iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

joi, 15 martie 2012

ORIUNDE V-ATI GASI, OFERITI IUBIRE !




" Tu esti un vindecator. Fiecare dintre voi este. Sunteti aici pentru a vindeca ceva sau pe cineva de pe Pamant. Sunteti un proprietar al Pamantului.Produsele voastre vindeca produse. Reamintiti-va ca sunteti un vindecator. Vindecati inima altuia prin prezenta voastra. Fiinta voastra este ceea ce-l vindeca pe altul si pe voi insiva.
Prezenta voastra este ca o urma de pensula lasata de iubire. Sunteti un pictor al iubirii. Ati coborat pe Pamant pentru a reproduce Soarele si cerul senin, dar nu si norii.
Voi sunteti cei care curata reziduurile de pe Pamant. Ridicati de pe jos gunoiul care a fost imprastiat si raspanditi bucatele de iubire pe masura ce inaintati pe calea voastra. Nu trebuie sa iesiti de pe cale. Pur si simplu, oriunde v-ati afla, oferiti iubire.
Daca ati reflectat mai putin decat iubire, este pentru ca nu recunoasteti cine sunteti si semnificatia pe care o aveti in lume.
Acum v-am spus Eu. Veti accepta?
Incet, discret, sa emanati iubire pe calea voastra.
Iubirea si intelepciunea sunt intretesute. Fiti o panglica a iubirii si a intelepciunii. Iubirea si intelepciunea sunt tacute, dar sunt auzite. Elelnu-si anunta venirea. Pur si simplu intra. O constiinta se loveste de alta si iubirea este aprinsa. Sunte un chibrit gata sa aprinda inimile nesigure de pe Pamant. Pentru ce altceva ati fi aici? Pentru ce altceva ar fi nevoie de voi? Cu siguranta nu pentru a genera mai multa suferinta, nici pentru a strange mai multe obiecte.
Dorinta voastra este sa fiti valorosi. Cand parasiti o incapere, vreti sa lasati o aura de pace, precum parfumul unui trandafir galben. Voi adiati pe Pamant. Nu deranjati. Energizati.Trecerea voastra linistita prin viata concentreaza atentia lumii pe iubire. Ii dati speranta, pe masura ce treceti prin ea. Va exprimati simplu, dar elocvent. Fara cuvinte, voi sunteti un semnal de lumina.
Voi nu sfaramati viata. Voi o uniti. Tenta lasata de pensula voastra coloreaza inimile celorlalti si astfel, ei stiu ca se conecteaza la tot.
Voi sunteti o legatura intre Pamant si Cer. Sunteti inceputul unui curcubeu. Sunteti soarele care incalzeste Pamantul si face ca totul sa creasca.
Este nevoie de lumina voastra in lume. Sunteti planetari. Nu sunteti ceva marunt pe Pamant. Sunteti maretie. Sunteti un binefacator. Va aflati pe Pamant pentru a-l binecuvanta. Ce este vindecarea daca nu binecuvantare?
Sunteti o pavaza a universului. El se afla in mainile voastre. Sunteti Atlas, dar, spre deosebire de el, voi nu depuneti nici un efort. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti acolo unde sunteti si sa purtati lumea pe umerii vostri. Voi luminati inimi si stergeti lacrimi prin simplul fapt ca sunteti Cine sunteti.
Identificati-va. Aruncati-va peste ape. Mergeti pe ape. Parasiti raurile uitarii si afirmati-va. Fiti un izvor pt univers.
Aratati mana-Mi mareata. Ridicati-va mana in timp ce Mi-o ridic si Eu - si binecuvantati totul. Faceti-Mi semn. Atrageti atentia lumii spre Mine, astfel ca inimile sa se intoarca spre lumina ce o poarta. Aratati spre Mine pe masura ce pasiti pe Pamant. Lasati-Ma in urma voastra."


(Gloria Wendroff SCRISORI DIN CER)

Niciun comentariu: