iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 10 aprilie 2011

ASTAZI, DUMNEZEU VREA CA TU SA STII...


...că iubirea tolerează slăbiciunile omeneşti, defectele şi cusururile.
Când cineva îţi face ceva ce nu-ţi place, încearcă să fii tolerant. Spune-le în cel mai drăguţ mod cu putinţă că nu te simţi bine în legătură cu ce s-a întâmplat sau ce s-a spus şi încearcă din răsputeri să nu îi tratezi cu răceală sau să le blochezi accesul la conexiunea caldă cu tine. Tot ce reuşesti să-i înveţi printr-un astfel de comportament este să le fie frică de tine – prin a-i face să le fie frică că te pierd… sau că pierd conexiunea caldă cu tine. Asta e ceea ce spun unii oamenii că Dumnezeu ar face cu noi… Dă-le oamenilor acelaşi răgaz pe care ai vrea ca Dumnezeu (sau alţi oameni) să ţi-l dea ţie…
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

sursa:ozibuna

Niciun comentariu: