iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 15 aprilie 2011

MESAJUL ARHANGHELULUI URIEL


Cunoaşteţi-vă pe voi înşivă

Ceea ce ştiţi despre aspectul fizic pe care-l definiţi ca fiind Umanitatea, este un aspect al multidimensionalităţii fiinţei nelimitate care sunteţi. Iar când limitaţi cunoaşterea de sine la ego darurile,abilitatile voastre, multiplele potenţiale şi căi din viaţă sunt limitate la ceea ce ego-ul este capabil sa accepte. Ego-ul este primul nivel al sineului şi dincolo de el sunt mai multe nivele care cuprind dimensiunile fiinţări, extindinzând nivelurile de vibraţii energetice şi potenţialul de a cunoaşte şi exprima Măiestria la toate nivelele.

Sinele de dincolo de ego nu este accesibil, deoarece aspectele voastre sunt accentuate pe corpul fizic, astfel încât să puteţi funcţiona în a treia dimensiune. Un ego puternic a fost necesar pentru a vă ajuta să gestionaţi polaritatea, frica şi energiile care sunt prezente pe pământ. Dar ego-ul nu era destinat să devină aspectul dominant cu excluderea altora, aşa cum a devenit. Şi ego-ul limitează exprimarea de sine la ceea ce ego-ul este capabil să cunoască, şi să înţeleagă, în opinia sa limitată despre sine. Ego-ul consideră ca este singurul aspect al sinelui dar mai sunt si altele cu care poate lucra.

Aspectele sinelui vostru dincolo de ego includ Sinele Superior, care este conexiunea cu sursa voastră, precum si accesul la vietile pe care le-aţi trăit în alte timpuri şi locuri. Aspectele multi-dimensionale sunt cele care co-există cu voi, cu care vă confruntaţi la nivel de suflet, împreună cu durata vieţii pe care o cunoaşteti prin ego. Aceste experienţe de viaţă sunt energetice şi includ multiple daruri şi abilităţi. Aveţi acces la aceste alte aspecte prin vis, atunci când corpurile voastre fizice si ego-ul se odihnesc, eliberând conexiunea cu a treia dimensiune.

Fără prezenţa ego-ului împământată în a treia dimensiune aţi accesa aceste alte aspecte prin eliberarea împământarii voastre iar acest lucru v-ar plasa în spaţile energetice si nu aţi mai putea funcţiona în dimensiunea fizică. Un parteneriat echilibrat între ego şi fiinţa voastră multi-dimensională vă va permite să accesaţi aceste locuri energetice si să recunoasteţi darurile pe care le aveţi cu ele, daruri pe care acum sunteţi pregatiţi să le utilizaţi întrucat energiile pe pământ s-au extins suficient pentru a le accepta.

Fiţi răbatori cu acest proces, si deschisi pentru a permite aspectelor voastre multi-dimensionale să se conecteze cu voi pentru a crea miracolele, pacea, bucuria ,împlinirea pe care pământul o poate cunoaşte prin voi şi darurile pe care le aveţi de oferit prin toate aspectele voastre.

Sursa: www.urielheals.com

http://lumina-lumii.blogspot.com/2011/04/mesajul-arhanghelului-uriel.html

Niciun comentariu: