iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 4 septembrie 2010

EGO-UL SI SUFLETULEnergiile ingerilor sunt atat de prezente incat imi curg lacrimi de recunostinta si fericire...Imi doresc sa putem cu totii sa zburam impreuna in curand...
Ego-ul este ultima bariera intre voi si cine sunteti voi cu adevarat. Ego-ul este fantoma pe care a creat-o polaritatea in interiorul vostru, pentru a va permite sa experimentati polaritatea. Ego-ul este o parte din voi in lumea dimensiunii a treia, dar nu va reprezinta in realitate. Simbolizeaza hainele pe care le puneti cand apareti in fata celorlalti. Foarte putini oameni ar fi dispusi sa iasa afara fara haine pe ei. Asta este ego-ul, o aparenta, haine.CAnd va predati, cand mergeti in vid, in nimic, nu purtati nimic. Deveniti nimic. Renuntati la orice ati purtat vreodata. Deveniti goi. Nu mai va ramane nimic. Nici un lucru. Doar voi. Vidul este o experienta creata pentru a va parasi vechiul voi, ego-ul, pentru ca nu va mai serveste. Si-a facut treaba in polaritate. Ego-ul moare. Si sufletul vostru frumos ii ia locul. Este frumos sa incepi sa experimentezi viata pe pamant ca suflet. Fiecare moment este magnific. Stralucesti. Devii mult mai mult in foarte multe feluri. Ego-ul a fost un preludiu, un dans al fortelor in voi, permitandu-va sa experimentati ceea ce ati venit pe pamant sa experimentati. Cand ati experimentat orice a inclus planul sufletului vostru pentru voi, ego-ul moare, se risipeste in culorile experientelor voastre si alte noi culori le inlocuiesc, culorile sufletului vostru, urmatorul nivel al vostru. Fericirea, libertatea, pacea...de a fi un suflet pe pamant. Sa vezi lumea prin ochii tai, fiind viu pe pamant...sufletul tau iubeste. Sufletul este iubire. Simtiti-va sufletul.Ati venit in aceasta viata pentru a deveni un nou voi, voi cel adevarat, creatorul noului pamant. Voi cel vechi si-a servit scopul si este timpul ca voi sa pasiti afara din cocon si sa deveniti constienti de propriile aripi. Puteti zbura. Intindeti-va aripile acum. Simtiti-va puterea. Exista un nou acum, momentul pentru care v-ati pregatit atat de multe vieti. Momentul de acum este fragil. Fiti VOI, experimentati-va pe voi, pentru asta ati venit aici, in acest timp. Inaltati-va fiinta pentru a fi cine sunteti. Voi sunteti un inger, un creator si mult, mult mai mult decat atat. Simtiti asta. Noi suntem cu voi. Miriade de ingeri va acceseaza campul energetic pentru a va ajuta in orice fel pot ei. Vechiul pamant a fost experimentat, noul pamant isi asteapta creatorii. Deveniti CEL pe care ati venit aici pentru a deveni. Fiti VOI care sunteti cu adevarat. Zburati. Straluciti. Fiti. A fi uman in aceste timpuri este ceva foarte vast. A te elibera de ego este un miracol. Voi sunteti miracolul. Zburati...inalt...zburati cu noi...sunteti in siguranta...aveti incredere in aripile voastre. Au existat voaluri peste voaluri pentru a experimenta viata ca un uman condus de catre ego. Acum voalurile se ridica astfel incat sa puteti experimenta traiul pe pamant ca un suflet. Este adevarat. Aveti incredere. Sunteti pregatiti acum.

sursa:www.lightworkers.org

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mulțumesc.

Ally spunea...

Cu mult drag!