iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 4 decembrie 2010

LEGILE UNIVERSALE




Doctorii Milanovich şi în McCune, Lumina vă va face liberi (1998), arata ca sunt 12 Legi Universale şi 21 sub-legi, care descriu modul în care cauza şi efectul sunt legate. Legile Universale pot fi vizualizate, de asemenea, ca linii directoare pentru comportamente care va spori creşterea noastra fizica, mentala, emotionala si spirituala.

Legile Universale sunt toate interconectate şi se bazează pe înţelegerea faptului că totul în univers este energie, inclusiv noi, si ca aceasta energie se misca într-un mod circular. La nivel microscopic, suntem o masa involburata de electroni şi atomi de energie care se rotesc foarte rapid. De fapt, totul în lume este compus din energie, iar noi suntem intim conectati cu aceasta mare de energie, acest mare vârtej de electroni.

Gândurile noastre, sentimentele, cuvintele, şi acţiunile sunt toate forme de energie. Ceea ce gandim, simtim, spunem şi facem în fiecare moment se întoarce la noi pentru a crea realităţile noastre. Energia se mişcă în cerc, astfel încât ceea ce pleaca in jur vine inapoi din jur. Combinatia gândurilor, sentimentelor, cuvintelor şi acţiunilor din toată lumea de pe planeta creează conştiinţa noastră colectivă, aceasta creează lumea pe care o vedem în faţa noastră.

Vestea interesanta este aceea ca datorita faptului că gândurile, sentimentele, cuvintele şi acţiunile noastre creaza lumea din jurul nostru, avem puterea de a crea o lume de pace, armonie si abundenta. În scopul de a face acest lucru, este esenţial să învăţăm să ne controlam gandurile si emotiile noastre. Înţelegerea Legilor universale ne ajuta să facem acest lucru.

1. Legea Divinei Unimi:

Legea de Divinei Unimi ne ajută să înţelegem că trăim într-o lume unde totul este conectat la orice altceva. Tot ceea ce facem, spunem, gandim si credem ii afectează pe ceilalti şi universul din jurul nostru.

2. Legea Vibratiei:

Legile Universale spun că totul în Univers se mişcă, vibrează, si calatoreste in tipare circulare. Aceleaşi principii ale vibraţiilor în lumea fizică se aplică gandurilor noastre, sentimentelor, dorinţelor, şi voilor din lumea eterică. Fiecare sunet, lucru, si chiar gand are frecvenţa proprie de vibraţie, unica în sine.

3. Legea Actiunii:

Legea Actiunii trebuie să fie aplicata pentru a putea manifesta lucrurile de pe pământ. Prin urmare, trebuie să ne angajam în acţiuni care sprijina gândurile noastre, visele, emoţiile şi cuvintele.

4. Legea Corespondenţei:

Aceasta Lege Universală prevede că principiile sau legile fizicii care explica lumea fizică - energie, lumina, vibraţii şi mişcare - au principiile lor corespunzătoare în eteric sau univers. "Precum sus si jos."

5. Legea Cauzei si Efectului:

Aceasta Lege Universală prevede ca nu se întâmplă nimic din pura sansa sau în afara Legilor Universale. Fiecare acţiune are o reacţie sau consecinţă şi noi "culegem ceea ce am semănat."

6. Legea Compensarii:

Această Lege Universală este Legea Cauzei si Efectului aplicata la binecuvântările şi abundenţa care sunt furnizate pentru noi. Ca efectele vizibile ale faptelor noastre primim cadouri, bani, mosteniri, prietenii şi binecuvântări.

7. Legea Atractiei:

Această Lege Universală demonstrează cum cream lucrurile, evenimentele si oamenii care vin în vieţile noastre. Gândurile noastre, sentimentele, cuvintele şi acţiunile produc energii care, la rândul său, atrag energii. Energiile negative atrag energii negative şi energiile pozitive atrag energii pozitive.

8. Legea Transmutarii Continue a Energiei:

Aceasta Lege Universală prevede că toate persoanele au în interiorul lor puterea de a schimba condiţiile din viaţa lor. Vibraţiile inalte consuma şi transforma pe cele mai mici, astfel, fiecare dintre noi poate schimba energiile din vieţile noastre înţelegand Legile Universale şi aplicand principiilor în aşa fel încât să schimbe efectele.

9. Legea Relativităţii:

Aceasta Lege Universală arata că fiecare persoană va primi o serie de probleme (teste de iniţiere) în scopul consolidării Luminii din interior. Noi trebuie consideram fiecare dintre aceste teste ca o provocare şi să rămânem conectati la inimile noastre atunci când actionam pentru a rezolva problemele. Această lege ne învaţă, de asemenea, sa comparam problemele noastre cu problemele altora, şi sa punem totul în perspectiva potrivita. Indiferent cat de rea percepem a fi situaţia noastră, există întotdeauna cineva care este într-o poziţie si mai rea. Totul este relativ.

10. Legea polaritatii:

Aceasta Lege Universală spune că totul este intr-o continuitate şi are un opus. Putem suprima şi transforma gândurile nedorite concentrându-ne asupra polului opus. Aceasta este legea vibraţiilor mentale.

11. Legea de Ritmului:

Aceasta Lege Universală prevede ca totul vibreaza şi se misca in anumite ritmuri. Aceste ritmuri stabilesc sezoanele, ciclurile, etapele de dezvoltare şi tiparele. Fiecare ciclu reflectă regularitatea Universului lui Dumnezeu. Maestrii ştiu cum să ridice deasupra părţile negative ale unui ciclu insa fara sa devena prea entuziasmati de asta vreodata sau sa permita lucrurilor negative sa patrunda in constiinta lor.

12. Legea Genului:

Aceasta Lege Universală prevede că totul are principul masculin (yang) şi principil feminin (yin), şi că acestea sunt baza pentru toată creaţia. Iniţiatul spiritual trebuie să echilibreze energiile masculine şi feminine în ea sau el însuşi pentru a deveni un maestru şi un adevărat co-creator cu Dumnezeu.

Legi Secundare

În plus faţă de cele 12 Legi Universale, doctorii. Milanovich şi McCune (1998) au explicat ca sunt 21 de Legi Secundare ale Universului, care sunt guvernate de Sinele Superior. Folosing munca stelara a lui Milanovich şi McCune, Dr. Bailey lucreaza cu clientii ei să înţeleagă şi să aplice aceste legi in vieţile lor, in primul rand realizand diferenţierea între vocea ego-ului şi cea a Sinelui Superior şi apoi prin practicarea tehnicilor concepute pentru a alinia pe cineva cu Sinele lui Superior.

Cele 21 de Legi Secundare sunt de fapt caracteristici catre o Putere mai Inalta, Caritatea, Compasiunea, Curajul, Credinţa, Iertarea, Generozitatea, Gratia, Onestitatea, Speranţa, Bucuria, Bunătatea, Conduita, Neamestecul, Rabdarea, Lauda, Responsabilitatea, Iubirea de sine, Recunoştinţa, si Iubirea Neconditionata.

http://www.iloveulove.com/psychology/univlaws.htm

sursa: infinitaiubire

Niciun comentariu: