iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 24 iunie 2011

MESAJ DE LA LORDUL METATRON


'Eu sunt Metatron.’ Am fost rugat să vă servesc prin a vă dicta informaţii care vă vor asista în tranziţia ce are loc acum la toată viața de pe planetă în timpul ascensiunii.

Atât planeta cât şi speciile de viață din cadrul ei, sunt în proces de ascensiune. Prin ascensiune, toate formele de viață din prima şi a doua dimensiune vor urca spre forme de viață ale dimensiunii a treia.

Oamenii, sau formele de viață ale dimensiunii a treia, vor absolvi fie către lumile celei de-a patra dimensiuni, fie Unității celei de-a cincea dimensiunii în funcţie de intenţia şi nivelul lor de evoluţie.

Ascensiunea are loc acum progresiv pas cu pas şi va continua într-un fel sau altul, pentru că este voinţa tuturor. În mod normal, planetele şi speciile de viață întrupate pe planetă sunt înălţate prin dezastre cataclismice, acompaniate de intrarea într-un ciclu de moarte-înviere.

Așa cum a fost demonstrat și de către Hristos, în acest ciclu dezastrele creează decese planetare. Deoarece aceasta este calea prin care ascensiunea apare de obicei, este cunoscut şi înţeles foarte bine acest lucru la nivelul Minții Universale. De aceea, încă din antichitate, au existat profeții de teribile distrugeri ce aveau să apară la sfârşitul vremurilor.

Ciclul Învierii (Dispensa Învierii) Este defapt Ascensinea prin care va începe o nouă viață la un alt nivel de conștiință într-o dimensiune superioară.Asta nu înseamnă prin reîncarnare, deoarece aceasta poartă cu ea conceptul de Karmă, şi înainte de a putea ascensiunea deveni o probabilitate, toată Karma trebuie să fie curățată.

Ascensiunea este de asemenea și fizică, aceasta nu se reduce doar la existenţa ca spirit în lumile celeste.

Ca proces, se schimbă corpul fizic în timp ce corpul şi spiritul fuzionează într-o singură fiinţă. Această fiinţă este o ființă perfectă de lumină într-un corp fizic de lumină. Această evoluție a ascensiunii a început de fapt cu mii de ani în urmă, odată cu Exodul israeliţilor din Egipt.

Povestea lui Moise care a condus poporul în afara robiei este o metaforă pentru evoluția ascensiunii. Întruparea lui Isus a fost un punct de cotitură în acest proces, deoarece ca avatar, Isus a fost capabil de a lua 'păcatele' sau Karma de la toţi oamenii şi a transmutat acea energie în lumină.

O ascensiune blândă a devenit posibilă din cauza mântuirii sale. Această ascensiune, evoluează printr-o serie de paşi, până când statutul de ființă de lumină devine posibil. Mântuirea lui Hristos a marcat începutul primului pas în evoluția Corpului de Lumină.

Acest prim pas a luat aproape două mii de ani pentru a se finaliza.

Corpul de Lumină a fost introdus ca un experiment în 1988, cu numai şapte luni de la Convergența Armonică.

Este un experiment, deoarece o ascensiune nu a fost niciodată încercată în acest fel. Atât creşterea gradată a luminii din cadrul organismelor fizice, a tuturor formelor de viață şi a planetei cât şi creşterea nivelului de vibrație, nu au mai fost încercate înainte în NICI UN univers în procesul de ascensiune. Există teorii în Mintea Universală cu privire la modul în care procesul va funcţiona, dar rezultatele au fost diferite de cele anticipate.

În aceste cazuri, revizuirile sunt făcute. Informaţii fundamentale pe care vi le voi da mai târziu însă, acum trebuie să vă explic evoluția Corpului de Lumină. Trebuie să înţelegeți acest proces mai întâi la un nivel personal. Acest nivel personal este modul în care Corpul de Lumina vă va afecta fizic, emoțional și mental. Apoi vă voi da informaţii cu privire la modul în care Corpul de Lumină va afecta planeta şi structurile societăţii voastre.

Consider că cel mai important şi incitant aspect al Corpului de Lumină este că acest experiment transformă învelișul vostru fizic într-un vehicul adecvat pentru a fuziona complet cu Sinele vostru Superior, acest lucru se întâmplă concomitent cu procesul fizic.

Această fuziune este creată de o serie de descinderi ale spiritului, care sunt programate de cantitatea de lumină pe care o dețineți în celulele.

Cantitatea de lumină deţinută de celulele fizice este codificată la nivelul Corpului de Lumină, şi cu cât e mai ridicat nivelul cu atât mai puţin dens este corpul.

Cu cât țineţi mai multă lumină în corpul vostru fizic, cu atât mai mult puteți conține nivelul spiritului în interiorul corpului. Spre sfârşitul procesului Corpului de Lumină și procedând cu trecerea în ascensiune, veți fuziona complet cu Sinele vostru Superior. Descinderea spiritului este unul din mecanismele folosite pentru a aduce sau activa darurile spirituale ale maeștrilor înălțați.

Corpul de Lumină are douăsprezece nivele sau trepte, pe măsură ce fiecare pas este finalizat, schimbările fizice ce au avut loc trebuie să fie integrate în toate domeniile vieţii şi spiritului.

Corpul de Lumină este conceput pentru a aduce la suprafață toate problemele umane pe măsură ce progresați și fiecare nivel superior aduce un strat și mai profund al problemelor decât stratul precedent.. Acest lucru e pentru a vă ajuta în a deveni clari mental, emoțional, fizic şi spiritual. Pe măsură ce acestea apar, puteți permite Mântuirii lui Hristos să le transmute pentru voi.

Există un spaţiu gol, la sfârşitul fiecărui nivel al Corpului de Lumină pe care îl numim moartea ego-ului, şi se poate manifesta ca depresie sau un sentiment de neant. Acest gol este pentru a fi folosit ca un popas înainte de a continua călătoria. Acest gol este un loc energetic unde nu există nimic fiind capabili a construi o nouă imagine despre voi înșivă şi viaţa voastră înainte de a trece la pasul următor.

Golul este o cameră de integrare, sau aș putea mai bine să-l descriu ca un cocon, unde vă puteţi odihni şi forma fluturelui frumos care sunteți, înainte de a vă muta la următorul nivel.

Primele şase etape ale Corpului de Lumină, au fost structurate pentru schimbarea treptată la toate nivelurile cu treziri spirituale regulate, intercalate cu schimbările fizice, mentale şi emoţionale. De la nivelul al 7-lea până la nivelul al 10-lea al Corpului de Lumină, progresul se schimbă fiind axat pe o singură zonă din experiența voastră la un moment dat.

De exemplu, la nivelul al 7-lea cei mai mulți dintre voi ați experimentat prima voastră descindere a spiritului şi odată cu ea o notabilă trezire spirituală.

Este posibil să fi manifestat odată cu trezirea, clarviziunea, claraudiţia sau o conștientizare kinestezică de energie.Vorbesc despre acest nivel din timpul trecut, deoarece în prezent, planeta se schimbă către începutul nivelului 9. Este o experienţă foarte dureroasă să fiți la o rată de vibrație mai joasă decât cea a planetei în care existați, aici fiind cazul celor care sunt mai jos de al optulea nivel.

Deoarece citiţi acest articol, sunt sigur că sunteți undeva între vidul nivelului al 8-lea și al 11-lea de evoluție al Corpului de Lumină.

Nu ați fi avut un interes orientat către literatura de specialitate spirituală dacă ați fi fost în nivelurile inferioare.

Al optulea nivel al Corpului de Lumină creează modificări în organism în moduri extreme........

Lordul Metatron

canalizat prin Laurie Gilmore

(va continua)

sursa: http://www.awakening-healing.com/A-HNewsLetters/2002/nl01002.htm

Traducere: Eliza Fati

Un comentariu:

Anonim spunea...

am citit cu interes, urmaresc si codul lui oreste care te inalta pur si simplu...astept continuarea cu interes...o duminica frumoasa ...