iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 1 octombrie 2011

arhanghelul mihail - mesaj


Trebuie să învataţi să fiți un observator atent al vieţii, şi trebuie să fiti dispuşi să vă reţineți de la judecată. Un maestru nu are nevoie să aibă în mod constant o opinie sau să încerce întotdeauna să influenţeze pe cei din jurul lui . O persoană evoluată spiritual este care oferă adevărul aşa cum a fost descoperit de ea şi îi încurajează pe alţii să caute adevărul lor propriu, așa cum le este prezentat lor.


Frecvenţele de iubire neconditionată încep in mijlocul dimensiunii a patra-şi cresc cu fiecare sub-dimensiune mai mare. Mai jos de acestea frecvenţele sunt prea fracturate şi discordante. Polaritatea de bine şi rău nu a fost parte din planul divin original. Matricea Divină a fost concepută astfel încât voi, Scânteile conștiinței lui Dumnezeu, să puteţi experimenta dualitatea. A fost să fie un experiment în diversitate, în opuse, într-un spectru de lumină şi umbră acceptată. Nu a fost niciodată menit să fie o realitate de bine versus rau.

Marea IN-SPIRAȚIE A ASCENSIUNII înseamnă că voi sunteți invitați, prin intermediul conştiinţei Seminţelor de Cristal ale Timpului codificate în interiorul fiecarui suflet, să încheie coborârea voastră în tărâmurile inferioare pentru a începe urcarea înapoi în tărâmurile mai înalte ale Spiritului. Cu toate astea, în primul rând trebuie să experientați şi să vindecați creațiile greșite stocate în corpul vostru fizic şi în corpul astral / planul conștiintei. Trebuie să pretindeți dreptul de proprietate asupra creațiilor voastre greșite şi asupra amprentelor negative pe care le-aţi creat de-a lungul veacurilor.Umanitatea nu va mai putea să dea vina pe Diavol sau Satana pentru toata durerea, suferința, haosul şi distrugerea din timpurile trecute şi prezente. Trebuie să recunoaşteţi şi să pretindeți dreptul de proprietate a tuturor creaţiilor de la cele mai iubitoare frecvențe rafinate la cele mai joase forme gând discordante.

Vă implorăm să dați drumul vechilui punct de vedere negativ, al mortii. MOARTEA NU ESTE FINALUL. Ar putea fi asemănată cu finalizarea unui proiect şi începerea unei noi aventuri, minunate. Fiecare viaţă are o temă majoră şi distribuția jucătorlor este în mod special aleasa pentru că ei au caracteristicile necesare pentru fiecare parte unică în producţia voastră personală, măreață.

VOI NU SUNTEȚI CORPUL VOSTRU, VOI SUNTEȚI CONȘTIINȚĂ PURĂ încastrata într-un costum de carne. Aşa cum aţi făcut de mii de ori înainte, atunci când părasiţi planul pământesc, veți renunţa la corpul fizic pentru îmbrăcăminte de lumină, şi în timp util, vă veti pregăti pentru o alta mare aventură într-o noua realitate. Pe măsura ce câştigaţi Conștiintă de sine, veți dezvolta o curiozitate Divină si o dorința intensă de a începe o nouă căutare spirituală personală. Veți dezvolta un sentiment de aventură pe măsură ce săpați în misterele cosmosului, şi Planul Divin va începe să se manifeste la nivelul vostru de conştientizare. Este important să înţelegeţi faptul că fiecare transformare majoră, progresie umană implică înţelepciune cosmică într-o formă nouă pentru a se potrivi cu viitorul ciclu de evoluție.

Componentele vieţii şi toate lucrurile posibile vin la voi ca Celule de Seminţe Cristal fără formă de un mare potenţial. Voi aprovizionați formele gând necesare , care sunt infuzate în Celulele Seminţelor de Cristal latente, şi apoi trebuie să le aprindeți cu focul Dumnezeiesc, cu Particolele Adamantine ale Luminii lui Dumnezeu prin intenția voastră iubitoare.

Înţelegerea legilor vibraţiei este necesară pentru a deveni un maestru constructor pe planul material al existentei. Trebuie să învaţati să manipulați eficient formele gând materiale. Cerinţa majoră este de a dezvolta puternic abilitățile de concentrare mentală.

Preaiubiților, acum este timpul pentru voi de a ecrana noile abilități co-creatoare rafinate, pentru umanitate și Pământul are nevoie de Iubirea/Lumina voastră / mai mult ca oricând înainte. Amintiţi-vă, am subliniat în mod repetat faptul că Particolele Adamantine ale Luminii Creatorului, trebuie să fie activate cu intentia voastră iubitoare concentrată, înainte ca acest dar minunat să poată fi folosit drept combustibil pentru scopuri de manifestarea materială. Nu mai poate nega nimeni faptul că Pământul şi umanitatea se află în mijlocul unui timp de transformare agitată. Tiparele negative vibrationale de frică, furie şi disperare sunt vomitate afară într-un ritm uimitor în banda de frecvenţă a conștiinței de masă a planul astral care înconjoară Pământul. Zi de zi, aceasta creştere devine tot mai dificilă ca persoana obişnuită să rămână într-un mod pozitiv și să-și imagineze un viitor luminos, vesel. Sunteţi în mijlocul timpurilor de mare schimbare pentru care voi, Semințele Stelare, v-ați pregătit în multe dintre viețile trecute. Din nou, noi vă spunem , ca și un Servitor al Lumii veţi avea capacitatea de neutralizare a formelor gând negative a mii de oameni care funcţionează în mediul limitat al dimensiunilor a treia / a patra. Acum este timpul pentru voi, Legiunile mele Lumină, pământesti, să pășiți în prim-plan şi să vă luaţi uimitoarea sabie de Lumină, astfel încât să vă puteţi indeplini partea în depăşirea forţelor distructive întunecate ale omenirii: frica, judecata, lăcomia, egoismul, motivaţiile-egoului şi intenţiile/acţiunile de căutare a puterii.

Noi înţelegem că, în mesajele recente, v-am dat un volum mare de informaţii pentru a le integra. Prin urmare, vom condensa unele concepte în gânduri concise pentru a înţelege şi reține mai bine:
~ Toate celulele corpului vostru au conștiință la un grad sau altul. Unele sunt nearmonioase şi crează haos şi disconfort înăuntru, în timp ce altele rezonează în armonie,vibrând astfel la o frecvență mai înaltă transmițând un sentiment de echilibru şi de bunăstare.

~ Aveți o mare varietate de modele de energie ale Sufletului care alcătuiesc Semnătura voastră energetică. Aceste modele de energie determină nivelul de luminozitate sau imprecizie al câmpului vostru auric.
~ Bucuria şi seninătatea sunt inspirate de Suflet. Serviciul pentru altii este un instinct al Sufletului.
~ Frica, furia şi tristeţea sunt inspirate de ego şi vor fi înlocuite de bucuria şi fericirea Sinelui -Suflet pe măsură ce câstigati acces la tărâmurile înalte de armonie şi claritate.

~Gândurile toxice sunt precum acidul si contaminează treptat miliarde de celule în organism, ducând la boli, şi în cele din urmă,la moarte.

~ Există cristale subatomice întunecate pe tot corpul fiecărei persoane care rezonează la formele gând de frecvenţă joasă. Aceste cristale sunt ambalate cu material rezidual negativ creat şi recreat pe durata multor vieți, dintre care unele sunt modele negative moştenite pe care le-ați adus cu voi în forma fizică pentru a le vindeca.

~ Eliberarea energiei vechi, afectate,toxice creează adesea simptome asemănătoare gripei.

~ Toate cristalele au capacitatea de a stoca date şi a radia informaţii într-un grad sau altul. Ele sunt cele care păzesc înregistrările din trecut şi viitor.

~ Trebuie să vă mutați în aliniere cu Linia de destin a Luminii/Vieţii Pământului și a umanității. O noua matrice Divină a fost formulată, şi voi, Semintele Stelare, sunteți jucători importanţi în noua creație cosmic pentru acest Sub-univers.

~ Trebuie să fiți capabil să metabolizați Lumina. Celulele trebuie să fie capabile să recunoască şi să utilizeze Lumina ca o sursă de energie vitală. ~ Într-un mediu de a treia / a patra dimensiune, corpul mental este predispus la proiectarea în viitor, crearea de teamă şi nesiguranţă în ce rezervă viitorul. Corpul emotional reluează întotdeauna trecutul, anumite amintiri plăcute, dar mai ales revizuirea experienţelor de eşec sau durere. Momentul de faţă este greu de înregistrat decât dacă există un eveniment dramatic de bucurie, furie sau durere.

~ Aşa cum progresați pe calea I-luminării, relațiile voastre se vor schimba, de multe ori dramatic. Ele nu vor mai fi bazate pe atașament emotional. Nu veţi mai încerca să manipulați oamenii emoţional, şi nu veți permite oamenilor să vă manipuleze. Veți înceta să vă mai jucați cu cordonul emoţional,dansul de împingere și tragere a realităţii dimensionale-joase. Chakra inimii devine forța dominantă în cadrul sistemului complet de chakre. Sunteţi în procesul de creare a unui sistem de chakre unificat, un câmp de energie armonioasă.

~ Orice Suflet de pe Pământ care are o dorință de a se ruga cu seriozitate lui Dumnezeu sau pentru a trimite energie iubitoare altora trimite automat o faţetă a Sufletului lui/ei în Piramida Mondială. Este un loc de adunare a tuturor sufletelor. Ați putea-o numi Catedrala-Celestială un loc de a comunica cu Tatăl nostru / Mama noastră Dumnezeu si forțele angelice. Aproape fiecare suflet de pe pământ are momente în care simte sau radiază spre cineva iubire pură neconditionată. Această scânteie de iubire devine o replică eterică a acelui Suflet, şi preia reşedinţa în cadrul Piramidei Mondiale.

~ Fiecare Suflet în parte trebuie să dezvolte treptat o conștiintă a Sufletului, pentru a trece dincolo de influenţa structurii de credinţă a conștiinței de masă. Următorul pas este de a vă muta dincolo de poziţia dominantă a personalităţii ego-ului pentru ca Sinele Suflet să crească în putere şi înţelepciune.

~ Trebuie să rafinați valorile voastre morale, astfel încât să faceți în mod obişnuit alegerile corecte pentru Sinele vostru şi pentru alţii. Standardul vostru de viaţă va fi modificat şi rafinat pe măsură ce deveniți mai conştient de Sine.

~ Vasul vostru fizic a fost conceput pentru a primi un flux continuu din Lumina Creatorului. Ea este Esența Vieții. Capacitatea voastră de a conţine întreg spectrul luminii rarefiate, special concepute pentru acest Sub-univers, va creşte cu capacitatea voastră de a împărtăşi Iubirea / Lumina voastră cu alţii.

~ Este uşor şi auto-satisfăcător a întoarce bunătate pentru o acţiune dreaptă. Cu toate acestea, este nevoie de o natură divină pentru a întoarce bunătate pentru o acţiune răuvoitoare sau dureroasă.

~ Nu uitați,Tatăl nostru/ Mama noastră Dumnezeu a mandatat că, pentru aceia dintre noi din tărâmurile înalte trebuie să fie angajat un efort neobosit şi toate mijloacele posibile pentru a restabili o interacţiune/reconectare cu fiecare suflet de pe Pământ.

~ Piramida Mondială este o staţie intermediară pentru Sinele-vostru-Suflet. Faptele voastre bune sunt stocate în cadrul Trezoreriei de Depozit de Lumină în cadrul Piramidei Mondiale. Există o recoltare de fapte bune în fiecare an, şi gândurile voastre iubitoare şi faptele sunt amplificate şi stocate acolo. Cea mai mare parte este contopită cu lumina Creatorului care urmează să fie folosită pentru a crea cel mai înalt bine pentru întreaga omenire. Veţi primi darurile voastre speciale şi dispensele Divine, în conformitate cu ceea ce ați contribuit la Depozitul de Lumină.

~ Exista Piramide Mondiale la fiecare nivel dimensional în cadrul sub-universului nostru. Așa cum vă rafinați şi ridicaţi tiparele frecvenței voastre, veți câştiga în mod automat intrarea în următoarea Piramida Mondială superior-dimensională.

~ Multi-dimensiunile acestui univers sunt unități de măsură de modele de frecvență specializate care conţin straturi de conştientizare.

~ REGATUL ANGELIC, AMPLIFICĂ LUMINA; REGNUL UMAN O DIFUZEAZĂ.

~ Regatul angelic a devenit proiectorul si amlificatorul de Calități Dumnezeiești după ce omenirea s-a cufundat în densitate şi nu mai putea avea acces direct la întregul-Spectrul Esenţei Mamei/Tatălui nostru Dumnezeu, care la început a fost în mod direct la dispoziţia tuturor sufletelor.

Lumina Creatorului este atotcuprinzatoare şi veșnică. Întunericul si tărâmurile întunecate sunt doar fenomene temporare. Nu vă îndoiți niciodată, preaiubiților: împreună, vom prevala. Vă înconjor şi vă port în câmpul meu auric de protecție. Voi sunteți iubiți cel mai profund.

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Niciun comentariu: