iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 19 octombrie 2011

a inceput!!!!!!!!!!!

miscarea Occupy Wall Street SUA

Doua evenimente majore au loc la acest moment. In timp ce miscarea Occupy (Ocupa) se ramifica peste tot pe planeta, Federatia Galactica inchide bazele subterane ale Cabalei Intunecate. In alte cuvinte: oamenii Pamantului se ridica si prietenii nostri galactici coboara. Este doar o chestiune de timp pana se vor intalni!


David Wilcock: "MULTE baze subterane sunt acum complet curatate... materiale, echipamente si personal... de catre forte inca necunoscute.
O coalitie internationala, care intentioneaza sa darame Vechea Ordine Mondiala si sa elibereze umanitatea din sclavie, isi asuma responsabilitatea. Ei par sa aibe asistenta ExtraTerestra in misiunea lor."

David Wilcock: "Nu stiu cat va mai dura pana ce rezultatele a toate acestea vor deveni publice pentru toata lumea, dar cu siguranta se pare ca Vechea Ordine Mondiala este fortata sa se predea de catre aceiasi ExtraTerestrii, care in mod sistematic ne-au protejat de un holocaust nuclear."

Matthew Ward, prin Suzy Ward: "Poate ca ati auzit ca doua vaste zone subterane, care adaposteau laboratoarele controlate de Illuminati, vehicolele, armamentul, hangarele si zonele de locuit au fost distruse, insa aceasta a avut loc prin angrenarea unor tehnologii non-agresive (eng. safe technologies, n.t.), nu cu dispozitive nucleare; si unii din tabara Illuminati-lor au fost inlaturati de la conducere, insa nu prin uciderea lor. Atat ca masuri defensive, cat si ofensive, fortele luminii folosesc doar puterea luminii si tehnologii care nu au efecte pe termen lung."

Montague Keen, prin Veronica Keen: "Putini dintre voi inteleg gradul de coruptie doar din sistemul bancar. Ei au distrus tari intregi. Ei au creat saracie si suferinta oricand si oriunde au ales sa faca aceasta. Insa locurile lor de a se ascunde au fost demolate. Ei vor face fata consecintelor actiunilor lor."

Federatia Galactica, prin Sheldan Nidle: "Prin urmare, de-a lungul ultimelor catorva luni noi am inceput sa ne intensificam asistenta, atat alaturi de aliatii nostri Pamanteni, cat si alaturi de aceia care au dorit in mod activ sa urmareaca sa foloseasca constrangerea, pentru a scoate cabala intunecata din bazele sale subterane si au avut succes. Mai departe, fortele noastre de aparare au demontat tehnologiile ‘avansate’, care se aflau sechestrate in acele baze, cu intentia de a le nega celor intunecati posibilitatea crearii unui hoas de ultim minut, pe care ei inca insista sa il planuiasca.
(...)
Cerurile ne sfatuiesc acum sa intervenim in cai spre care anterior nu eram inclinati sa le folosim si le-am oferit asistenta acelora care au ‘curatat’ un numar de baze subterane majore. Noi de asemenea am intrerupt sau am distrus cateva dispozitive folosite de intuneric, ca parte a operatiunilor sale complexe, care aveau ca scop prevenirea ridicarii/accesului (oemnirii, n.t.) la constiinta deplina. Momentul sosirii noastre pe taramurile voastre este la indemana!"

Federatia Galactica, prin Wanderer of the Skies: "Bazele subterane, despre care am discutat in trecut si care adapostesc acele fractiuni ale Illuminati-lor care au avut cea mai mare rezistenta la aceste schimbari, au fost intr-adevar distruse cu nici o pierdere de vieti omenesti, pe care am fost capabili sa le detectam. Un mesaj clar a fost trimis unora dintre ultimii rezistenti, in legatura cu intelegerile deja discutate, pentru predarea Illuminati-lor si capitularea lor din parcursul evolutiei voastre. Alte surse au inceput sa raporteze asupra acestor evenimente si Illuminati nu au nevoie de nici o confirmare a ceea ce s-a petrecut. Acel mesaj, dupa cum am fost capabili sa monitorizam emotiile si gandurile celor afectati, a fost chiar puternic perceput de acestia. Ei sunt acum constienti ca nu mai exista nici o alternativa si ca acesta este sfarsitul lor."

David Wilcock: "Ce pot sa faca, in cel mai bun caz, Puterile care Au Fost este sa sustina Miscarea Occupy Wall Street, deoarece ele stiu ca intreaga lor “economie neagra” este pe cale sa fie inchisa oricum. Este prea tarziu si ei stiu aceasta. Batalia a fost pierduta. Ei nu credeau ca va fi posibil vreodata sa fie invinsi, dar ei sunt foarte constienti de colapsul lor iminent... multumita acestei vaste coalitii internationale.
(...)
Dupa cum s-a spus in Prima Parte, oameni din interior si de la varf spun acum ca incarcaturi explozive au fost puse in poduri cheie si piste de decolare de pe suprafata Statelor Unite. Sistemul (de autostrazi (?))
Interstatal Eisenhower, inca din conceptia sa, avea construite locasuri in structura podurilor, unde dispozitive incendiare puteau fi puse, in toate punctele cheie necesare pentru a le darama. "

Matthew Ward, prin Suzy Ward: "Ei (Federatia Galactica) sunt constienti de planurile Illuminati-lor si daca acestea includ armarea podurilor importante cu explozibili, care sa poata fi detonati de la distanta, ei sunt autorizati sa previna aceasta. In vreme ce aceasta poate parea o violare a legii Creatorului la o vointa libera, nu este – este onorarea vointei libere a Mamei Pamant. Dupa 11 Septembrie 2001, ea a ales ca orice alta tentativa de terorism de o asemenea proportie sa fie prevenita si, cu autorizarea Lui Dumnezeu, familia noastra universala a dejucat cu succes multe incercari."

Santiago - Chile


Suedia

Japonia

Canada

Filipine


David Wilcock: "Unul dintre cele mai emotionante lucruri pe care le-am auzit in ultima vreme este ca un OZN sferic, avand un diametru de zece mile (aproximativ 16 km), sta acum parcat in orbita superioara a Pamantului. Peste 200 de nave mai mici au fost vazute intrand si iesind din nava mama, multumita usilor rotunde care se deschid si se inchid. La toate acestea au fost martori personalul Statiei Spatiale Internationale, printre altii. (Exista o multime de dispozitive optice la bord care ar fi putut repera nave altfel ‘invaluite’ (eng. ‘cloaked’), pentru spectrul de lumina vizibil in mod normal) "

SaLuSa, prin Mike Quinsey: "Sunt SaLuSa din Sirius si as mentiona ca unele dintre Navele noastre Mama mai mici sunt pozitionate putin mai aproape de Pamant, permitandu-ne sa ajungem mai repede la voi cu navele noastre de cercetare. Nevoia de a-i urmari pe Cei intunecati si activitatile lor este vitala in aceste faze de sfarsit, care duc la inlaturarea lor. Astfel ii putem opri de la a mai incerca inca un nou incident major, menit sa intarzie sfarsitul lor. "


sursa:http://www.galacticchannelings.com/romana/major_happenings.html

Un comentariu:

jhon EU SUNT spunea...

cititi si asta care vine ca si o confirmare. EXTRAORDINAR- A INCEPUUT :http://www.rostirea.ro/news/dezvaluirile-extraordinare-ale-unui-jurnalist-american-despre-iminenta-prabusire-a-asa-zisei-elite-mondiale-ce-doreste-instaurarea-%E2%80%9Enoii-ordini-mondiale%E2%80%9D