iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 31 octombrie 2011

ce menire am?


Suflet bland si frumos, tot ceea ce esti si ceea ce faci, este menirea ta. Felul in care faci si cel mai marunt lucru, felul in care te simti si gandesti este foarte important pentru viata. Toti v-ati nascut pe Pamant ca sa fiti modele divine pentru viata si menirea fiecaruia este sa exprime asemanarea sa cu Creatorul, cu AtotIubitorul Parinte Ceresc. Pentru tine a sosit vremea construirii constiente a armoniei, a pacii si a unitatii. Mentine permanent in constiinta ta ganduri pozitive, constructive, creative si nu le lasa sa se intunece niciodata. Sa le vezi si sa le simti in tine vii, vibrand de lumina, pline de frumusetea trairilor tale, de stralucirea pacii tale interioare si atunci, menirea ta pe Pamant se va implini maret.

Timpul pe care il traiesti acum are nevoie de vibratia fiecarui Suflet care se trezeste iar tu te afli intr-un proces de trezire puternic si luminos. Nu iti limita posibilitatile in nici-un fel, prin ingrijorare si indoiala. Viata este infinita si tu faci parte din acest infinit. Extindeti mereu constiinta si indrazneste sa cuceresti toate redutele vietii! NOI suntem alaturi de tine dintotdeauna si nu te vom parasi niciodata! Suflul nostru divin iti va deschide mereu drumul si te va calauzi catre desavarsire. Desavarsirea face parte din menirea ta. Iar desavarsirea presupune BUCURIA si ENTUZIASMUL cu care te manifesti in tot ceea ce faci. Traieste constient splendoarea vietii si vei fi pentru viata, splendoare si suport divin! Incepe fiecare zi cu inima debordand de iubire, de bucurie si de vointa de a actiona perfect! Fii o Lumina care danseaza si se revarsa cu bucurie peste tot ce exista! Te iubim!
INGERII

sursa: www.angeltherapy.ro

Niciun comentariu: