iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 28 octombrie 2011

NOUA RETEA CRISTALINA A PAMANTULUI


Mesaj prin Petra Margolis, 21 Octombrie 2011

Deoarece 11-11-11 se apropie şi tot mai mulţi se concentrează pe noua grilă de cristal a Pământului, care se realizează, aş dori să explic un pic mai multe lucruri despre această grilă nouă, în comparaţie cu cea vechie.
Vechea grilă a Pământului - cu care mulţi dintre voi sunteţi conectaţi - este o hologramă, care a fost „suflată” de energiile voastre şi a fost şi încă mai este, folosită pentru control, pentru a trimite teamă şi alte informaţii, primite de voi şi de conştiinţa umană colectivă.

Pe măsură ce vă treziţi, există unele părţi ale procesului de ascensiune, diferite de ascensiunea planetară. În special partea în care trbuie să fie făcute conştient, multe activări, iniţieri şi modificări. Asta este o parte a procesului trezirii. Trezirea conştientă este cea care vă permite să începeţi să creaţi schimbări reale în realitatea Pământului.
Acesta este un motiv important pentru care să avem o experienţă conştientă de deconectare de la vechea grilă a Pământului, iar apoi, dacă vă place, să vă conectaţi la noua grilă a Pământului.

Acum grila Pământului nou nu este completă şi fiind încă în construcţie, nu are reşedinţa în pământ. Acest lucru se face dintr-un motiv specific, pentru că în timp ce pământul îşi ridică toate energiile sale, celelalte care nu sunt ale sale, trebuie să fie eliminate. Este acelaşi proces, ca la fiecare uman. Nici voi nu puteţi ascensiona când aveţi în voi energii străine
Acum, scoaterea voastră din vechea grilă, nu se face numai prin intenţie, sau prin creşterea frecvenţei voastre.
În timp ce mulţi umani sunt încă conectaţi la vechea reţea a Pământulu, creşterea frecvenţelor poate fi o experienţă falsă, pentru că vechea grilă va oferi experienţa falsă de a fi iluminat şi într-o dimensiune mai înaltă. Asta este parte de control care încă mai este utilizat pe planetă.

Acelaşi lucru este şi cu grila noului Pământ. Conectarea la acestă grilă, nu se face prin intenţie, ci având frecvenţa corectă, după care vă veţi conecta conştient.
Deconectarea de la reţeaua vechiului pământ, este primul pas necesar, în timp ce fără această deconectare, oricce parte de lucrare energetică pe care o faceţi la noua grilă, nu va avea nivelul de energie cel mai eficient posibil.

Ştiu că mulţi nu vor crede acest lucru şi că multi vor merge pe ignorarea acestui mesaj, deoarece ei nu rezonează cu acesta. Asta este voinţa liberă şi propriile opţiuni, care trebuie să fie făcute.
Eu sunt aici pentru a vă aduce aceste informaţii, iar ceea ce faceţi cu ele, este alegerea voastră !

Isis

Sursa. www.ascendedmasters.org [http://r20.rs6.net/tn.jsp?

Niciun comentariu: