iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 23 martie 2012

CE SA FAC PENTRU A MERGE PE CALEA ADEVARATA?


Suflet de aur care cauta sa se inteleaga pe sine, trebuie sa inveti si sa simti ca Sursa tuturor darurilor pe care le primesti continuu este Cel Atotputernic. Trebuie sa inveti sa lucrezi cu constiinta ta si sa o faci sa fie un canal de lumina prin care sa curga pe Pamant, din abundenta, toate binecuvantarile divine. Incepe sa simti chiar acum ca mica ta constiinta de om se expandeaza fara limite, caci orice limita creaza blocaje in curgerea vietii. Desprindeti constiinta de ideea limitarii pentru ca odata cu limitarea vine si frica si odata cu frica, stagnarea. Atunci cand ceva stagneaza, fluviul vietii se opreste si moare. Sa stii ca tu si Universul sunteti una si toata maretia Universului iti apartine. Fii un bun gestionar al acestei bogatii interioare! Sprijina-te pe Energia Mea creatoare de Bine! Conecteaza-te la resursele infinite ale Eu-lui tau Superior! Nu vei gresi pentru ca Sufletul tau straluceste de iubire pentru Binele suprem. Fii binecuvantat! Drumul tau este ACUM deschis.
Ingerul Adevarului

sursa: www.angeltherapy.ro

Niciun comentariu: