli, prieteni, tovarasi de-a lungul vietilor, va adunati si faceti parte din acest cerc magic, care se cheama Prietenie. Voi va reintalniti, treceti peste anii care v-au despartit si reveniti unii langa altii, dat fiind chemarea interioara, chemarea strabuna.
Voi toti si multi altii, sunteti uniti printr-o unda vibrationala care odata activate, va ajuta sa va gasiti, sa ajungeti unii langa altii si sa incepeti sa va impartasiti bucuria revederii. Poate, pt inceput nu gasiti un subiect anume decat emotia, bucuria, lacrimile si simtiti ca cei din jurul vostru sunt aidoma voua si au aceeasi vibratie ca si voi.
Aceasta este o etapa, dupa care incepeti prin meditatie, fie prin visuri sau flashuri sa va aduceti aminte de diferite momente, evenimente cand serveati templele, cand participati la intruniri, cand serveati sau aparati locurile. Deci, voua va revin treptat amintirile din vietile trecute. Nu ma refer numai la vietile pe care voi numai cu mintea le stiti si le puteti acoperi, ci, sunt amintiri din vieti mult mai indepartate, ce istoria voastra nu le mai aminteste. Important este ca aceste amintiri acum revin si voi traiti aceasta bucurie.
As dori sa amintesc ca printre aceste momente de bucurie, puteti fi prinsi de tristeti, ca intr-un miraj, datorita evenimentelor neplacute pe care voi le-ati trait si care se pot manifesta intre voi. As dori sa depasiti aceste momente, sa reveniti la momentele de bucurie, caci acele momente triste, neplacute, apar de fapt pt a fi eliberate sau vindecate. Sunt momente care in acele vieti, nu au fost duse la un final si ele revin acum tocmai pt a le depasi pt a reveni la frumoasele sentimente de prietenie, de intelegere si acceptare.
Nimeni dintre voi, sa stiti ca nu este mai presus fata de celalalt si voi toti aveti aceeasi frumusete, aceeasi maretie. Am dorit sa specific aceasta, pt ca in templul meu energetic, cand va invit eu, va invit pe toti si nu tin cont de pregatirile sau diplomele pe care voi le aveti. Voi cu totii imi sunteti dragi si acest templu este suficient de mare ca voi toti sa incapeti.
Am venit in aceste timpuri, pt o idee de unime, de apropiere, de readucere a cunoasterii universale, ca omenirea sa revina in frumusetea de odinioara, cand viata este traita de oameni liberi si suverani. Aveti de transmis aceasta idee de suveranitate, celor ce vin catre voi, pt ca toti oamenii pe pamant sunt si le este necesara aceasta libertate si suveranitate, care sa fie recunoscuta de toti.
Am dorit sa va aduc energia muntilor, pt ca ea va poate sustine in special corpul fizic. Ea este aici, ca voi sa va impamantati, sa va ancorati in aceasta energie, sa simtiti Mama Pamant cum va sustine si sa cresteti impreuna cu ea. Muntii au fost totdeauna prietenii vostri. V-au adapostit, si-au oferit bogatiile si foarte multe voi ati lasat in acesti munti. In momentul in care va conectati cu ei prin respiratie, prin bunavointa voastra, puteti primi aceste energii. Ele sunt la indemana voastra si vin sa va serveasca, pt ca ideea de unitate care se extinde, incepe de la voi, indiferent unde sunteti. Voi extindeti aceasta idee de unime si ea se extinde aidoma unei insule care creste in dimensiune.
Aici in aceasta poiana, sa-i spunem centrul tarii, unde suntem asezati pe iarba, printre flori, stand frumos si privindu-ne cu drag, aici, acum, este aceasta energie pe care eu v-o ofer si cu permisiunea voastra voi o puteti accesa. O parte este chiar propria voastra energie, alta aparte, este energia muntelui, energia Mamei Pamant. Ea a sosit cu mult drag si va sustine pe voi in evolutia voastra, pe voi in tot ce doriti sa faceti si de asemenea in saltul care urmeaza.
Energia mea nu este singura. Este insotita de foarte multe entitati. Entitati ale locurilor, entitati care fac parte din Sfatul inteleptilor si noi toti suntem pt a va sustine si a va ajuta sa va deschideti alte corzi vibrationale din celulele voastre, din ADN –ul vostru, care apoi vor lucra si va vor ajuta sa simtiti mult mai bine realitatea inconjuratoare. Veti simti ce doriti sa schimbati in aceasta realitate, veti simti scopurile inalte pt care sunteti acum pe Pamant.
Viata voastra poate sa decurga intr-o deplina liniste si armonie, o viata obisnuita fata de ceilalti care nu stiu cu ce va ocupati voi, dar in interiorul vostru aceasta viata devine deosebit de maiastra, pt ca ceea ce se creeaza in interior, se exprima apoi in exterior. La acest moment cand un mare pas de schimbare a constiintei, are loc prin tot ceea ce voi constientizati, aduceti in realitatea voastra.
Simtiti asa cum stam aici in poiana, puterea voastra creatoare; simtiti echilibrul din interior si intelepciunea acumulata de veacuri. Cand voi exprimati toate acestea prin vorbe simple, prin gesturi iubitoare, totul se schimba si Creatia va sustine. Este suficient cand voi pasiti in propria voastra iubire, caci aceasta iubire deschide alte inimi si aceasta forta interioara a voastra, transforma pur si simplu pe toti cei din jurul vostru.
Aceasta iubire este flacara voastra si a strabunilor. Este flacara ce o purtati de milenii in inimile voastre. Insusi muntii au aceasta lumina iubitoare. Ei vin acum sa va intareasca si sa sustina aceasta flacara. Aceasta iubire o data extinsa, aduce catre voi, noi si noi potentiale. In acest moment in care stam acum, aici, extindem aceasta iubire. Eu astept aici in acest loc, in aceasta poiana, ca multi alti frati ai vostri sa se trezeasca si sa vina catre mine. Treptat, tot ceea ce este spirit strabun, romanesc, se va trezi in cei care inca nu si-au adus aminte de ei si vom asterne peste aceste locuri o alta haina de sarbatoare, ce va sublinia schimbarea ce se va produce in fiecare si viata noua care va incepe.
Putem spune ca stam acum la sfat, asa cum am stat si in alte dati si, permiteti-mi sa va privesc in ochi pe fiecare, ca aducerea aminte, cu blandete sa se instaleze in voi. Nimic in viata voastra nu este intamplator si chemarea mea care a pornit catre voi, a pornit si catre multi altii.
Acum, noi adunam si energiile celor care nu sunt langa noi, dar care vor ajunge. Asa cum in alte dati ne adunam si sarbatoream energiile Pamantului si energiile cosmice, iata ca tot asa ne-am adunat si acum, primind aceste energii, multumindu-le si daruindu-le mai departe celorlalti. Faceam acest lucru foarte des, aducand multumiri celor ce ne sustineau viata, aducand multumiri celor ce traiau langa noi si ne ajutau. Acelasi lucru facem si acum, binecuvantand Pamantul pt tot ceea ce ne ofera, pt toate bogatiile pe care Mama Pamant ni le daruieste.
In folclorul nostru, noi avem multe sarbatori legate de aceasta abundenta a Pamantului. Avem sarbatori legate de anotimpuri, de miscarile astrelor. Catre toate, aduceam multumiri, cantece, dansuri. Toate au reprezentat folclorul care s-a transmis pana la voi. Aceste energii au ramas ancorate in energia pamantului, desi multe dintre ele nu se mai practica. Ele revin in alt mod, revin in felul in care si voi va schimbati cand veti constientiza, toate acestea. Prin aceste constientizari, veti reveni pt a intelege frumusetea voastra si frumusetea comunicarii dintre voi si pamant, sau dintre voi si astre. Toate acestea le aveti in voi si se vor manifesta in alt mod, iar comunicarea va fi mult mai directa si mult mai deschisa.
Aici in aceasta poiana unde acum stam, ne vom intalni ori de cate ori veti dori. Indiferent la ce moment al zilei, pe mine ma gasiti aici. Doresc sa ridicati fruntile, sa simtiti stelele pe care le purtati. Simtiti in pieptul vostru Soarele care lumineaza si permiteti-va ca aceasta lumina sa lumineze intreaga tara, intreaga omenire si lasati lumina sa se extinda in infinit. Ancorandu-va lumina voastra in acest loc, este o mare bucurie pt Pamant si pt toate fiintele care beneficiaza de lumina voastra.
V-am invitat, pt ca am dorit sa ne bucuram ca si in alte dati, de bucuria de a fi impreuna. Sa stiti ca suntem asa cum am fost dintotdeauna, iar iubirea care exista intre noi, desi ati uitat, ea exista deosebit de profund. Va multumesc pt ca ati raspuns invitatie mele, va multumesc ca ati primit energia acestor locuri. Permiteti-mi acum sa va imbratisez pe fiecare asa cum am facut-o si in alte dati.
ZAMOLXE"

2 comentarii:

Unknown spunea...

Foarte interesant mie mi-a placut enorm cea ce a spus si adanc in sufletul meu am simtit ca mam reconectat cu locurile strabune.Va multumesc ca sunteti

Fanitza spunea...

Si eu iti multumesc pentru ca existi si pentru ca sufletul tau vibreaza c ceea ce e sfant aici, in aceste locuri.