iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 5 martie 2012

CUM POT SA INTRU IN COMUNICARE CU CERUL, CU INGERII? DE CE NU SIMT VIBRATIILE LOR INALTE?


NOI suntem langa fiecare dintre voi clipa de clipa de o eternitate pentru eternitate. Nu trebuie sa va indoiti de ceea ce simtiti cu privire la NOI. Uneori ego-ul va spune ca ceea ce simtiti nu poate fi decat o iluzie si atunci va opriti dezamagiti si nu mai incercati sa-l invingeti. NOI venim cu BUCURIA curata, cu IUBIREA neconditionata, cu PURITATEA si cu FORŢA. Atunci cand te invaluie o BUCURIE fara margini inseamna ca NOI iti spunem ca te iubim si ca te tinem in brate. De fiecare data cand IUBEŞTI cu toata fiinta ta in mod neconditionat inseamna ca duci mai departe mesajul Divinitatii. Atunci cand in ciuda obstacolelor te ridici si cu bucurie continui drumul inseamna ca ai auzit indemnul nostru. Cand FORŢA de a face Bine se ridica in tine inseamna ca esti recunoscatoare VIEŢII si DIVINITĂŢII.

Cate un mesaj primesti in fiecare zi. Descopera-l prin constientizare! Nu esti nici oarb si nici surd ci esti mai putin atent. Atentia este o lectie a voastra care trebuie s-o invatati. Tu ai totul in tine. Esti o particica din Divinitate. Sufletul tau aude Cerul numai ca trebuie sa constientizezi acest lucru. Multa iubire te inconjoara. Stele de Lumina Divina se aprind in jurul tau. Tu esti un Soare ce da celor din jur IUBIREA . Te iubim!
INGERII

sursa: www.angeltherapy.ro

Niciun comentariu: