iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 9 aprilie 2011

CUTREMURUL NE-A SCHIMBAT CREIERELE


de Norma Gentile

Nu a fost doar un cutremur. Nu a fost un simplu tsunami. Nu este simpla nici criza nucleara in desfasurare. Campul electromagnetic al planetei s-a schimbat. S-a intamplat in orele de dinaintea Cutremurului si cateva ore dupa Cutremur. Din acest motiv, creierele noastre si modul in care gandim s-au schimbat.

Ce inseamna asta?

Mai simplu spus, nu mai poti avea aceleasi ganduri pe care le-ai avut inainte de cutremur. Deplasarea fizica a Pamantului, care a insotit schimbarea campului electromagnetic, a produs in corpurile noastre o schimbare mult mai concreta a ceea ce trebuia schimbat, astfel incat tiparele nostru de gandire nu vor regresa. Acesta este un dar pentru omenire, din partea tuturor celor care indura greutati si pierderi in Japonia.

Sunt ganduri care cu greu ne pot amuza in aceste momente. Exista o calitate mai adanca a compasiunii si mai putin judecare a lucrurilor. Fie dorim, fie cautam reflectia profunda si linistea pentru a le gasi si cultivam acum.

Functionarea creierelor noastre s-a schimbat. Am pierdut accesul facil la unele amintiri. Genul de amintiri care ii arata calculatorului nostru, ultimele site-uri vizitate pe browser. Nu mai avem acces la aceasta memorie. Nu ne putem intoarce inapoi. Nu mai suntem cei care am fost.

Observatie personala

Cam in acelasi moment in care Pamantul si-a ridicat umarul sub insula Japoniei, corpul meu a oftat profund. Multe luni de tensiune care s-a acumulat in miezul corpului meu fizic, s-a eliberat cand m-am intors cu spatele la calculator, sa iau niste hartii. A fost energie emotionala, un oftat si un semn de intrebare, toate pulsand in spatiul din jurul meu.

Dar a fost si o supriza. Inainte sa reusesc sa imi adun gandurile, energia parasise incaperea. Iar nelinistea pe care o simtisem in interiorul corpului plecase si ea. De tot. Nu mai era a mea. A crescut atat de lent, incat nici nu m-am gandit sa ma intreb daca acea tensiune este a mea. La fel ca majoritatea celor care simtim ca in interiorul nostru se intampla ceva, am presupus ca senzatia imi apartine. Dar nu era asa. Apartinea Pamantului.

Corpurile noastre rezoneaza cu Pamantul fizic. Avem capacitatea, desi poate am blocat-o, de a fi telepatici cu Pamantul. Multe persoane gasesc ca este mai usor sa fie telepatice cu emotiile lor. Stiu ca rezoneaza cu amaraciunea, frica si durerea pe care la vad la televizor. Altele rezoneaza cu Pamantul, pe masura ce acesta aduna tensiunea si o elibereaza. Ca atunci cand plecam intr-o calatorie, la fel este si Gaia, al carei corp este Pamantul fizic.

Motorul personal al schimbarii

Mai exista si cateva alinieri si miscari astrologice. care ne sporesc raspunsurile emotionale la stimulii externi. Acesti stimuli nu trebuie sa fie evenimente indepartate, ci sunt mai degraba legati de interactiunile noastre cu prietenii apropiati, cu colegii de serviciu sau cu familia. Aceste emotii puternice sunt combustibilul care alimenteaza motorul schimbarii. bazat pe personalitate. Poate ca nu ne place sa traim aceste sentimente puternice, dar sufletul nostru recunoaste ocaziile de evolutie!

Astrologia acestei primaveri, recentele schimbari majore ale campului electromagnetic, cutremurul si problemele nucleare care au rezultat ne-au facut deja sa folosim motorul personal al schimbarii. Singura intrebare este: Alegem sa fim la volan?

Acupunctura Pamantului

Campul electromagnetic care inconjoara Pamantul este generat de Pamant si de fiintele care sunt prezente la suprafata si in interiorul Pamantului. In definitia mea pentru fiinte, includ plantele, animalele, mineralele si tot ceea ce a creat omenirea, inclusiv uzinele nucleare. Aceste uzine nucleare emit campuri electromagnetice. Intr-o masura mai mica, liniile electrice din curte, care aduc curentul electric in casa, impreuna cu liniile de telefon si cablul tv, genereaza si ele mici campuri electromagnetice. In consecinta, campul electromagnetic mai mare al planetei este afectat de aceste campuri electromagnetice mai mici.

Ghizii mei mi-au sugerat sa ma gandesc la acest lucru, ca la acupunctura. Daca planeta este pacientul, atunci campul electromagnetic planetar este corpul energetic al pacientului. Reactoarele nucleare sunt ace introduse in corpul pacientului - in acest caz, Pamantul. Daca cineva infige la intamplare ace in corpul altcuiva, sunt sanse ca aceste ace sa nu atinga puncte majore de acupunctura sau chiar puncte minore, astfel incat sa perturbe fluxul de energie pe un meridian dat. Orice intrerupere pe meridiane sau ale chi-ul pacientului, care nu se datoreaza unei activitati intamplatoare, se va reface in cateva ore sau zile, dupa indepartarea acelor.

In cazul planetei nostre, reactoarele nucleare si alti producatori la fel de mari de campuri electromagnetice au fost trantite la pamant. Dar nu sunt raspandite uniform. Sunt aglomerate in anumite regiuni, aliniate pe coastele Japoniei si pe coasta de est a Statelor Unite. Este posibil ca aceste aglomerari sa formeze meridiane secundare de energie, fiecare reactor functionand ca un punct nodal puternic. Aceste meridiane secundare de energie exista de-a lungul meridianelor naturale de energie ale Pamantului. Acolo unde se aglomereaza, formeaza puncte nodale secundare.

Intrebarea mea merge intr-o directie diferita de cea la care va asteptati. Ma intreb daca energiile Pamantului si constiinta Gaiei simt aceste meridiane secundare si daca le poate incorpora pentru a catapulta schimbarea in constiinta umana? Cu alte cuvinte, ceea ce a construit omenirea este gresit. A fost folost intr-o maniera pe care nu am anticipat-o sa ne ajute sa descoperim mai repede, un mod nou de a vedea si de a interactiona cu Pamantul nostru. Acest lucru nu este prea placut. Poate ca acest discomfort ne va motiva sa cautam, in sinea noastra, punctul central de liniste. Sau sa lucram in gradina. Sau sa vorbim cu un prieten drag.

Iata ce am primit de la Fecioara Maria, atunci cand am intrebat ce pot impartasi de la Spirit

Tensiune si eliberare

Tensiunea si eliberarea sunt actele prin care voi oamenii va miscati inainte sau inapoi. In ce directie, asta depinde de voi.

Puteti alege sa vedeti dezastrul ca un pas inapoi pentru omenire. Sau ca o oportunitate pentru a primi noi instrumente pentru a invata.

Inimile voastre se deschid si ceea ce revarsa hraneste lumea voastra.

Binecuvantarile mele pentru fiecare dintre voi,

Norma
____________________________

Despre Norma Gentile

Norma Gentile, shaman al sunetului, este un canal natural si intuitiv pentru Maria, Arhanghelul Mihail si Hatori. Ea mentine o practica de vindecare privata, oferind sesiuni in engleza si spaniola, concerte de vindecare si seminarii de instruire. Pentru a vedea si auzi sunetele vindecatoare, articolele si inregistrarile ei, vizitati www.healingchants.com.
sursa:www.editura- foryou.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

cert este ca nu suntem identici...fiecare dintre noi percepem diferit orice schimbare...o zi binecuvantata cu multa pace!