iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 14 decembrie 2010

ASTAZI, DUMNEZEU VREA CA TU SA STII...


... că nerăbdarea nu te duce nicăieri repede. Dacă vrei neapărat să te grăbeşti, te vei mişca foarte repede - dar cel mai adesea nu vei ajunge nicăieri. Ia o pauză. Relaxează-te. Găseşte-ţi liniştea. Nu-i cere Universului să se mişte mai repede decât o face deja. De fapt, mişcarea Universului se face în modul perfect şi vei avea dovada dacă îi dai doar o şansă. Este purul adevăr. Ai încredere în mine.

Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

2 comentarii:

C T spunea...

Daca ar fi sa ne luam dupa proverbe unul spune asa:"graba strica treaba" si cred ca este Testat de fiecare din noi.
Apoi unii dintre noi mai spun ;Nu ma mai grabesc pentru ca m-am gtabit o viata intreaga si nu am ajuns nicaieri!

Lavinia spunea...

am raspunsul pe profilul meu la comentariul lasat de tine, si mi-am spus punctul de vedere.