iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 25 aprilie 2011

MESAJ DE LA CONSILIUL PLEIADIAN


Un mesaj de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian

Salutări, eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian. Noi suntem cu voi.Nu sunteti singuri. Ar putea părea că lumea din jurul vostru se destramă, dar vă asigurăm că este doar iluzia lumii materiale care trece prin procesul perturbaţiei sale. Prea mult din ceea ce auziti în mass-media este negativ. Aceasta afectează constiinta voastră în moduri dezastruoase. Vă recomandăm să vă eliberaţi minţile de acest tip de dezordine cât mai mult posibil. Culegeţi ceea ce trebuie să ştiţi şi nu vă opriţi asupra a ceea ce auziţi.

In inimile voastre cunoasteţi adevărul chiar daca nu-l realizaţi încă. Inimile voastre stiu ce este real şi adevărat. Noi vă vedem în căutare pentru ghidare despre ce sa faceţi în continuare în vieţile voastre. Uneori nu vă este clar. Aceasta este o parte a procesului de ascensiune. Vă puteţi simţi fără direcţie ca o navă fără chilă. Onoraţi acest proces, dragi fiinţe de Lumină. Faceti o treabă excelentă în timpul acestor vremuri confuze şi provocatoare. Staţi în echilibru pe picioarele voastre şi păstrati în vieţile voastre bastionul vostru spiritual. Când este timpul pentru etapa următoare energiile puternice vor aduce claritate.. Va trebui să vă bazati pe propria voastră judecată bună, împreună cu ajutorul altora atunci când este necesar. Acest lucru este pentru a veni împreună spre a găsi împlinire şi lumină.

Noi strălucim lumina noastră asupra voastră. Suntem peste tot prezenţi în cerurile voastre. Avem flotele noastre de monitorizare a pământului sub picioarele voastre. Verificăm atmosferă şi pregătirea voastră pentru sosirea noastră. Sunteţi gata? Este constiinţa voastră pregătita pentru ai adăuga în viata voastră pe prietenii si familia voastră spaţială? Când totul este gata acest lucru se va întâmpla. Creatorul deţine cheile dăţii sosirii noastre. Lucrăm constant la această eventualitate.

Mulţi dintre voi sunt foarte sensibili şi reacţionează la activitatea solară, care este atat de frecventă în ultimele luni. Câmpurile geomagnetice ale Pământului trec de asemenea printr-o mulţime de schimbări. Din punctul nostru de vedere vedem acceleraţii imense în corpurile voastre fizice, care sunt îmbunătăţite de aceste energii. Ele au un scop şi sunt utile pentru Pământ. Totul lucrează în tandem pentru apariţia Pamantului în dimensiunile mai înalte. Planul este complex şi fiecare dintre noi participă în marea desfasurare.
Lucrăm în zona Japoniei, împreună cu alte flote, planetare. Aceasta zonă este încă problematică, după cum ştiţi. Noi facem sugestii telepatice la oamenii de ştiinţă care lucrează cu sârguinţă pentru a rezolva unele dintre catastrofele majore. Se întâmplă, de asemenea, multe si în oceane şi faunele sălbatice se îndepărtează. Ele ştiu unde sunt în sigurantă să fie. Avem de asemenea si alte căi de a ajuta. Energia voastră si rugaciunile sunt de ajutor. Vindecarea Pamantul este un efort de cooperare comună.

În acest timp de nelinişte, vă rugăm să rămâneţi în adevăr cu voi înşivă, sa vă păstraţi mintea şi inimile voastre deschise. Asteptaţi-vă să vedeţi ce nu aţi mai văzut înainte. Asteptaţi-vă să vă amintiţi ceea ce cunoasteţi deja. Eliberaţi-vă de temerile voastre. Iubiţii pe vrăjmaşii voştri. Radiaţi lumina în întuneric. Eliberaţi ce sta în calea voastră. Extindeţi-vă campul de fortă de Lumină , astfel încât să fiţi infailibili.
De fiecare dată când luaţi măsurile necesare pentru a îndeparta iluzia din viaţa voastră sunteţi mai aproape de ascensiunea voastră. Acesta este obiectivul vostru final. Acesta este motivul pentru care sunteţi acum pe Pamant. Fiţi atenţi, astfel încât sa fiţi unde aveţi nevoie sa fiţi.

Sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian.

Canalizat prin Valerie Donner –aprilie 20, 2011

In concluzie :

Suntem în procesul de co-creare a noi noastre realitaţii si noului Pământ. În primul rând trebuie să ne schimbăm realitatea noastră internă, să curatam blocajele noastre, temerile, etc astfel încât să putem primi toata iubirea şi energia Luminii care vine pe planetă. S-a mai spus că 'Totul trebuie sa se destrame, ca să putem veni din nou împreună" Aceasta este ceea ce se întâmplă. Când vine vorba de a veni din nou împreună,ne referim la a fi în constiinţă mai înaltă si de a ne ajuta reciproc prin ea. Mă aliniez cu voi pentru a continua să ne ridicăm constiinţa desupra celei de a treia dimensiuni si să fim în pace.

Binecuvântări, Lumină & Iubire
Valerie Donner

©2011 The Ground Crew

Valerie Donner este consilier spiritual, intuitiv, vindecator, profesor, canal şi fondator al www.thegroundcrew.com Ea lucrează cu Maestrii si Taramurile Arhanghelilor să aducă informaţii importante din inima si suflet pentru a aduce vindecare puternica clientilor ei. Ea a meditat de două ori pe zi pentru aproape 40 de ani, fapt care îi permite să meargă profund în munca ei.

Sursa :http://thegroundcrew.com/channeled_messages.htm

http://lumina-lumii.blogspot.com/2011/04/un-mesaj-de-la-mira-din-inaltul.html

Un comentariu:

Anonim spunea...

Binecuvantari, lumina si iubire...ar trebuii sa ne dea de gandit...te imbratisez cu drag